sahte face açıp mesaj yazınBende ilk te öyle kötü düşüncede diğildim bi süre sonra olmadığını bizzat duydum yatak odaları bizim çocuk odası arkasında eşiyle pek sesleri çıkmazda o yabancıyla arası epey iyi :)
sahte face açıp mesaj yazınBende ilk te öyle kötü düşüncede diğildim bi süre sonra olmadığını bizzat duydum yatak odaları bizim çocuk odası arkasında eşiyle pek sesleri çıkmazda o yabancıyla arası epey iyi :)
adamdakı genişliğe kadındakı ahlaksızlıga bakın.midem bulandı bır şekilde kadın öğrenmeli siz söylemeyınBeni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
Hakli olabilirsin o konuda.Ben asla karışmam
Bir kere uyarmayı denedim
Kadın bana kocamda gözün var dedi
Ama doğru mantıklı :)Okurken ilk aklima gelen bu oldu,insan larla iletisimim cok iyidir, pratik zekam aninda calisir benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?