- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 28
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Yasak olduğunu bilmiyordum hesabım kapanmaz inşallah teşekkür ederim :)İçten yaparsan örnek bile olursun.
Allah hayırlı olanı nasip etsin hakkında maaşallah :)
Ama bu konular yasak maalesef.
Tekrar acilacaksaniz lutfen kapanmayin. En nefret ettigim seydir. Ac kapan ac kapan..Iyi geceler hanımlar. Size çok önemli bir karar danışmak istiyorum. Kızlar önceki konularımi biliyorsunuz geçmişteki hatalarima tövbe edip namaza başladım.Ibadet ettikçe daha fazlasını istiyorum hep kendimi eksik hissediyorum.Yaklasik 3 haftadır da kapanmak istiyorum ama bir sorunum var.Benim bütün ailemdeki bayanlar acik. Annem ablam falan.Cok istiyorum ve annem kapanmak istese aynı günü bende kapanırım yemin ederim ki.Annem inancı olan bi insan yanlış anlamayın ama bizim aile gösterisi çok sever.Bakimlo olmayı saç makyaj yapmayı dar şeyler giyinmeyi falan.
Ancak şu durumu benim gibi olanlarımız anlar çok saçma gelebilir belki sebebim ama çevremden etkilenip geri açılmaktan korkuyorum.Allah a dualar ediyorum Allah ım nolur annemde hidayete ersin diye. Fikirlerinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Evlenince kapanmak bana çok garip gelir eşim için olacak gibi ama ben bunu Allah için yapmak istiyorumBelki bu goruste biriyle evlilik gerceklestirseniz onun verecegi destekle daha guven duyarsiniz. Hakkinizda hayirlisi
Benim de öyle çocuk oyuncağı değil ki bu o yüzden nefsime yenik düşmemek için annemin de kapanmasını istiyorumTekrar acilacaksaniz lutfen kapanmayin. En nefret ettigim seydir. Ac kapan ac kapan..
Belki benim durumum da olan vardır diye sormak istedimBizim düşüncemizle olacak iş değil kendi kararınız
Kendinizi bizden daha iyi tanırsınız
Gerçekten bilmiyorum kapanmadığim icin içimde hep bi sıkıntı var ama nefsimden korkuyorumKendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap
Annenize karismayin. Icinden geliyorsa size sormadan kapanir zaten.Benim de öyle çocuk oyuncağı değil ki bu o yüzden nefsime yenik düşmemek için annemin de kapanmasını istiyorum
Annenin kendi kararı sizin istemenizle olmaz. Siz kendi kararlarınıza hükmedebilrisiniz.kadın istemiyosa kızı kapanıp da özenmesin diye niye kapansınBenim de öyle çocuk oyuncağı değil ki bu o yüzden nefsime yenik düşmemek için annemin de kapanmasını istiyorum
Sen bilirsinGerçekten bilmiyorum kapanmadığim icin içimde hep bi sıkıntı var ama nefsimden korkuyorum
1 kilo makyaj yapip altina daracik pantolonu giyip kafayi kapatan cokkk. Sanki zorla kapamislar gibi geliyor bana.Sen bilirsin
Kapanmanın mantığı dikkat çekmemektir
Kapalıyken bile çok fazla çekici olabilir kişi yada tabiri caizse açık biri hiç dikkat çemeye bilir
Derin konular neyse nasıl istiyorsan onu yap
Kapanmak istemeni olabilir inancı bu yöndedir diye düşünüyordum ama bu yazı bencillik örneği.Benim de öyle çocuk oyuncağı değil ki bu o yüzden nefsime yenik düşmemek için annemin de kapanmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?