- 28 Şubat 2012
- 12.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.696
- 598
- Konu Sahibi pamukannesi
-
yani düşünüyorum da liderlik vasfını nasıl gördü onda.. neye dayanarak... onun da 2 çocuğu var.. hep onların peşinde koşturuyor o da bende aynı şekilde.. hani extra bu kız lider ruhlu yönetici ruhlu ne gördü yani.. çok alındım çok
Belki mizacı senden daha serttir. Erkekler erkeksi kadınlara yakıştırıyor daha çok bu işleri. Sen daha narin olduğun için öğretmenlik ideal demiştir. Çocuk yetiştirmeni beğeniyor eşin demek ki. Daha önce çalışma hayatın oldu mu? Böyle sorunlarda bile ağlıyorsan iş hayatında daha çok kendini hırpalayacağını düşünmüştür.
bence de aslıya biraz dikkat edin sizAsli'ya bi hayranlikmi seziyorum ne...
hiç yanına gidesim yok.. odadan çıktım yanıma bile gelmedi. ağladığımı gördü üstelik.. sen yapamazsın sen edemezsin.. sen hayatta araba kullanamazsın.. beni bi şeye yakıştıramadı gitti
evet kreş de öğretmenlik yaptım.. evlenmeden önce bi sene falan.. veliler gideceğimi öğrenince çok üzüldü..aslında evlenmeden önce çok işte çalıştım.. mesela garsonluk yaptım dayımın cafesinde, çoğu müşteri geldiklerinde o güler yüzlü garson yok mu o bize baksın diye beni sorarlardı.. bi an da kapasiten yokmuş denince neye uğradığımı şaşırdım.. açıklaması da yok.. niye diyorum.. kapasiten yok dio hala
Yani arkadaşım, anaokulu müdürlüğünde liderlik vasfını falan çok abartmaya gerek yok... şirket ceo su değil bu, tanıdığım ana-kız anaokulu açtılar, gidipte memnun kalmayan öğrenci yok...
eşiniz kabalık etmiş..bence siz istiyorsunuz..istemek başarmanın yarısıdır..canım çok sıkkın arkadaşlar.. eşimle bundan bi kaç yıl önce kreş açsak nasıl olur falan diye konuşmuştuk.. sonra bi şeyler oldu unutuldu.. bu akşam yine bu konu açıldı.. ne oldu dedim kreş işi.. ne güzel olur açsak falan dedim.. o da benim aklımda da işte o kreşin başında duracak müdür, idareci bulmak zor dedi.. bende dedim ben dururum.. ne olacak yaparız allahın izniyle dedim.. o da bana dedi ki, bak sen öğretmen olursun, çocuklara bakarsın ama müdürlüğü yapamazsın dedi.. benim aklımda müdürlüğü yapabilecek tek kişi var çevremde, o da aslı dedi.. aslı da eşimin ortagının hanımı.. ailece görüşürüz.. birbirimize gider geliriz... ben tabi neden die sordum.. neden o yapabilioda ben yapamıyorum diye... müdürlük yapabilecek kapasite yok sende dedibende de yok dedi.. bende şu an çok ayıp ediyosun ama dedim çıktım odadan.. ağladım kendi odamda.. konuşmuyorum şimdi.. haksız mıyım arkadaşlar... ne demek kapasite yok.. insan eşine böyle der mi? üstelik başka birini örnek göstererek... aklıma geldikce gözümden yaşlar süzülüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?