- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Müdürlük vb işler liderlik vasfı olan kişiler tarafından yapılmalı. Eşiniz bende de yok demiş. Bence siz başka bir kadını öne sürdüğü için alınmışsınız. Eşinizin dediğinde bir yanlış yok gerçekten liderlik karakter meselesi. Herkes için uygun değil.
aklıma direk şu gelio.. o ünv mezunu.. acaba ondan mı.. bi de biraz ılımlı sakin bi kız.. bende öyleyim ama beni yakıştıramıyor işte.. kapasitem yokmuş... onun insan ilişkileri iyiymiş daha rahat iletişim kurarmış.. beni hiç övmez.. yaptıgım başarıları takdir etmez.. mesela facebookda bazı firmaların yarışmaları oluyor.. hani en iyi sebebi sen anlat veya en güzel anneler günü mesajını veya hikayeyi yaz kazan gibi.. böyle edebiyat isteyen yarışmalar.. onlardan bu zamana kadar kazandığım hediyelerin haddi hesabı yok.. çoğunu da kullanıyor.. bigün de demedi ki benim eşim bunu başardı...
Aslı çalışıyor mu?sen çalışıyor musun?
yani düşünüyorum da liderlik vasfını nasıl gördü onda.. neye dayanarak... onun da 2 çocuğu var.. hep onların peşinde koşturuyor o da bende aynı şekilde.. hani extra bu kız lider ruhlu yönetici ruhlu ne gördü yani.. çok alındım çok
Hayır lütfen kendinizi kimseyle kıyaslamayın bu sizi yıpratır :) yanlış ifade etmiş eşiniz sadece. Gidin yanına kırıldım neden öyle söyledin diyin. En iyi açıklamayı size o yapar, eminim gönlünüzü de alır :) o sizin eşiniz, sevdiğiniz insan buradaki herkesin yorumundan daha değerli olan onun sözleriaklıma direk şu gelio.. o ünv mezunu.. acaba ondan mı.. bi de biraz ılımlı sakin bi kız.. bende öyleyim ama beni yakıştıramıyor işte.. kapasitem yokmuş... onun insan ilişkileri iyiymiş daha rahat iletişim kurarmış.. beni hiç övmez.. yaptıgım başarıları takdir etmez.. mesela facebookda bazı firmaların yarışmaları oluyor.. hani en iyi sebebi sen anlat veya en güzel anneler günü mesajını veya hikayeyi yaz kazan gibi.. böyle edebiyat isteyen yarışmalar.. onlardan bu zamana kadar kazandığım hediyelerin haddi hesabı yok.. çoğunu da kullanıyor.. bigün de demedi ki benim eşim bunu başardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?