nejatın yerine şu bir bulut olsamdaki doktor çocuk diye okumuştum ben kk nın bi topiğinde
ama bundan sorası tutmaz dizinn bence
Oyuncu kadrosu çok iyi olmasına rağmen dizi niye tutmadı anlamıyorum çok değerli oyuncular var aslında
evet konusuda güzel ama o saatte ezel varya sanırım çoğu kişi onu izliyor ondan tutmadıbilmiyorumkismile
Arda bitane ya hastayım ben ona nasıl tatlı bi çocuk görünce içim kıpır kıpır oluyo acayip bi enerji veriyo bana gerçek adı MERT FIRAT cnm.
Teşekkür ederim öğrenmiş oldum böylece..opuyorumnanaktan
Arda bitane ya hastayım ben ona nasıl tatlı bi çocuk görünce içim kıpır kıpır oluyo acayip bi enerji veriyo bana gerçek adı MERT FIRAT cnm.
diyar ağladı ben ağladım arda ağladı ben mahmut ağladı ben ağladım allahım tabi ben cemalin öldüyüne deyil nejat işlerin diziden çıkışına ağladımsırnaşık şey
ya bu arada mahmut ağlıyo gibi yaptı dikkat ettimnde hiç gözünden yaş akmadı sengözlerimebaksanab
ama arda ardanın hakkını vermek lazım çocuk güzel oynadı vereliniortak
ben şu yeni gelen adamı hiç sevmiyodum hele şimdi nejat cığımın yerine geldiya hiç sevmem artıkkötükedihüso
diyer yandanda acaba dizinin konusu ne yönde devam edicek onudmerak ediyorum:uhm:a [/B][/B]
Cemal ağır yaralanmış olarak çıkacak otobüsten ama önünde sonunda geri gelecek tabi başkası olacak onun yerinde..
ve böylece cemal ve diyar kaldıkları yerden devam edecekler..
mııııı acabaaaa....:uhm:
ne dersiniz senaryosu bana aitt..:roflol:
allah iyliyini versin sonunu okumadan bende senaryo gerçekten öyle zannettim sırnaşık şey
yani olabilir aslında ama benim gibi nejat hayranlarının pek hoşuna gitmez bu durum sonuçta cemali oynuyo oluyo cııııklmaz:
onun yerini kimse tutamaz :asigim:
çocuğu boşu boşuna harcadılar yazıkklava:
sanki alkol kullanan sete geç gelen oyuncu sadece o :mymeka:
görürler bundan sonra dizinin reytingini ondan sonra akılları başlarına gelir tabi geçmiş ola alsanaalsanasmile
:icecream: :icecream:,
ne yapayım hemen yazıverdim böyle olmalı bence...sengözlerimebaksanab
kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez başkalarına zarar vermediği sürece..olumunekankayizsmile
ama bence dizi tuttu ve gider zaman gösterecek bakalım nolacak..:1ninca:
Mert Fırat'ın o filmini duymuştum okana çıkmıştı glb ordan hatırlıyorum ilk fırsatta izlemek istiyorum sağol cnmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?