Kapalıçarşı Atv

gayet güzel gidiyor dizi bence Cemalsizde olcak gibi Pınar iyi yapıyor rolü.. şeytan çekicide devreye girdimi :)))

kızlar pınara gıcık oldum keske onun yerine baska birisini kadroya alsalardı
yeni giren cocuktan cok etkilendim cok karizma... helede su motorla kapalıcarsıya girisi nasıl guzelddddi ah ahhh

pınar zaten sıcak olan dizinin havasına daha da sıcak bi hava katmış
ben beğendim şahsen

Pinar hava katmis, hafif yapmacik ama zamanla oturur oda..
Diyar gibi Arda ve Mahmud'un arabasina binmesi guzel olmus, ama biraz da cabuk olmus.. kaydirigubbakcemile3
Yani kiz hemen geldi evlerine tesadufen, orda da kaldi, kalkti dus aldi vs.
Beraber gezdiler, sonra kiz onlara sarildi optu gitti.. :uhm:

Biraz hizli gitmiyorlarmi...? fisfisfis

kızlar ben bişeyi merak ettim nejat işleri nasıl çıkardılar diziden yani evdenmi ayrıldı yoksa başka bişeymi

yaa fırat ii hoşda burnundaki kıllar cok kötü duruyorrsempatiksalakcinni

dun midem bulandı resmen cok hızlı gidiyorlar daha dun bugun 2 hemen cemalın kardesi ile arda opustu yuhhhhhhhhhh

1 görüşmede öpüştüler oyyy 2. görüşmede eyvahedigeldismile

Bence de iyi gidiyor dizi toparlamışlar..vereliniortak
diziye yeni giren fıratta fena değil diziye renk katacak..:icecream:

Arkadaşlar NEJAT İŞLER ve PARMAKLIKLAR ARDINDA yı sevenlere güzel haber..opuyorumnanaktan

NEJAT İŞLER PARMAKLIKLAR ARDINDA

Nejat İşler, "Beni bundan sonra daha az göreceksiniz" demesinin üzerinden bir ay geçmeden, 'Parmaklıklar Ardında' dizisinde.

Oyuncu, diziyi çalışma koşullarında kolaylık sağlanacağı için kabul etti. 'Mustafa Hakkında Her şey' ve 'Bıçak Sırtı'ndaki rol arkadaşı Fikret Kuşkan'la oynayacak olan İşler, önümüzdeki hafta çekimler için Sinop'a gidecek.

PA forumunda bir arkadaşımızın paylaştığı haberi size vermek istedim..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…