Kapı dinleyen karşı komşu

Bağıra çağıra? Ses tonum biraz yükseldi ve tek konuşan bendim. Ayrıca benden bi saat önce kapı dinlemediğim ve tv açık olduğu halde oturma odamdan net bi şekilde eşiyle "bağıra çağıra" kavgalarını duymuş biri olarak düzenek kurup onları dinleme gereksinimi duymadım
Kendiniz ESİMLE BAGRİSİYORDUK diyosunuz
Bağıra cagira denince de ne bağırması diyosunuz ? Neden ?

Bu kapı dinlemek değil ki, bende apartman içi fazla ses olursa, ne oluyor diye merak edip, kapıya çıkıyorum.
Muhtemelen o da o şekilde dinliyordu.
O da kocasıyla tartıştı ben dinlemediğim halde oturma odama kadar sesi geldi ama ben özellikle duvar ve kapı dinleme gereksinimi duymadım onların özelidir der geçerim ayıptır bu bence

Bağıra çağıra? Ses tonum biraz yükseldi ve tek konuşan bendim. Ayrıca benden bi saat önce kapı dinlemediğim ve tv açık olduğu halde oturma odamdan net bi şekilde eşiyle "bağıra çağıra" kavgalarını duymuş biri olarak düzenek kurup onları dinleme gereksinimi duymadım
İlk mesajınız" eşimle bagirisirken"şeklinde.Sonra ben bağırdım oldu

Ahaha yok aşkım benden bi saat önce kendisi kocasıyla bağıra çağıra kavga etti özellikle dinlemediğim halde duydum. Rahatsız olsam ben olurdum
Yok ben rahatsiz oluyo demiyorum zaten, merak etmistir muhtemelen, biz bulundugumuz ulkede apartmandayiz, katta 2 daire var, yandakilerin kapilarinin karsisinda bi kiler var, cami acik rafli falan, tam 3 saat birileri bagirdi, kapilar yumruklandi, en son gece 11 de yeter ülen ayipsa ayip gidip bakicam kapidan dedim, kadin kilerde kapali kalmis, kocasi evde uyumus muhtemelen, kapiyi bi açtım, kadin donmus, aglamaktan şişmiş, simdi gidip bakmazam olur mu? Olmazmis🤣 sabaha kadini direkt morga kaldirirdik muhtemelen. Yani azicik meraktan zarar gelmez. Benim gibi cok merakliysan işin zor ama 🤣

Eşimin öyle biri olmadığını az çok tahmin ediyodur. Kendisi biraz fazla meraklı
Ay nereden bilecek? Dışarıdan beyfendi görünüp evin içinde terör estiren bir sürü adam var. Ben şahsen kimseye kefil olmam bu konuda, bir babamı bilirim, onla da aynı evde yaşıyoruz. Öz amcama bile yapmaz demem yani, yengem yaptı diyorsa yapmıştır.

Yukarıdaki alıntıyı okuyun lütfen; kendiniz yazmışsınız “bağırışırken” diye, bağırıştığınızı hayal edip de yazmadım, mesajınızdan okudum bunu.
Kadın belki kapıya çıktı, sizi duydu, içeri giremedi dinledi. Yasak mı, hayır. Konuşup ne diyeceksiniz kadına? “Bağırmasaydın” dese ne cevap vereceksiniz?
kesinlikle mesajiniza katiliyorum.
kadin gelip konu sahibinin kapisina kulagini dayayip dinlememis kapisinin onune cikmis .
komşu konu sahibine sanane ev benim kapi benim onunde duruyorum dese ne diyecek ?
kapinin onunde durmak yasak mi ?🤷‍♀️
esinize kizmak yerine gelip buraya konu aciyorsunuz bagirilan ses gelen her yere insanlar donup bakar anormal bir durum yok . konu sahibi bu durumu bidaha yasamak istemiyorsan kocana soyleyeveksin bagirmayacak 🤷‍♀️

Ay bizim karşı komşu kapıyı biz açınca oda açıyor birisi gelince bunlar kim falan diye soruyor du geçen kargo geldi ne oldu falan diyor dedim saanee mors oldu gitti

