- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
konu nie benim yüzünden kapanıyor kı? aynı şeyden bahsediyoruz sadece tunik poponun azıcık altında olmalı dizinnin altında olmasın yazdım...tesetture girmek istedigi icon dogru bir tavsiye vermis arkadas dar olmasin kalca üstünde biten tunik olmasin diye..
benim tavsiyem ferace veya kap kullanmaniz konu sahibi.. cok rahat oluyor ve arkadaslara katiliyorum horguc nolur yapmayin .. konu da kapanir ama.. konu sahibi catikati ilkayin bloguna bakin yeni kapananlar icjn cok guzel fikirler vermiş ben kapanmaya karar verdiğim de okumuştum
Boy 1.60 kilo 70.42 bedenim biraz basen var 44 oluyo alt gruplarda kalıba göreBoy kilon kac bi onu soylesen iyi olur..
Amin.sal tercih ediyorum aslındaözel günler için eşarp
Kesinlikle pantolon gıyme dar pantolon gıyıp üstüne kısa tünik çekeceksen kapanmak Çünkü o tesettür asla degıl . Şalı boynun görünecek sekılde takma . Ferace al zayıf ta gösterir yukardan aşagaıua bol gıden pardesüler al cok guzel seyler oluyor . Pantolon gıyme gıyeeksen pardesü altına gıy
Taytla tunik kafada örtü böyle kapanılmışmı olunuyor. Bende kapaliyim da boyle bi tarifte cok sacma. Erkekler saca degil popoya bakiyo farkindamisin.
ben kapalı degilim ki :) istedigim gibi giyinirim.Taytla tunik kafada örtü böyle kapanılmışmı olunuyor. Bende kapaliyim da boyle bi tarifte cok sacma. Erkekler saca degil popoya bakiyo farkindamisin.
Himm ben kapali biri zannettim. Kaldiki disarda bu turler cok cogaldi cok sacma buluyorum.canım ark. açık zaten kendinden örnek vermiş
Boy 1.60 kilo 70.42 bedenim biraz basen var 44 oluyo alt gruplarda kalıba göre
Bende çok açık değildim hep üstündearkadaşım = öncelikle sana yakışanı seç.
eger boynun kısa ise boynuna atkı dolar gibi başürtü takma. boynunu uzun göstersin diye biraz baş örütünü yukarı tepeli yapabilirsin. biraz ama E.TA. gibi de yapma kendini.
boyun kısa oldugunu iin dizine kadar olan tuniklerden sakın alma. zaten pardesü giyersen içini kimse görmez.
kalcanın altında şok şık modern tunikler var. bol. onlardan al.
pantolon giyeceksen paça boyunu uzun tut ve topuklu ayakkabı giy.
etek alacaksın dar ananene arkaası yıurtmaclı eteklerden alma. hafif bol kloş pileli alıp belden kuşaklı çiçekli böcekli ucuzlu coook güzel etekler var. onlardan al ve dolgu topuk ayakabılar ile cok güzel oluyr.
ben acık biriyim ama derli toplu giyinirim. tunigi ben taytla gireyim ama dizime kadar giymem cunku boyum kısa. güdük oluurm. popomun altının birazzcık altında giyiroum cok rahat ediyorum.
Tamam o zaman eger basen varsa üst bol giy mesela altina kalem etek mi giyeceksin? Ustune kalcani orten arkasi uzun önü kisa bol gomlek giy. Boylece zayif gorunursun.
Tunik mi giyeceksin o zaman tunigi ya uzun giy ya kisa ara boy asla giyme daha kotu durur.
Yaz geldi ferace guzel.olur. bi de uzun elbiseler tercih edebilirisn fakat elbise gogusten assagisi bol gelecek boylece zayif gosterirsin ama her zaman bedeninden bir beden dar al alt bedenine. Mesela etek 44 mu giyiyorsun 42 al ustten giy boylece daha zayif gosterirsin.
Bir de asla cok renk kullanma. Ozellikle salini falan rengarenk takma.
Sonra zamanla oturtursun zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?