kapanmak istiyorum

Kilolarini az gostermek icin dar giyme de... Bir de o kocaman topuzlardan yapma, tunik giyeceksen kalcalarinda bitmesin en azindan dizlerini gecsin. Cok rengarenk degil de en fazla uc renk olsun uzerinde. Uyum cok onemli.
yuh öyle tunuik giysin ve iyice kısa dursun. degiğl mi?

Uzun zamandır kendimi hazır hissediyorum. Alışverişe cikicam kilolu kısa bir bayanım nasil giyinmeliyim.kapali arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşım = öncelikle sana yakışanı seç.
eger boynun kısa ise boynuna atkı dolar gibi başürtü takma. boynunu uzun göstersin diye biraz baş örütünü yukarı tepeli yapabilirsin. biraz ama E.TA. gibi de yapma kendini.
boyun kısa oldugunu iin dizine kadar olan tuniklerden sakın alma. zaten pardesü giyersen içini kimse görmez.
kalcanın altında şok şık modern tunikler var. bol. onlardan al.
pantolon giyeceksen paça boyunu uzun tut ve topuklu ayakkabı giy.
etek alacaksın dar ananene arkaası yıurtmaclı eteklerden alma. hafif bol kloş pileli alıp belden kuşaklı çiçekli böcekli ucuzlu coook güzel etekler var. onlardan al ve dolgu topuk ayakabılar ile cok güzel oluyr.
ben acık biriyim ama derli toplu giyinirim. tunigi ben taytla gireyim ama dizime kadar giymem cunku boyum kısa. güdük oluurm. popomun altının birazzcık altında giyiroum cok rahat ediyorum.

feraceler var çok şık duran canım onlardan alabilirsin
giyeceğin kıyafette dik çizgili olanları tercih etmelisin
birde topuklu giyersen etegin yada pantalonun tonunda olursa boyu daha uzun gösterebilir
topuz yapma başın ağrır öyle daha güzel hem (dinimize göre cennet kokusu dahi aldırmıyormuş )

yuh öyle tunuik giysin ve iyice kısa dursun. degiğl mi?
tesetture girmek istedigi icon dogru bir tavsiye vermis arkadas dar olmasin kalca üstünde biten tunik olmasin diye..
benim tavsiyem ferace veya kap kullanmaniz konu sahibi.. cok rahat oluyor ve arkadaslara katiliyorum horguc nolur yapmayin .. konu da kapanir ama.. konu sahibi catikati ilkayin bloguna bakin yeni kapananlar icjn cok guzel fikirler vermiş ben kapanmaya karar verdiğim de okumuştum

Ne dediginizi anlamadim?
"Kilolarini az gostermek icin dar giyme de... Bir de o kocaman topuzlardan yapma, tunik giyeceksen kalcalarinda bitmesin en azindan dizlerini gecsin. Cok rengarenk degil de en fazla uc renk olsun uzerinde. Uyum cok onemli."
yazmışsınız ya orada ki tunik için "dizlerini gecsin" cumlesine yazdım..
öyle tunik giyerse kadın zaten kısaymış iyice kısalır ? hobbit gibi olur...

Pantoln ustu giyebilirsiniz tunik diz kapagının ustunde ustune ince yelekler var suslu puslu onu atabilirsinz kilolu olunca daha zarif gosteriyor kapalı iken şalınız cantanız aynı renk olunca daha guzel bir goruntu oluyor tv.programlarında bakabilirsiniz kapalı bayanlara netten arastırıp da bakabilirisniz netten elbiselere bakarken bile orda mankenlerin giyim tarzından esinlenebilrisnzhayırlı olsun bu arada

hayır örnek yanlış. boy kısa - diz veya altında biten tunik kadını hobbit gibi yapar. (elbette bol oalacak-popo altında olacak ama diz ile popo altı arası boyda )

Amin.sal tercih ediyorum aslındaözel günler için eşarp

Taytla tunik kafada örtü böyle kapanılmışmı olunuyor. Bende kapaliyim da boyle bi tarifte cok sacma. Erkekler saca degil popoya bakiyo farkindamisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…