Herkese merhaba burayı uzun zamandır takip ediyorum hem içimi dökmek hem de değerli fikirlerinizi merak ediyorum. 8 sene önce tanıştık ben lisede o üniversitedeydi 1 yıla yakın görüşüp ayrıldık aradan yıllar geçti ara ara telefonda konustuğumuz hep oldu en son 2 sene önce karşıma çıktı yeniden denemeye başladık her şey güzeldi mesleklerimizi elimize almıştık daha olgunduk artık aileleri tanıştıralım adı konsun dedik tanıştırdık babası bana dedi ki ben kızımdan tek bir şey istiyorum o da kapanması.. isteğinize saygı duyuyorum ama ben bunu ancak içimden gelirse yaparım siz istediğiniz için değil oğlunuz biliyodu böyle olduğumu evimize gelirken sizde biliyodunuz dedim ve oğullarını terk ettim aradan 3-4 ay geçti yalvar yakar bana geri döndü gel her şeyi hallettim ailemi ikna ettim her şey senin istediğin gibi olucak babam kabul etti diye yalvardı kabul etmedim ama ben sonra zaman zaman yine geldi yalvardı sonra yüz yüze oturup konuşunca inandım dedim ki halletmiş her şey güzel olucak gözümün içine bakıyor zaten. Tamam dedim gecen akşam evimize buyur ettik anne ve babası geldi gayet iyi ağırladık bizde yavastan nişan hazırlıklarına başladık mekanı tuttum ben hediyelikler pasta falan tamamdı bu akşam evimize geldiler nişan için konuşmaya babasının gelişinden zaten ben anladım bunlar oturdu babamın karşısına başladılar yine aynı mevzu açıldı adam konuştu konuştuu hani şey demesini bekliyorum evet isteğim bu yönde ama gençler böyle bi karar vermiş saygı duyalım nişan için neler yaparız onu konusalım diyecek sandım. Şu cümlesi beni kopartan cümle oldu “Allahın emri Peygamberin kavliyle istemek içimden gelmiyor çünkü ona uygun bulmuyorum” yaa sen kimsin !!! Bunu duydum sonra annesinin tabi kızımız ne der bide ona soralım dedii ve bende ipler koptu sizin bu yaptığınız bana haksızlık aileme saygısızlık sizin bu yaptığınız ayıptır hata bende oğlunuza inandım dedim babamın ellerine sarıldım öptüm baba senden de özür diliyorum bu insanları evimize getirdiğimiz için ama elim ayağım titriyor kulaklarım uğulduyor sesimi yükselttm ağlayarak söyledim bunları sizin kapalı olup gördüğünüz bi çok kişiden daha namusluyum daha karakterliyim daha şerefliyim size sadece ah diyorum başka bişey demiyorum Allaha havale ediyorum sizi istediğiniz oldu evlenmiyorum oğlunuzla merak etmeyin dedim annesi biz ne dedik biz konusmaya fikrimizi söylemeye geldik dedi bende sizin fikrinizi iki sene öncede biliyodum tekrar söylemenize lüzum yoktu dedim sakın bi daha karşıma çıkma dedim oğlanın eline verdim aldığı pırlantayı. Babamda her zaman misafir olarak gelebilirsiniz ama bizim size verecek kızımız yok dedi ve gönderdik evimizden oğlanda ağlayarak çıktı ailesiyle