Yok ben rahatsiz oluyo demiyorum zaten, merak etmistir muhtemelen, biz bulundugumuz ulkede apartmandayiz, katta 2 daire var, yandakilerin kapilarinin karsisinda bi kiler var, cami acik rafli falan, tam 3 saat birileri bagirdi, kapilar yumruklandi, en son gece 11 de yeter ülen ayipsa ayip gidip bakicam kapidan dedim, kadin kilerde kapali kalmis, kocasi evde uyumus muhtemelen, kapiyi bi açtım, kadin donmus, aglamaktan şişmiş, simdi gidip bakmazam olur mu? Olmazmis🤣 sabaha kadini direkt morga kaldirirdik muhtemelen. Yani azicik meraktan zarar gelmez. Benim gibi cok merakliysan işin zor ama 🤣
kesinlikle mesajiniza katiliyorum.
kadin gelip konu sahibinin kapisina kulagini dayayip dinlememis kapisinin onune cikmis .
komşu konu sahibine sanane ev benim kapi benim onunde duruyorum dese ne diyecek ?
kapinin onunde durmak yasak mi ?🤷‍♀️
esinize kizmak yerine gelip buraya konu aciyorsunuz bagirilan ses gelen her yere insanlar donup bakar anormal bir durum yok . konu sahibi bu durumu bidaha yasamak istemiyorsan kocana soyleyeveksin bagirmayacak 🤷‍♀️
Arkadaşım yanlış ifade etmişim konuşan sadece bendim ve 2 3 cümle kurup çıktım evden zaten. Öyle çok gürültülü kavga değildi. Ayrıca kendisi gümbür gümbür bağırıp kavga etti benden önce hiç kapı benim kapım deyip durmadım.

Evet yanlış ifade etmişim. Bağırmasaydın diyemez çünkü bi saat önce kendisi kocasıyla bağıra çağıra kavga etti
Yoo diyebilir, çünkü o sizin dinlemenize laf etmiyor, siz onun dinlemesine laf ediyorsunuz.
Aman neyse; bence konuşulabilecek birşey yok burada. Ortak yaşam alanında sesiniz yükseliyorsa birileri dinleyebilir, kimseye engel olamayız.

Arkadaşım yanlış ifade etmişim konuşan sadece bendim ve 2 3 cümle kurup çıktım evden zaten. Öyle çok gürültülü kavga değildi. Ayrıca kendisi gümbür gümbür bağırıp kavga etti benden önce hiç kapı benim kapım deyip durmadım.
Durmak istiyosan hobi olarak dur, o cikmis durmus, belli ki merakli bi abla, napican yasak mi koyucan, yani çözümün ne? Karsindakini kontrol edemezsin, o zaman sen kendini ayarliycaksin

Yoo diyebilir, çünkü o sizin dinlemenize laf etmiyor, siz onun dinlemesine laf ediyorsunuz.
Aman neyse; bence konuşulabilecek birşey yok burada. Ortak yaşam alanında sesiniz yükseliyorsa birileri dinleyebilir, kimseye engel olamayız.
Haklısın engel olmak mümkün değil. Ben duyduğumda herkesin kendi özeli böyle şeyler olur deyip duymamazlıktan geliyorum ama herkesi kendim gibi sanmamalıyım. Teşekkür ederim yorum için

O da kocasıyla tartıştı ben dinlemediğim halde oturma odama kadar sesi geldi ama ben özellikle duvar ve kapı dinleme gereksinimi duymadım onların özelidir der geçerim ayıptır bu bence
Çok yanlış düşünüyorsunuz, niye ayıp olsun.
Merak bu, kimseyi rahatsız etmediğiniz karışmadığınız sürece kötü birşey değil. İnsanlar kapınıza kulak dayamamış ki.
Madem bu kadar hassas düşünüyorsunuz, sizde dikkat edin o zaman. Bağrış çağrış başkalarını rahatsız edecek şekilde ara yerde kavga ediyorsanız, dinlenmeyi de göze alacaksınız maalesef.

Durmak istiyosan hobi olarak dur, o cikmis durmus, belli ki merakli bi abla, napican yasak mi koyucan, yani çözümün ne? Karsindakini kontrol edemezsin, o zaman sen kendini ayarliycaksin
Sanırım sen de kapı dinleyen meraklı komşulardansın bu kadar savunduğuna göre. Bi iyi yapmış kapı dinlemek etik bi hareket demediğin kaldı. Neyse

Back
X