• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapasitem yokmuş...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
canım çok sıkkın arkadaşlar.. eşimle bundan bi kaç yıl önce kreş açsak nasıl olur falan diye konuşmuştuk.. sonra bi şeyler oldu unutuldu.. bu akşam yine bu konu açıldı.. ne oldu dedim kreş işi.. ne güzel olur açsak falan dedim.. o da benim aklımda da işte o kreşin başında duracak müdür, idareci bulmak zor dedi.. bende dedim ben dururum.. ne olacak yaparız allahın izniyle dedim.. o da bana dedi ki, bak sen öğretmen olursun, çocuklara bakarsın ama müdürlüğü yapamazsın dedi.. benim aklımda müdürlüğü yapabilecek tek kişi var çevremde, o da aslı dedi.. aslı da eşimin ortagının hanımı.. ailece görüşürüz.. birbirimize gider geliriz... ben tabi neden die sordum.. neden o yapabilioda ben yapamıyorum diye... müdürlük yapabilecek kapasite yok sende dedi :( bende de yok dedi.. bende şu an çok ayıp ediyosun ama dedim çıktım odadan.. ağladım kendi odamda.. konuşmuyorum şimdi.. haksız mıyım arkadaşlar... ne demek kapasite yok.. insan eşine böyle der mi? üstelik başka birini örnek göstererek... aklıma geldikce gözümden yaşlar süzülüyor..

Kötü niyetli dememiş bence, kendini de sizle aynı kefeye koymuş zaten ama tabii başka bir hanımla kıyaslayarak böyle söylemesi de hoş değil bence. Üzmeyin kendinizi :(

Müdürlük vb işler liderlik vasfı olan kişiler tarafından yapılmalı. Eşiniz bende de yok demiş. Bence siz başka bir kadını öne sürdüğü için alınmışsınız. Eşinizin dediğinde bir yanlış yok gerçekten liderlik karakter meselesi. Herkes için uygun değil.

Ayıp etmiş gerçekten. Erkekler çok patavatsız oluyorlar bazen.
O zaman Aslı ile birlikte işletin kreşi deseydin sen de.
Böyle şeyler insanın şevkini kırar ya. Keşke daha uygun bir dille anlatsaymış.

aklıma direk şu gelio.. o ünv mezunu.. acaba ondan mı.. bi de biraz ılımlı sakin bi kız.. bende öyleyim ama beni yakıştıramıyor işte.. kapasitem yokmuş... onun insan ilişkileri iyiymiş daha rahat iletişim kurarmış.. beni hiç övmez.. yaptıgım başarıları takdir etmez.. mesela facebookda bazı firmaların yarışmaları oluyor.. hani en iyi sebebi sen anlat veya en güzel anneler günü mesajını veya hikayeyi yaz kazan gibi.. böyle edebiyat isteyen yarışmalar.. onlardan bu zamana kadar kazandığım hediyelerin haddi hesabı yok.. çoğunu da kullanıyor.. bigün de demedi ki benim eşim bunu başardı...

Aslında kırılmayasın diye, ben de yapamam müdürlük demiş, demekki aslıyı daha otoriter buluyor. evet konuşma kelimelerini doğru seçememiş kırılmışsınız haklısınız ama ben kötü niyetle yada aslıya duyduğu hayranlıkla falan ilgili olduğunu sanmıyorum, sadece kendini yanlış ifade etmiş.

Müdürlük vb işler liderlik vasfı olan kişiler tarafından yapılmalı. Eşiniz bende de yok demiş. Bence siz başka bir kadını öne sürdüğü için alınmışsınız. Eşinizin dediğinde bir yanlış yok gerçekten liderlik karakter meselesi. Herkes için uygun değil.

yani düşünüyorum da liderlik vasfını nasıl gördü onda.. neye dayanarak... onun da 2 çocuğu var.. hep onların peşinde koşturuyor o da bende aynı şekilde.. hani extra bu kız lider ruhlu yönetici ruhlu ne gördü yani.. çok alındım çok

aklıma direk şu gelio.. o ünv mezunu.. acaba ondan mı.. bi de biraz ılımlı sakin bi kız.. bende öyleyim ama beni yakıştıramıyor işte.. kapasitem yokmuş... onun insan ilişkileri iyiymiş daha rahat iletişim kurarmış.. beni hiç övmez.. yaptıgım başarıları takdir etmez.. mesela facebookda bazı firmaların yarışmaları oluyor.. hani en iyi sebebi sen anlat veya en güzel anneler günü mesajını veya hikayeyi yaz kazan gibi.. böyle edebiyat isteyen yarışmalar.. onlardan bu zamana kadar kazandığım hediyelerin haddi hesabı yok.. çoğunu da kullanıyor.. bigün de demedi ki benim eşim bunu başardı...

Aslı çalışıyor mu?sen çalışıyor musun?

yani düşünüyorum da liderlik vasfını nasıl gördü onda.. neye dayanarak... onun da 2 çocuğu var.. hep onların peşinde koşturuyor o da bende aynı şekilde.. hani extra bu kız lider ruhlu yönetici ruhlu ne gördü yani.. çok alındım çok

Yani arkadaşım, anaokulu müdürlüğünde liderlik vasfını falan çok abartmaya gerek yok... şirket ceo su değil bu, tanıdığım ana-kız anaokulu açtılar, gidipte memnun kalmayan öğrenci yok...

Hayır lütfen kendinizi kimseyle kıyaslamayın bu sizi yıpratır :) yanlış ifade etmiş eşiniz sadece. Gidin yanına kırıldım neden öyle söyledin diyin. En iyi açıklamayı size o yapar, eminim gönlünüzü de alır :) o sizin eşiniz, sevdiğiniz insan buradaki herkesin yorumundan daha değerli olan onun sözleri :KK68:

kıyaslama olmamış...
aslı yapabilir biz zorlanırız deseydi olurdu
kapasite falan....yok olmamış

Back
X