Kapasitem yokmuş...

Belki mizacı senden daha serttir. Erkekler erkeksi kadınlara yakıştırıyor daha çok bu işleri. Sen daha narin olduğun için öğretmenlik ideal demiştir. Çocuk yetiştirmeni beğeniyor eşin demek ki. Daha önce çalışma hayatın oldu mu? Böyle sorunlarda bile ağlıyorsan iş hayatında daha çok kendini hırpalayacağını düşünmüştür.

hiç yanına gidesim yok.. odadan çıktım yanıma bile gelmedi. ağladığımı gördü üstelik.. sen yapamazsın sen edemezsin.. sen hayatta araba kullanamazsın.. beni bi şeye yakıştıramadı gitti

Ikimiz de olamazsınız
Çocuk gelişimi ön lisans mezunu olmanız şart en az

Ve 2 yıl tectübe anladığım kadarıyla bu aslı dada yok sizdede

Bence eşiniz gayet rasyonel konuşmuş. Sizi baş edemeyeceğiniz bir duruma sokmaktansa, gerçek böyle yapamazsın demesini tebrik etmek lazım. Belki kelime seçimi yanlış olmuş olabilir ama "kapasite" kelimesine karşılık başka sözcük bulamamış bu da demektir ki eşinizin sözcük dağarcığı zayıf. Siz de bu zayıflığını eleştirin misal "Ah ah Özgür Mumcu ne güzel kelimelerle kendini ifade ediyor bir de kendine bak" diyebilirsiniz.
Benim de Özgür Mumcu ile röportaj yapma hayalimi "ya bırak allaşkına sende iletişim becerisi yok adamla röportaj yapacaksın bir de peh" diye sabote edeen realist bir sevgilim olsaydı ama yok.

evet kreş de öğretmenlik yaptım.. evlenmeden önce bi sene falan.. veliler gideceğimi öğrenince çok üzüldü..aslında evlenmeden önce çok işte çalıştım.. mesela garsonluk yaptım dayımın cafesinde, çoğu müşteri geldiklerinde o güler yüzlü garson yok mu o bize baksın diye beni sorarlardı.. bi an da kapasiten yokmuş denince neye uğradığımı şaşırdım.. açıklaması da yok.. niye diyorum.. kapasiten yok dio hala

Profesyonel düşünüyor ama yanlış kelimeler seçmiş, daha uygun konuşabilirdi. Kırılmakta haklısınız.
Ama aklımda kötü ihtimalleri bulundururum ben.
diyecektim ki;

hiç yanına gidesim yok.. odadan çıktım yanıma bile gelmedi. ağladığımı gördü üstelik.. sen yapamazsın sen edemezsin.. sen hayatta araba kullanamazsın.. beni bi şeye yakıştıramadı gitti

bunlar hiç hoş gelmedi..
Hep mi böyle söylüyor yani...

Ayip etmiş. Aslı da ev hanimiymis, siz de. Demekki Asli artık nasil hayranlik uyandirmissa anlamadim. Sizin actiginiz kresi patronun karisi niye yonetsin? Ayrica madem bazi seyleri yapamazsin, edemezsin diye seni surekli kiriyor, o zaman sen de yap. Git ehliyetini al, araba kullanmayi ogren. Üni mezunu degilsen aciktan oku. Inat et. Bak bakalim nasil oluyor...

Ben olsaydim al asliyi munasip bi yerine montele derdim cok sinirlenirdim!

aslıyla karakter farkınız nasıl.

Tek bu olay olsa alınganlık etmişsiniz diyecektim fakat sizi bu noktaya o taşımış. Yaptıklarınızı takdir etmemesi ve başkasını övmesi bardağı taşıran son damla olmuş. Eşinizden daha çok dikkat çekiyorsanız ya da daha başarılıysanız bazen dibe çekmek için erkekler böyle aptallıklar yapabiliyor.

O size söylemese dahi siz kendinize söyleyin, başarıları ve ödülleri siz bileğinizin hakkıyla kazandınız ve başarılı bir anne ve insansınız.

Yani arkadaşım, anaokulu müdürlüğünde liderlik vasfını falan çok abartmaya gerek yok... şirket ceo su değil bu, tanıdığım ana-kız anaokulu açtılar, gidipte memnun kalmayan öğrenci yok...

Ben de tam bunu dicektim, sanki holding kurmayi tartisiyor pasazade.

Kapasite nedir arkadas, deneyim de, nitelik de , ne dersen de....neyse. Gercekten ayip etmis, konu sahibesini ne hakla kucumsemis anlamadim, kendi neyse artik.

eşiniz kabalık etmiş..bence siz istiyorsunuz..istemek başarmanın yarısıdır..

Aslı da o kapasite olduğunu nereden biliyor? çalışırken gördü mü? ne kadar profesyonel ya da sorunlarla nasıl başa çıktığını biliyor mu? muhtemelen hayır! Aslı arkadaş ortamında biraz girişkense ondan etkilenmiştir.. yoksa arkadaşların dediği gibi Coca Cola'nın ceo'luğunu yapmayacaksınız, altı üstü veliler ve öğrenciler..

Bazi insanlar iyi idareci bazilari da iyi eğitimci olur.bu nazardan bakarsaniz eşinize kirginliginiz azalır diye düşünüyorum.

Ayıp etmiş yani eşin de.Belki de seni fazla sevecen görüyordur ne bilim müdürlük otorite işi ya ondan demiş olabilir ama kelime seçiş tarzı berbat ötesi

Neden bu erkekler ince düşünceli olmayi ve empati kurmayi beceremiyor. Eşime de sorarim bu soruyu erkekler çok ince düşünmezler içinde ne varsa agzindan da o cikar derler. Bunun sizi çok uzdugunu tahmin edebiliyorum. En azindan sonrasından özür dileseydi.

bence bi şekilde ikna edin,yapamazsam başkasını buluruz falan deyin.bence yaparsınız niye yapamayacakmışsınız ki,hıhh
eşinizin dediğinde de bişey yok,canım ben seni başkasıyla karşılaştırsam ve kapasite yok sende desem hoş olurmu gibi kırıldığınızı ifade edebilirsiniz

açıktan ünv okuyorum zaten.. ya mesela en basitinden yarşmalardan kazandığım buzdolabını kullanıyor burosunda.. soranlara eşim işte bi yerden kazanmış işte hediye diyor.. ı padi kullanıyor.. soranlara hediye ya eşim kazandı diyor geçiyor.. sanki çok önemsizmiş gibi... ne bileyim insan takdir edilmeyi bekliyor yani.. motive olur insan eşi onu yücelttiğinde.. mesela istiyorum ki desin bi mektup yazmış ondan kazanmış jüri seçimiyle, veya yazdığı bi sözden desin... ama o öle bi konuşuyo ki.. ne var ki zaten bunu kazanmakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…