Kapalıçarşı Atv

bence dizi gayet de güzeltuttu...
yanlız nejat işlerin ayrılması hiç iyi olmadı... bu dizide daha yaşanamamış aşklar vardı
ne olacak şimdi
engin altan gelecek
sonra zamanla diyer buna aşık olacak ve aşkın büyüsü bozulacak ... aşkın büyüsü:umursamaz:

Mert Fırat'ın oynadağı Başka Dilde Aşk'ı izledim, tavsiye ederim. İzlemek isteyen arkadaşlar elini çabuk tutsun zira yeni çıkan filmler yüzünden gösterecek sinema salonu bulamıyorlarmış. Cumartesi gecesi tekrar Okan Bayülgen'in programına filmin yönetmeniyle konuk oldu.
Engin Altan Düzyatan da yeni Cemal olmayacak. Başka rolde oynayacakmış dizide. Röportajını okumuştum.

dizi tutmaz bence artık biter biter :umursamaz: nejatsız tadı tuzu olur mu hıhh :1closedeyes:

Bugün aklıma geldiiii acaba çiğköfteci Seher, Cemalin kardeşi olabilir miii...CADIARZU

Bugün aklıma geldiiii acaba çiğköfteci Seher, Cemalin kardeşi olabilir miii...CADIARZU

Cemal yasasaydi guzel bir surpriz olurdu bu..

Simdi boyle bisey olsa bile sacma olur artik olen olmus gitmis..

Kardes cikip nolacak ki :sinifsinif:

Amaniiiiin, Mahmud "arkadasimin yadigarisin sen bana" diyerek evlensin sonraaa ohaoldumsmile

Senaryoyu da yazdim hemen ha :kedi:

simdi diziye egin altan girecek (kendisnden haz etmem)
diyar ona mi asik olacak yani güya saf temiz karisiligini bilmeden cemalide sevmsiti hemen bunuda mi sevcek cok inandirici gelmez hadi bunun yerine engin akyürek gelse neyse

simdi diziye egin altan girecek (kendisnden haz etmem)
diyar ona mi asik olacak yani güya saf temiz karisiligini bilmeden cemalide sevmsiti hemen bunuda mi sevcek cok inandirici gelmez hadi bunun yerine engin akyürek gelse neyse

Engin Altan her yerden cikiyor ya, biktim valla

Bende nedense itici buluyorum

Kızlar daha önce de yazmıştım ben bunu ..
Aslında cemal ölmedi gibime geliyor yerine Engin Altan cemal diye gelecek..
kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu bence gömdükleri kişi cemal değil.. yanıldıklarını anlayacaklar sanırım..
bu da benim senaryom...ohaoldumsmile

seher olamaz cemalin kardeşi çünkü cemalin kardeşi olarak Pınar Aydın girecekmiş diziye..
Kadisim.. güzel senaryo keşke öyle olsa ama Engin A.D. başka biri olarak gireceği kesin çünkü kendi röportaj demiş eğer cemal olarak çağırsalardı kabul etmezdim ...

üffff şimdi üzüldüm işte Cemalin öldüğüne...mafoldumben
Bilgi için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

canım sen bayaa bayaa dizi senaryosu yazıyon kaydirigubbakcemile5
nerden aklına geliyo böyle şeyler ALLAH iyliyini versin olumunekankayizsmile

canım sen bayaa bayaa dizi senaryosu yazıyon kaydirigubbakcemile5
nerden aklına geliyo böyle şeyler ALLAH iyliyini versin olumunekankayizsmile

Di mi senarist mi olsam acep..delikafadulden
Ama yazdığım senaryolar tutar mıı yapımcılar sizi bekliyorumm..

kızlar şimdi ezel atv ye geçmiş pzt.si aynı saatte kapalıçarşıdan bahseden yok hangi saate alındı,günü..vs.bilen varmı aranızda

yaaa şu ATV varya hepten sapıttı ne yaptığını bilmiyor alsanaalsanasmile
reyting uğruna hepsini birbirine karıştırdı lmaz:
canım ailem akıbeti tam belli deyil birini alıyo birini satıyo bişeyler bişeyler cıvıttı iice :mymeka:

kızlar kapalıçarşıyı cuma gününe almışlar 22.20 yazıyo saatine :umursamaz:

aa cok sevindim
cuma günüm boştuuu.kapalı carşıyı izlerim artık

NIye oyle gec saate almislar?

Cuma gunu ben Melekler Korusun'a bakiyordum ya.. Pazartesi bos simdi..

atv harbiden çorba yaptı bu dizileri cuma gecesi o saatim benimde boş izlerim ama nejat işlerin boşluğunu umarım doldurabilirler hala üzülüyorum keşke çıkmasaydı

ezel geldi bütün dizilerin yeri değişti alsanaalsanasmile
unutmuşum bugün olduğunu şansa gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…