Kapalıçarşı Atv

Aaaaa öyle miymişakannehirakannehir

evet canım bende senin kadar şaşırdım cevabı alınca oradaki esnaflarla konuştuk..

salı saat 22.40 a kadar düştüyse yakındada gider gibime geliyo aslında cuma günü çok iyiydi ama yeterince tutmadı sanırım bende seviyordum umarım bitirmezler

çok güzel bir bölümdü yine.sehere gelinlik çok yakışmıştı.mahmut çok şeker damattı heyecanları çok tatlıydı.aslında çok samimi ve sıcak bir dizi fakat pek ses getirmedi nedense,sadece olgun şimşeğin türküleri gündeme geldi.ben hiç kaçırmadan büyük bir keyifle izliyorum:hulya:

biara dizi koptu iyice ama bence toparladılar güzel gitmeye basladı özellikle bugünkü bölüm keyifliydi :hulya:

Bence de arkadaşlar dizi toparladı aynı lezzette katılıyorum sizee..))

Aaaaa öyle miymişakannehirakannehir

bu zaten biliniyordu ...
kapalıçarşı esnafıda dernek başkanı da buna müsade etmemiş. çünkü çekimler sırasındaki kargaşa müşterileri de turistleri de rahatsız eder düşüncesi ile...
sadece ilk bölüm için fragman çekimlerine izin vermişlerdmiş...

of ya bu diziyi neden bu kadar geç saate aldılar... ben izleyemiyorum...
sabah çok erken kalkıyorum...
5 gibi...
o yüzden tavuk gibi erkenden yatağa...yoksa kalkamıyorum sabahtan
haberlerden sonraki diziyi izliyorum sonra ben iptal...
bende internetten izliyorum ertesi gün...
şimdi izleyeceğim mesela
ama kız uyusun ondan sonra

Sanki Arda Diyara karsi biseyler hissediyor gibime geldi.. Dizi o yonde ilerleyebilir.. Ne diyorsunuz kizlar?

ben firati sevmiyorm o adama hic isinamiyorum arda tatli. ama yakisik almaz ki

ben firati sevmiyorm o adama hic isinamiyorum arda tatli. ama yakisik almaz ki

Aynen.. O Firat'in yapmacik romantik sozleri cok itici geliyor bana.. Hatta saf saf guldugu icin Diyar'a bile gicik olmustum..

Arda ile olsa da yakisik almaz.. Ama nelere alismadik ki bu dizilerde.. Gonul bu

Kizlar nerdesiniz ya, son bolumleri izledinizmi?

Gerci her hafta baska bir gunde oluyor o yuzden takip etmesi zorlasti

Ben internetten takip ediyorum, ve son bolumun sonunda Mahmut'un cocuk sahibi olamayacagi cikiyor ya ortaya, sasirdim valla akannehir

Meger oglu ondan degilmis... :1no2:

Bu arada ins. Arda asik olmaz dedim, resmen adam Diyar'a dogru gidiyor..
Cemal'in kardesi bitti eski karisi basladi, tovbe yaaa....

bu senaristlerde iyice saçmaladı
ne çok saçmalarlarsa o kadar reyting alıyolar

bu senaristlerde iyice saçmaladı
ne çok saçmalarlarsa o kadar reyting alıyolar

Bence boyle senaryo yazmakla diger dizilerle yarisabileceklerini dusunuyorlar..
Unutulmaz, Yaprak Dokumu gibi dizilerle nasil basa ciksinlar yoksa ohaoldumsmile

dün akşamki bölüm özeti... izleyemeyenler için....
KAPALIÇARŞI
29. Bölüm Özeti:
Çocuk sahibi olamayacağını öğrenen Mahmut iki kere yıkılmıştır. Yıllardır oğlu bildiği Roni başkasının oğlu mudur? Seher ise yaşadığı şoku bir yana bırakıp Mahmut’un yanında olduğunu göstermek ister. Herkes, Roni’ye bir şey hissettirmeden Mahmut’u teselli etmeye çalışır. Ama olaylar kimsenin tahmin etmediği bir sonuca yol açacaktır.
Öte yandan Fırat avukatın istediği parayı bulabilmek için en iyi bildiği yolu seçer. Diyar, onu bu tehlikeli yoldan vazgeçirmek için elinden geleni yapar. Ancak Fırat’ı ikna etmek hiç de kolay değildir.
Nergis’e gönlünü kaptıran Timur’daki değişiklik Ziya’nın gözünden kaçmaz. Baba-oğulu daha da yakınlaştıran bu durumun nerelere varabileceğinden kimsenin haberi yoktur.

Bence boyle senaryo yazmakla diger dizilerle yarisabileceklerini dusunuyorlar..
Unutulmaz, Yaprak Dokumu gibi dizilerle nasil basa ciksinlar yoksa ohaoldumsmile

yine de enaz saçmalayan diziler kapalıçarşı ve hanımın çiftliği
hele o yaprak dökümü. oğuz tüm aileyle yattı.bi hayriyeyle cevriye kaldı kaydirigubbakcemile3
behlül desen dizide kız bırakmadı akannehir
unutulmazsa tamamen saçma hiçbi şey anlamadm :bbo:

dun gene guzeldi, her zaman guzel bence. mahmuta kiyamam ben, ne kadar uzuluyor ya.. ama sehere de kiyamam, zor...

dun gene guzeldi, her zaman guzel bence. mahmuta kiyamam ben, ne kadar uzuluyor ya.. ama sehere de kiyamam, zor...

Mahmut uzuldukce bende uzuldum.. Karakterini cok guzel canlandiriyor, duygular yuzunden okunuyor adamin.. :sinifsinif:

Roni nasil oluyorda Hindistan'a kendi basina gidiyor? Orasi cok ama cok sacma olmus. Daha gercekci bisey yapsalardi bari..

Bakalim Arda duygulariyla napacak..? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…