Kapalıçarşı Atv

nejatın yerine şu bir bulut olsamdaki doktor çocuk diye okumuştum ben kk nın bi topiğinde
ama bundan sorası tutmaz dizinn bence

Haklısın ama diğer oyuncularında hakkını yememek lazım..
olgun şimşek ve ardanın adını bilmiyorum ve diğer oyuncularda çok iyi bence..:lepi:

valla nejat işler çok iyi bir oyuncu onun alkol almasıda kendini ilgilendirir bence,adam alkol aldığı halde bunu izleyenlere yansıtmıyor oyununda hiçbir falso vermiyorsa saçmalık bu yüzden onu harcamaları,engin altanı sevmiyorum nejat işlerin yerini dolduramayacağıda kesin keşke gitmeseydi birden pat diye diyarla aşka bile yaşatmadılar üzüldüm tek bunu söyleyebiliyorum bakalım bundan sonra dizinin kaderi ne olacak

Oyuncu kadrosu çok iyi olmasına rağmen dizi niye tutmadı anlamıyorum çok değerli oyuncular var aslında

Arda bitane ya hastayım ben ona nasıl tatlı bi çocuk görünce içim kıpır kıpır oluyo acayip bi enerji veriyo bana gerçek adı MERT FIRAT cnm.

Bence kesinlikle tuttu dizi canım..
Şu forumda konuşulanlar bile bunun göstergesidir..
Birçok dizi forumlarda konuşulmuyor bile..

Arda bitane ya hastayım ben ona nasıl tatlı bi çocuk görünce içim kıpır kıpır oluyo acayip bi enerji veriyo bana gerçek adı MERT FIRAT cnm.

Teşekkür ederim öğrenmiş oldum böylece..opuyorumnanaktan

tam öldü haberi geldi herkes aglıyodu burda elektrikler kesti araba ayarlamaya çalışıyolardı sanırım sonrasında ne oldu elektrikler geldiginde dizi bitmişti anlatabilirmisiniz sonrasında ne oldu

diyar ağladı ben ağladım arda ağladı ben mahmut ağladı ben ağladım allahım tabi ben cemalin öldüyüne deyil nejat işlerin diziden çıkışına ağladımsırnaşık şey
ya bu arada mahmut ağlıyo gibi yaptı dikkat ettimnde hiç gözünden yaş akmadı sengözlerimebaksanab

ama arda ardanın hakkını vermek lazım çocuk güzel oynadı vereliniortak

ben şu yeni gelen adamı hiç sevmiyodum hele şimdi nejat cığımın yerine geldiya hiç sevmem artıkkötükedihüso
diyer yandanda acaba dizinin konusu ne yönde devam edicek onudmerak ediyorum:uhm:a
[/B][/B]

TV'de Mert Firat'in bi filmde oynadigini gordum "Baska Dilde Ask"
Fragmanda isitme engelli birini oynuyordu, ve ask, kavga sahneleri muhtesemdi.
Oyunculuguna hayran kaldim. Filmi hala izlemedim, ama merak edenler filmin resmi sitesine tiklasin

Filmin ozeti:

Onur'un hayatı kürek takımından arkadaşı Vedat'ın doğumgünü partisinde Zeynep'le tanışmasıyla değişir. Kalabalık ve gürültülü bir barda hiç konuşmadan geçen gecenin sonunda Zeynep, Onur'un işitme engelli olduğunu öğrenir. Ama bu durum Zeynep'i Onur'dan uzaklaştırmaz. İşiyle, ailesiyle sorunlar yaşayan Zeynep, yaşadığı çevreyi sorgularken birazda bilmediği bir dünyanın meraklıyla unuttuğu ceketini bahane ederek Onur'u görmeye gider.

Babasının annesini aldattığını öğrendikten sonra bu durumu kabullenemeyip evden ayrılan Zeynep, bir çok iş değiştirdikten sonra çağrı merkezinde çalışmaya başlar ama ağır çalışma şartlarından ve karşılığında kazandığı paradan çok mutsuzdur. Bütün gün telefonda tanımadığı insanlarla konuşmak zorunda kalan Zeynep konuşmadan anlaşabildiği Onur' la huzur bulacağına inanır.

Bu ilişki kendilerini ve hayatı sorgulayan Zeynep ve Onur için bir sınav olacaktır.

Cemal ağır yaralanmış olarak çıkacak otobüsten ama önünde sonunda geri gelecek tabi başkası olacak onun yerinde..
ve böylece cemal ve diyar kaldıkları yerden devam edecekler..
mııııı acabaaaa.... :uhm:

ne dersiniz senaryosu bana aitt..:roflol:

Cemal'in olumu cok ani oldu ya.. Hic inandirici ve orjinal degil..
Ustelik butun izleyenler kiz kardesini merak etmeye baslamisti.. Simdi o her kimse abisinin yanina gelirken oldugunu de bilmeyecek.. Hikaye guzel ilerlerken sacma sapan bi yon almis oldu boylelikle..

Hikayenin kaldığı yerden devam edeceğine inanıyorum Nejat filmden çıkacağı için böyle bir yola girdiler..

allah iyliyini versin sonunu okumadan bende senaryo gerçekten öyle zannettim sırnaşık şey
yani olabilir aslında ama benim gibi nejat hayranlarının pek hoşuna gitmez bu durum sonuçta cemali oynuyo oluyo cıııık lmaz:
onun yerini kimse tutamaz :asigim:
çocuğu boşu boşuna harcadılar yazık klava:
sanki alkol kullanan sete geç gelen oyuncu sadece o :mymeka:
görürler bundan sonra dizinin reytingini ondan sonra akılları başlarına gelir tabi geçmiş ola alsanaalsanasmile

:icecream: :icecream:,
ne yapayım hemen yazıverdim böyle olmalı bence...sengözlerimebaksanab
kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez başkalarına zarar vermediği sürece..olumunekankayizsmile
ama bence dizi tuttu ve gider zaman gösterecek bakalım nolacak..:1ninca:

inş bakalım :hulya::hulya:

Mert Fırat'ın o filmini duymuştum okana çıkmıştı glb ordan hatırlıyorum ilk fırsatta izlemek istiyorum sağol cnmopuyorumnanaktan

Mert Fırat'ın o filmini duymuştum okana çıkmıştı glb ordan hatırlıyorum ilk fırsatta izlemek istiyorum sağol cnmopuyorumnanaktan

Bende seyretmedim daha, cok merak ediyorum. Oyunculugu gozume carpmisti, gercekten cok iyi yapiyor isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…