Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.
bende kapalı teknikle oldum kesi yeri felan yoktu burun deliklerinden girilip yapıldı burun kanatlarımda ufaltıldı dikiş izi felanda yoktu ankarada zühtü demire hiçbir sıkıntım yok gayette memnunum..ameliyat olduğımda hiç agrı yaşamadım şişlikler ve morluklarım oldu zamanla hepsi geciyor resimlerimde var öncesi sonrası bakabilirsin ben olalı 3seneyi geçti burun ameliyatında tek sıkıntı zamanın gecmesi beklemek oturmasını burunun tam oturmuş bitmiş halide 1 yılı buluyor canım
ben kapalı teknikle ameliyat oldum namık kemal baran yaptı ameliyatımı pekde memnun diilim aslında burun deliklerim orantısız oldu bide burun sırtımda eğrilik var ibrahim oskui yi çok merak ediyorum ii bi doktor mu bilen var mı
eğer maddi anlamda sıkıntın yoksa yakup avşar derimKızlar cevaplayan herkese çok teşekkürler. Sonuçlarınızın güzel olduğuna çok sevindim hepinize çok geçmiş olsun. ben istanbuldayım onun için istanbulda doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.[/QUOTE kapali hem acik teknikle 2 kez ameliyat olmus biri olarak,kesinlikle acik teknik diyorum.kapali teknikte kusur kalirken,acikta ,adi ustunde acik oldugu icin herseyi gorebiliyor dr ve kusur kalmiyor.2.kez ameliyat olmak istemiyorsan,kapali.zoru sec sonuc garanti olsun...
Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.
Selamlar. Ben 6 aralık 2016 salı günü Op.Dr Necdet Uçar'a kapalı burun ameliyatı olacağım. İnanılmaz heyecanlıyım. Doktor gayet rahat ve tereddütsüz 1 dakikada nasıl bir ameliyat olacağımı söyledi. Yolu bilen birine tarif sormak gibiydi. Ameliyattan sonra da yazacağım.Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?