Kapalıçarşı Atv

Önceki sayfalarda yazıyor çıkış konusu kızlar, yönetmenle sorunları olmuş o yüzden.. ama böyle pat diye yapmalarıda tuhaf olmuş..

senağlama senağlama senağlama

bende şaşırdım ya
niye çıktıyaaa
negüzel sakin sakin bir dizi
izliyordum bir canım ailem bir kapalı çarşı vardı

offf yaa yok bööle bi saçmalık dizinin zaten reytıngiçok yokmus artık hiç olmaz yanı ben kendı adıma söliim dizi tabikide güzel ama ben özellikle nejat işler için izliodum ve eminim ki biçok kişi için bu bööle...artık izlermiim bilemiorum... senağlama

akşamki bölüm çok güzeldi yaaa .. bu düğünü yaptıkları yeri çok merak ettim bilen varmı ?

Canım bu soruyu yeni gördüm..
Ben sarıyerliyim düğünü yaptıkları ve aynı zamanda Ardanın gözlerine aşık olduğu şeyh ve kızının kaldığı otel Sarıyer Büyükderedeki Fuat Paşa Oteli..zemuszemus

Benim abimin düğünü de orada olmuştu..

Son düzenleme:
Ben biryerde okumuştum aslında birkaç bölüm için anlaşmış nejat işler..
Rica minnet bu zamana kadar kalmış..
Ama sanırım cemal birkaç bölüm sonra karışıklık oldu diye çıkıp gelecek bence yaralı..CADIARZU
Tabi nejat işler değil başka biri gelecek..

Nejat ışler'in oyunculuğu iyidirr onun yerini doldurabilecek biri gelir mi bilmiyorum:sinifsinif:

Şu oyuncu değişikliği beni de deli ediyor ..
kim olursa olsun 2. si 1.nin yerini dolduramıyorr..:umursamaz:

nejat işler cıktııııı
kim gelecek yerine yaa bilen varmıı
izlenmez bu dizi şimdi off

Ya film olduğunu bile bile ağlanır mı başıma ağrılar girdi ağrı kesici aldım mafoldumben

nejatın yerine şu bir bulut olsamdaki doktor çocuk diye okumuştum ben kk nın bi topiğinde
ama bundan sorası tutmaz dizinn bence

Off benimde yutkunmaktan boğazıma ağrılar girdi..mafoldumben
eşimin bile gözleri yaşardı valla...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…