Kapalı Teknikle Burun Ameliyatı Olanlar Ve Sonuçları????

Arkadaşlar; bu konuda ben de deneyimlerimi paylaşmak isterim. Sizler gibi ben de bu konuyu zamanında derinlemesine araştırmıştım. Bunu geçtim; sandığımızdan o kadar fazla farklı teknik var ki içine girince görüyorsunuz. Diyelim kapalı teknikle ameliyat oldunuz; zannediyor musunuz ki her kapalı teknik kullanan doktor aynı yerleri kesiyor; aynı yerlere dikiş atıyor? Kesinlikle hayır! Her doktor birbirinden o kadar farklı biçimde dikiş teknikleri kullanıyor ki; burnun içini o kadar farklı biçimlendiriyor ki.. Özetle aslında iki çeşit ameliyat varmış gibi gözükse de her doktor farklı bir ekolden geliyor. Ve gidip de ben açık olacağım diye bir doktora açık olmak veya başka birine gidip kapalı olmak çok anlamsız tercihler bana kalırsa. Doktorunuzu seçin; yöntemi seçmek bizlerin işi değil. Kendim de bu konuda o kadar bunalmıştım ki; sizleri kendimce rahatlatmak istedim.

Ha ama diyeceksiniz ki; şu doktor bunu dedi bu doktor bunu dedi. Her doktor kendi yaptığı yöntemin daha iyi olduğunu söyleyecektir. Estetik ameliyat biraz ticarete benziyor diğer tıp alanlarından farklı olarak. Ne kadar iyi olursa olsunlar kendilerini pazarlamak esasını hep gözetiyorlar. Eğer doğru net bilgi almak istiyorsanız size ameliyat yapacak doktora değil yakınınızda bir estetik cerraha sorun bu konuyu. O size 3 aşşa 5 yukarı benim söylediklerimi söyleyecektir, kar amacı sıfır olduğu için.

Sevgiler

Arkadaşlar; bu konuda ben de deneyimlerimi paylaşmak isterim. Sizler gibi ben de bu konuyu zamanında derinlemesine araştırmıştım. Bunu geçtim; sandığımızdan o kadar fazla farklı teknik var ki içine girince görüyorsunuz. Diyelim kapalı teknikle ameliyat oldunuz; zannediyor musunuz ki her kapalı teknik kullanan doktor aynı yerleri kesiyor; aynı yerlere dikiş atıyor? Kesinlikle hayır! Her doktor birbirinden o kadar farklı biçimde dikiş teknikleri kullanıyor ki; burnun içini o kadar farklı biçimlendiriyor ki.. Özetle aslında iki çeşit ameliyat varmış gibi gözükse de her doktor farklı bir ekolden geliyor. Ve gidip de ben açık olacağım diye bir doktora açık olmak veya başka birine gidip kapalı olmak çok anlamsız tercihler bana kalırsa. Doktorunuzu seçin; yöntemi seçmek bizlerin işi değil. Kendim de bu konuda o kadar bunalmıştım ki; sizleri kendimce rahatlatmak istedim.

Ha ama diyeceksiniz ki; şu doktor bunu dedi bu doktor bunu dedi. Her doktor kendi yaptığı yöntemin daha iyi olduğunu söyleyecektir. Estetik ameliyat biraz ticarete benziyor diğer tıp alanlarından farklı olarak. Ne kadar iyi olursa olsunlar kendilerini pazarlamak esasını hep gözetiyorlar. Eğer doğru net bilgi almak istiyorsanız size ameliyat yapacak doktora değil yakınınızda bir estetik cerraha sorun bu konuyu. O size 3 aşşa 5 yukarı benim söylediklerimi söyleyecektir, kar amacı gütmeyeceği için.

Sevgiler

Hekimin açık veya kapalı teknikle yapması hususuna zaten bizler karışamayız.Biz sadece aklımıza yatan tekniği uygulayan doktor seçimini yapabiliriz.2 kez kapalı 1 kez açık teknikle ameliyat olmuş bir kişi olarak şahsi fikrim herşeyi albaştan yapma imkanım olabilseydi ilk ameliyatımı açık teknik kullanan bir hekime olurdum.Çünkü araştırmalarım sonucunda açık teknikle yapılan ameliyat sonralarında revizyon neredeyse yok denecek kadar azalıyormuş.

Kapalı teknikte burun ucuna mudahale ediliyor mu :/ burun deliklerine özellikle .

Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.

ben kapalı teknikle ameliyat oldum namık kemal baran yaptı ameliyatımı pekde memnun diilim aslında burun deliklerim orantısız oldu bide burun sırtımda eğrilik var ibrahim oskui yi çok merak ediyorum ii bi doktor mu bilen var mı

bende dikiş izi kaldı hemde görünüyo baya

Burun deliklerinde küçültme yaptığı için mi öyle oldu ?

Açık teknik daha iyi diye biliyorum,burun sorunluysa veya eğriyse açılan kemikler daha rahat görüldüğünden daha iyi müdahale ediliyor.Ben kapalı teknikle oldum ama sanki tek delikten gene az nefes alıyorum.daha yeni bakalım...

bende kapalı teknikle ameliyatımı oldum.40 gün olmak üzere nerdeyse iyileşme sürecim çok hızlı oldu bana göre. bende kemerim alındı,burun kanatlarım daraltıldı. ucunda bir kusur olmadığı için doktorum ucuna hiç dokunmamıştı. şu an hiçbir uyuşukluk, sertlik yok. bütün dikişlerimde düştü zaten. sanırım burun ucuna müdahale edilmeyecekse ve problem büyük değilse kapalı teknikle rahat çalışabiliyolar ama doktorun uzmanlığı da bu konudaki en büyük etken diye düşünüyorum

ben de kapalı açık takıldım.
barış çakır kapalı
emre ilhan açık diyor

Kızlar cevaplayan herkese çok teşekkürler. Sonuçlarınızın güzel olduğuna çok sevindim hepinize çok geçmiş olsun. ben istanbuldayım onun için istanbulda doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
eğer maddi anlamda sıkıntın yoksa yakup avşar derim

kızlar bende kemer yok sadece et var fazla alt kısımda onu kapalıyla inceltebilirler mi sadece dogal olsun göze batsın ötsün istemiyorum estetigin?

Kızlar kapalı teknikle ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz ve doktor isimlerinizi burada paylaşırmısınız. Lütfen okuyup cevapsız bırakmayın yardımcı olmanız çok önemli herkese teşeekkürler.

siz oldunuzz mu son durumunuz nedır

Kapalı teknik iyileşme açısından çok iyi ama açık teknik daha risksiz gibi..ama burnun çok geç oturuyor o da sıkıntı :/

Selamlar. Ben 6 aralık 2016 salı günü Op.Dr Necdet Uçar'a kapalı burun ameliyatı olacağım. İnanılmaz heyecanlıyım. Doktor gayet rahat ve tereddütsüz 1 dakikada nasıl bir ameliyat olacağımı söyledi. Yolu bilen birine tarif sormak gibiydi. Ameliyattan sonra da yazacağım.

2 ay olacak neredeyse kapali teknikle oldum. Dr a hangi teknikle yaptigini sordugumda kesinlikle kapali dedi. Bence de tecrubeli ellerde kapali ameliyat en iyisi. Dikislerim kendiliginden dustu gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…