Kapalıçarşı Atv

ben bu adami sevmiyorum ya yani Engin Altan Düzyatani nedense cok itici geliyor

amaaann bu engin altan düzyatanın girdiği bütün diziler bi şekilde gümlüyor ama hepsi kesin buda gider tabi benim fikrim çünkü ben bu adamı hiç sevmiyorum

dizi zaten sallantıtaydı bu adam gelirse hepten biter zaten nejat giderse asla izlememlmaz:

Napiyorlar ya yine oyuncu degisikligi da ne demek
guzelim bi dizi var, izliyoruz dedik, yine suyunu cikartiyorlar..

Engin Altan bence hic yakismayacak kadroya.. Oynadigi dizileride hic izlemem..

aaa nejat işlerin ayrılacagnı yeni duydumm
o giderse zevkle izleyemem sanırım
adam çirkin ama ayrı bi karizma ve cekiciligi var

bitiyorum o şarkıya evet nejat işler çıkarılmış ve yerine uyuz bi çocuk vardı o geliyo oynadığı dizi aklıma gelmiyor şimdi mahvedecekler diziyi yaa ooof ooff üflediler söndün nejat işler ne vardı o kadar sarhoş olacak sanki,,,kaydirigubbakcemile3

Kapalıçarşı 15. Bölüm Özeti

Zeze’nin gelişiyle birlikte evde bayram havası eser. Sahip olduklarının kıymetini anlayan Cemal,
Diyar’ı geri getirmeyi de başarır. Artık herkes için yeni bir hayat başlamaktadır. Diyar’ın aklına güzel
bir fikir gelir ve yeniden bir arada oldukları için sürpriz bir kutlama yapılır.

Cemal, korkularıyla yüzleşmeye ve sevgisine sahip çıkmaya kararlıdır. Bundan böyle hayatındaki
her şeyin gerçek olmasını ister. En başta da evliliğinin. Bu kararını hayatta ona ilk defa kucak açan adama,
Ziya’ya da açıklar. Ve yeni öğrendiği bir gerçek, Cemal’i heyecanlı fakat ucu belirsiz bir yolculuğa çıkaracaktır.

Öte yandan Mahmut, her geçen gün Seher’le biraz daha yakınlaştığını hissetmektedir. Seher de yeni gelişen
bu arkadaşlıktan memnundur, bir yandan da eski kocası Ünal’ın başına açtığı dertlerle uğraşmaktadır.
Ama yapmak istediklerini engellemesine izin vermeyecektir.

Dilek de sonunda amacına ulaşıp ıstanbul’da bir okula kaydını yaptırır. Böylece evin nüfusu da artar.
Mucize halı kaldığı yerden devam eder. Fakat tam herkes için her şey yoluna girmişken ortalığa bomba
gibi bir haber düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

büyük bir ihtimalle cemal vurularak ölüyooormafoldumbenmafoldumben

ben zaten bu diziyi nejat işler için izliyodum artık seyretmcem :umursamaz::umursamaz:

:a015::a015::a015::a015:

cemalimi de öldürdüler sinir oldum gerci kendisi cıkmak istemiş diziden mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…