- 12 Eylül 2014
- 250
- 192
- 133
- Konu Sahibi hoppacuppa
-
Adet bittikten sonraki gün günlük pede 4-5 damla damlattim gece onla yattim sabah cikardim sadece 2gun yaptım. Sonraki iki gunde yarim lt.sute bi demet maydanoz dogradm buhari cikna kdr kaynattım. Kovanin icine döküp kovanin üstüne oturdum,belimi kalcami vucut havlusuyla örttum bi yarim saat kdr oturdum ayaklarımi sicak tuttum.2sini de 2ser gun yaptm ben.aslinda okudugum topikte 3gun yaziyoduKür lerin tarifi ni verirmisin?
Anlayamam kiKolaymış... Tüp lerinin açılıp açılmadığını nasıl anlayacaksın peki?
Ameliyat en iyisi canım.. Am tek tüp lede hamile kalabilirsin... Brokoli kürü nü Duydunmu???Anlayamam kibi umut iste denedim.bi daha rahim filmi cektirmem lazim yada ameliyat olmam lazim
Evet onu da burda duydum denemedim sen denedin mi ??Ameliyat en iyisi canım.. Am tek tüp lede hamile kalabilirsin... Brokoli kürü nü Duydunmu???
Tüpüm açıkmış... 3 Sene önce yaptırmuştım... Dene bence.. Tüpleri açıyormuş...Evet onu da burda duydum denemedim sen denedin mi ??
Ameliyata karar verene kdr denicem artik napıyımTüpüm açıkmış... 3 Sene önce yaptırmuştım... Dene bence.. Tüpleri açıyormuş...
Adetten once mi yapiyomusz onu simdi yumurtlmya girdim bi dahaki adette denerim insallah.3lira bsy degil o inofolige verdigim paralar tüpler acik olaymis ozmnlar iyiymis 3ay boyunca gunde ikiser tane sabah aksam ictimGünde 3. Lira ile kurtula bilirsin :) Dene mede yarar var...
Bende kullandım inofolic cnm ama benimde sol tüp tıkalı ve perde varmış ameliyat oldum gecen hafta şimdi tekrar başlıcam sence inofolk iyimi kötümü :)Adetten once mi yapiyomusz onu simdi yumurtlmya girdim bi dahaki adette denerim insallah.3lira bsy degil o inofolige verdigim paralar tüpler acik olaymis ozmnlar iyiymis 3ay boyunca gunde ikiser tane sabah aksam ictim
İnofolik Gebeliğe hazırlık için..omurgası oluşması için...Bende kullandım inofolic cnm ama benimde sol tüp tıkalı ve perde varmış ameliyat oldum gecen hafta şimdi tekrar başlıcam sence inofolk iyimi kötümü :)
Inofolic hem folic asit hem de yumurta gelistirci özelliği varmis bnce iyi cunku benim adet araligimi 28gune düşürmüştü kullanirken.normalde 31 32 bnm adetm.ama malesef baska faydasini goremedim tüpler kapalı oldugundan.hsg den sonra kullanmadim varsa elinde kullan derimBende kullandım inofolic cnm ama benimde sol tüp tıkalı ve perde varmış ameliyat oldum gecen hafta şimdi tekrar başlıcam sence inofolk iyimi kötümü :)
:)) Ben bu özelliğini bilmiyordum...Inofolic hem folic asit hem de yumurta gelistirci özelliği varmis bnce iyi cunku benim adet araligimi 28gune düşürmüştü kullanirken.normalde 31 32 bnm adetm.ama malesef baska faydasini goremedim tüpler kapalı oldugundan.hsg den sonra kullanmadim varsa elinde kullan derim
Var elimde ,ameliyat oldum şimdi normalde tüpler açık rahimde ameliyat oldum genişledi kullanıyım doktor a yazdırcam bida sorunlar belli değilken kullanmıştım birazInofolic hem folic asit hem de yumurta gelistirci özelliği varmis bnce iyi cunku benim adet araligimi 28gune düşürmüştü kullanirken.normalde 31 32 bnm adetm.ama malesef baska faydasini goremedim tüpler kapalı oldugundan.hsg den sonra kullanmadim varsa elinde kullan derim
Evet bende kapalıyken 3 ay kullandım belki faydası olcaktı ama kapalıymış nasip işteVar elimde ,ameliyat oldum şimdi normalde tüpler açık rahimde ameliyat oldum genişledi kullanıyım doktor a yazdırcam bida sorunlar belli değilken kullanmıştım biraz
Ameliyat olmuşmuydun sen cnmVar elimde ,ameliyat oldum şimdi normalde tüpler açık rahimde ameliyat oldum genişledi kullanıyım doktor a yazdırcam bida sorunlar belli değilken kullanmıştım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?