- 1 Mayıs 2015
- 20
- 6
- 1
- Konu Sahibi kekperisii
-
Kapanmak Allah rızası için yapılır bir başkası için yapılmaz siz şu aşamada içinizden geldiği için değil karsi taraf kapalı kizlardan hoslandigi için istiyorsunuz.ablalarım, kardeşlerim. Ben kapanmak istiyorum daha doğrusu şöyle ben birisine aşık oldum (platonik)
muhtemelen kapalı kızlardan hoşlanıyor. benim uzun zamandır içimde kapanma isteği vardı lakin ben onu okulda ne zaman görsem rezillik diz boyu yani karakterimi yansıtamıyorum. Ben çok ilginç bir şekilde her ne kadar platonikte olsam ona baktıkça üzüldükçe daha çok ibadetlerimi yerine getirmeye başladım. Allaha şükür namazlarıma daha dikkat etmeye başladım. ama işte platonik. dedim ki kızım bu senin en azından karakterinin nasıl olduğunu öğrensin kapan gitsin zaten istiyordun. ama şuan tereddütlerim var sanki onun için kapanacakmışım gibi hissediyorum . Allahın emri olduğu için kapanmak istiyorum. ileri ki yıllarda kapanmak istiyordum ama şimi bu yüzden çok yakın zamanda kapanmak istiyorum. Tereddütlerim yüzünden yakın zamanda mı kapansam yoksa o okuldan gittikten sonra mı kapansam diye düşünüyorum.çok karışık anlattım biliyorum ama tam olarak bu durumdayım ama zaten ben kapansam da kapanmasamda bizim olurumuz yok
Ee olurun yoksa?ablalarım, kardeşlerim. Ben kapanmak istiyorum daha doğrusu şöyle ben birisine aşık oldum (platonik)
muhtemelen kapalı kızlardan hoşlanıyor. benim uzun zamandır içimde kapanma isteği vardı lakin ben onu okulda ne zaman görsem rezillik diz boyu yani karakterimi yansıtamıyorum. Ben çok ilginç bir şekilde her ne kadar platonikte olsam ona baktıkça üzüldükçe daha çok ibadetlerimi yerine getirmeye başladım. Allaha şükür namazlarıma daha dikkat etmeye başladım. ama işte platonik. dedim ki kızım bu senin en azından karakterinin nasıl olduğunu öğrensin kapan gitsin zaten istiyordun. ama şuan tereddütlerim var sanki onun için kapanacakmışım gibi hissediyorum . Allahın emri olduğu için kapanmak istiyorum. ileri ki yıllarda kapanmak istiyordum ama şimi bu yüzden çok yakın zamanda kapanmak istiyorum. Tereddütlerim yüzünden yakın zamanda mı kapansam yoksa o okuldan gittikten sonra mı kapansam diye düşünüyorum.çok karışık anlattım biliyorum ama tam olarak bu durumdayım ama zaten ben kapansam da kapanmasamda bizim olurumuz yok
çok ağır konuştunuz ama düşünceleriniz eğer bu şekildeyse o gidince öyle kapanmayı düşünürüm yaniBence kendininizi katrana atin sonra da pamuga... Daha karakterli gorunursunuz.
farkındayım kapanmak Allah rızası için olan bir şey ben çoook istiyorum ama bir kaç sene sonraydı önceye çektim kendimi suçlu gibi hissediyorum ama.. her şey nasip tabikiKendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman kapan. Bir erkek için kapanmayacağını kendin bildikten sonra kendini suçlu hissetmene neden yok. Ama yine de iyi düşün iyi karar ver. Nasip
Evet, siz kapanin, kapanma ne demekse artik, hatta kendinizi bir kutuya sokup oyle gezin disarida.olurum yok ama ben zaten kapanmayı istiyordum bir vesile gibi olmuş olacak gib
çok ağır konuştunuz ama düşünceleriniz eğer bu şekildeyse o gidince öyle kapanmayı düşünürüm yani
şuan hata mı yapıyorum yani benTakvaya giden yol bazen riyadan gecer diye bir soz duymustum
olurum yok ama ben zaten kapanmayı istiyordum bir vesile gibi olmuş olacak gib
çok ağır konuştunuz ama düşünceleriniz eğer bu şekildeyse o gidince öyle kapanmayı düşünürüm yani
çoğu kişiden bunu duydum belkide o senin için vesiledir zaten olmayacak bir şey diye.. şuan gerçekten bunu ağlayarak yazıyorum.. ben çok istiyorum kapanmayı ama daha ileri yıldaydı şimdi geriye çektim üzülüyorum hatta evde her zaman namazlardan sonra aynadan ayrılamam kendme bakarım ama bşlmiyorum işte böylee.. teşekkür ederimBelkide kapanma zamanın gelmiştir o bahanedir kimseye bakma içinden geliyorsa kapan erteleme.
gelemiyorum ki her iihtimali düşünüyorum sanki eğer onun yüzünden olursa sevabına nail olamayacakmışım gibi geliyor.. herkes o sadece vesile sen Allah için kapanıyorsun zaten istiyodun diyorTATLIM BAZI YORUMLARA CEVAP VERME.... ! GÖRMEZDEN GEL ...
ben bilmiyorum eski gözükse de yeni üyeyim nereye taşınacaksa taşıyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?