kapanmak istiyorum

konu nie benim yüzünden kapanıyor kı? aynı şeyden bahsediyoruz sadece tunik poponun azıcık altında olmalı dizinnin altında olmasın yazdım...

Kesinlikle pantolon gıyme dar pantolon gıyıp üstüne kısa tünik çekeceksen kapanmak Çünkü o tesettür asla degıl . Şalı boynun görünecek sekılde takma . Ferace al zayıf ta gösterir yukardan aşagaıua bol gıden pardesüler al cok guzel seyler oluyor . Pantolon gıyme gıyeeksen pardesü altına gıy

Orta kiloluyum basenlerim çok var o yüzden basenlerimi örtmek için göğüsten ya da belden genişleyen tunikler tercih Ediyorum.
Tunikler boyum diz aşağıyısı

Amin.sal tercih ediyorum aslındaözel günler için eşarp

bende öye diyordum ama yapamadım
başörtü daha iyi güzel
kaç senedir kapanmak istedim sadece
sonra karar verdim eşime ve patronuma sordum
hafta sonu alışveriş yaptım ve kapandım

Pantalon üzerine kap düşünüyorum aslında.daha da çıkıp bakamadim magazalra

Taytla tunik kafada örtü böyle kapanılmışmı olunuyor. Bende kapaliyim da boyle bi tarifte cok sacma. Erkekler saca degil popoya bakiyo farkindamisin.
ben kapalı degilim ki :) istedigim gibi giyinirim.
kadına tayt giy başını ört demiyorum- kendimi anlatıyorum. düzgün okusanız anlarsınız.
ben bile tunigimi popomun az altında giyerim. hem rahat ederim hemde boyunu kısatlatmaz.
ama istersem taytımın üzerinde göbegimin üzerinde bir tshırt giyebilirim ama tercih etmem.

Arkadaşım kapanıyorsan gösterişli giyinmeyeceksin. O yüzden ben diğerleri gibi, şu pantolunu giy, şu eşarp uyumlu olur yorumu yapmıcam çünkü çelişkili oluyor. Kapanan insan dikkat çekmek istemez diye düşünüyorum ve bu yüzden düzgün, temiz giyinmen yeterli. Ayrıca pantolon giymek de yanlış, bol bir etek en doğrusu. Bir de Allah aşkına abartılı makyaj yapma. O da çok çelişkili oluyor.. Baş kapalı, ama makyajla selektör yakan kapalılarımız var. Bu arada konu kapanabilir.

Boy 1.60 kilo 70.42 bedenim biraz basen var 44 oluyo alt gruplarda kalıba göre

Tamam o zaman eger basen varsa üst bol giy mesela altina kalem etek mi giyeceksin? Ustune kalcani orten arkasi uzun önü kisa bol gomlek giy. Boylece zayif gorunursun.
Tunik mi giyeceksin o zaman tunigi ya uzun giy ya kisa ara boy asla giyme daha kotu durur.
Yaz geldi ferace guzel.olur. bi de uzun elbiseler tercih edebilirisn fakat elbise gogusten assagisi bol gelecek boylece zayif gosterirsin ama her zaman bedeninden bir beden dar al alt bedenine. Mesela etek 44 mu giyiyorsun 42 al ustten giy boylece daha zayif gosterirsin.
Bir de asla cok renk kullanma. Ozellikle salini falan rengarenk takma.
Sonra zamanla oturtursun zaten..

Himm ben kapali biri zannettim. Kaldiki disarda bu turler cok cogaldi cok sacma buluyorum. Kara carsaf ta sevmem ama bu tarz da hos degil bence.

Bende çok açık değildim hep üstünde
önce
mevsimlik ceketin yada ince bir kap tarzı bir ceket giyerdim yaşadığım yer kolsuz açık saçık giyimi kaldıran yer değil o yüzden de hazırım diyorum tek farkim başımı örtücem yani zorlanmicam insallah

İnşallah zamanla tarzim da oturacaktır tabi çok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…