Rol aldığı “Kapalıçarşı” dizisinin setine sürekli içkili geldiği iddia edilen Nejat ışler'e yapımcısı Erol Avcı sahip çıktı.
TMC'nin sahibi olan Erol Avcı, “Nejat'a sezon başında rica ettim, o da beni kırmadı '3 ay oynayabilirim, daha sonra sinema yapmak istiyorum' dedi. Ama 13 bölüm hikaye gereği uzadı. Yeni sezonda Nejat aramızda olmayacak. Kendisiyle disiplin sorunumuz yok” dedi.Habere göre, ışler'in yerine dizide Engin Altan Düzyatan yer alacak.
bu akşam dizi yok mu hiç rastlamadım reklamına
Kapalıçarşı 15. Bölüm Özeti
Zeze’nin gelişiyle birlikte evde bayram havası eser. Sahip olduklarının kıymetini anlayan Cemal,
Diyar’ı geri getirmeyi de başarır. Artık herkes için yeni bir hayat başlamaktadır. Diyar’ın aklına güzel
bir fikir gelir ve yeniden bir arada oldukları için sürpriz bir kutlama yapılır.
Cemal, korkularıyla yüzleşmeye ve sevgisine sahip çıkmaya kararlıdır. Bundan böyle hayatındaki
her şeyin gerçek olmasını ister. En başta da evliliğinin. Bu kararını hayatta ona ilk defa kucak açan adama,
Ziya’ya da açıklar. Ve yeni öğrendiği bir gerçek, Cemal’i heyecanlı fakat ucu belirsiz bir yolculuğa çıkaracaktır.
Öte yandan Mahmut, her geçen gün Seher’le biraz daha yakınlaştığını hissetmektedir. Seher de yeni gelişen
bu arkadaşlıktan memnundur, bir yandan da eski kocası Ünal’ın başına açtığı dertlerle uğraşmaktadır.
Ama yapmak istediklerini engellemesine izin vermeyecektir.
Dilek de sonunda amacına ulaşıp İstanbul’da bir okula kaydını yaptırır. Böylece evin nüfusu da artar.
Mucize halı kaldığı yerden devam eder. Fakat tam herkes için her şey yoluna girmişken ortalığa bomba
gibi bir haber düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?