• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapı dürbünü takıntim

Ya yıllardır beynim de bakamıyorum dürbünden. Başkasının dürbünü nun önünde de duramıyorum :kızgın:
Küçük izlediğim bir filmde bir adam ayağını yoğurt kasesine soktu yanlışlıkla. Bende çok etkilendim. 10 - 15 yıl yoğurt yemedim bu yüzden. Şimdi yılların acısını çıkartıyorum. Tam bir yoğurt delisiyim.

Bende de bu ffobi var...ne kadar çok kişide varmış ...benimki Silah değil de üç harflileri görücem diye tırsıyorum bende :)
Ne korkunçlu delikmiş :D

Kızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım :KK43::KK17:
Aaa bende izlemistim o filmi bende durbunden bakarken bazen o sahne gelir aklima

Ama istersen sen osikologdan yardim alabilirsin

Ben de cocukken bir filmde belim kadar yılanın klozetten çıkıp adamı tam orasindan kaptığını izlemistim. Hala klozet kapağını asla açık birakamam, açtıktan sonra da bi süre su dalgalanıyor mu diye bakarim :(

Evet bende biliyorum gerçekten rahatsız edici bir durum ama bence korkunun üzerine gitmelisin. Sürekli dürbünden bak biri eve gelse de gelmese de bak alıştır kendini.

Ben de bi mahallede hırsızların kapıyı çalıp dürbünden bakanların gözüne şiş batırıyorlar diye duydum küçükken aynı şekilde sizin gibi dürbünden bakarken 2 kere düşünüyorum. Düzeleceginide sanmıyorum böyle gelmiş böyle de gidecek galiba.

bende kurtlar vadisinde izlemiştim öyle bi sahne var korkmadan bakıyorum nedense etkilenmemişim sıradan vatandaşım mafya falan değilim ya ondan herhalde :)
Aynen benim de o sahne geliyor hep aklıma kapının durbununden kaynanam geliyor mu diye gozetliyorum bazen dusunuyorun gözüme kurşun atar mi Dye :KK45:

Kızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım :KK43::KK17:
Bende aynı filmi gördüm.. arada delikten bakarken aklıma gelir.. amann.. biri seni öldürürecekse kapıyı açınca da öldürür ;)

Kapiya goruntulu diafon taktir, ekrandan bak

Bazi seyler bilincaltindan atilamiyor bende cocuklugumdan beri gece kalktigim zaman kapilarin arkasina bakarim aliskanlik
Mesela mutfaga su icmeye gittimya ilk once kapinin arkasina bakarim sacma ama oluyo iste ustune gidip aşmak gerek bence

Mafya bağlantınız, ajan düşmanlarınız, kan davanız, yolsuzluk dosyalarınız, devlet sırrı bilmişliğiniz yada tanık olmamanız gereken bir olaya karışmışlığınız yoksa sakin olun..
gözünüzden vurulmayacaksınız

Back
X