• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapanmak istiyorum fakat düşüncelerinize ihtiyacım var

Kapanmak Aklımda var olan bir şey hayatımda da bir insan var ve oda bunu istiyor hatta Fazlasıyla istiyor ve dile getiriyor bugün gittim bir Kaç Kıyafet Şal aldım ertele ertele zamana bırakanca fark ettim ki olmuyor ama Aklımda bir soru var ki o da Hayatım da ki insan ben kapandıktan snra ya açık bayanlara bakarsa ? Kendimi alamıyorum bunu düşünmekten kıskanç yapımda var kendim de yıpranıyorum onuda yıpratıyorum söyledim ona bu düşüncemi çünkü birde dedim gözün dışarda sen başkalarına bakıyorsun o zamanda bakacaksın bunlar Kafamı karıştırıyor kendi kendimi böyle Şeyler yapıyorum sizlerinde böyle Düşünceleri oldumu işi Gereği Etrafında fazla bayanda var. Hatta işi Gereği o Çevreyi bile edinmeye Çalışıyor kafam çok Karışık şimdiden Sabırla okuyan herkese çok teşekkürler. Birde mezun olduktan sonra iş konusuna da çok takılıyorum ama sırf bu Yüzdenkapanmamak siz konusu olamaz bile tabi
Adamin ilgisini kapalilar cekmese sana kapan demez. O aciklara degil kapali guzel hatunlara bakar bakacaksa.

Allah rizasi icin kapansan tamam da sevgilin istiyo diye kapaninca nasil mutlu olacaksin onu da anlamadim. Hadi sevgilinden ayrildin, acacan mi basini nolacak?

Dini konular yasaktır.
Ve dini konularda alaycı üslupta yasaktır.

Back