kapı komşum eşini aldatıyor

Ben olsam söylemezdim, ben olsam kapı komşum bana aldatılıyosun desin istemezdim.

Ben aldatılan kadının kapı komşusu olsam söylemezdim. Not yazmak mantıklı gelmişti ama bi düşününce inanmayabileceği, taciz edildiğini düşünmesi ihtimali, kocasıyla konuşması durumunda adamın inkar ve ikna edip daha temkinli olması ihtimalleri, kanıtsızlık gibi şeyler beni vazgeçirdi. Samimi de olmadığım için söyleyemezdim sanırım.
Ben o aldatılan kadın olsam, bilmek isterdim. Komşum tarafından mı, bir not ile mi, suçüstü mü bilmiyorum ama bi şekilde öğrenmek isterdim.
Çok zor bir durum...

Bir gün eve erken gel, ama eşine bu sürprizden bahsetme, çünkü esas sürpriz seni bekliyor olacak, üzgünüm. Yazıp ulaştırırdım bi şekilde ben olsam ya

Ooo coktaaan soyletdim,kimse evinde aldatmayı hak etmez sapık degilse esler

Binbir turlu yolu var canım soylemenin, merhaba demiyorsaniz diyin gulumseyin,evinize temizlikciyi kaca aliyosunuz,baska evletede geliyormu diye sorun,o dokulucektir,yok almiyorum der zaten,sizde ama hergun gelen ki.,aaaa biseyletemi sebep oldum,kadin isi biraktida banafa 1gun gelebirmi diyicektim dersin

Habersiz solemis olursunuz

Nasıl bir entrika bu

Ama peki aldatilan bi hemcinsimiZ? O nolucak? Adam artik eve getirmeyip baska yerlerde dusup kalksa, bu benim vicdanimi hala rahata erdirmez. Cunku bende isterimki egerki aldatiliyosam bana soylensin.

Bu fikri sevdim. +1. Ben boyle yapardim. Kimseyide ispiyonlamamis olursun. Kadin sana " yuvami yikiyosun iftiraci kadin" diye saldirmaz mesela.

Kadına sor, merak ettim de siz evde yokken evinizden sesler geliyordu de, belki çakar

Ama peki aldatilan bi hemcinsimiZ? O nolucak? Adam artik eve getirmeyip baska yerlerde dusup kalksa, bu benim vicdanimi hala rahata erdirmez. Cunku bende isterimki egerki aldatiliyosam bana soylensin.

Ben asla karışmam
Bir kere uyarmayı denedim
Kadın bana kocamda gözün var dedi

Kadınının evde olduğu, kocasının evde olmadığı bi an bir kağıda eşine dikkat et eve dostunu getiriyor diye yaz ve bırak. Yazını da değiştir tabi. Apartmanda kamera varsa yapma tabi de.

Yoksa birebir sakın söyleme. Başın çok yanar.

Yaa bu aldatma konularında hep sen karışma diye yorumlara yanıt geliyor.
Neden biliyor musun? Karı koca barışıyorlar olan söyleyene oluyor. Ben çok yakınımı gördüm biriyle. Gördüğümü anlayınca tel açtı bana. Eşime birşey söylersen seni mahvederim ayağını denk al dedi. Ben de 6 senedir biliyorum hatta bütün çevremizde biliyor. Şimdiye kadar söylemedim şimdi mi söylücem dedim. Haa çevresinden duyarsa o zaman da benden bilme dedim. Tüm sülale bilio ama kimse konuşmuyo. Konuşursak bunlar ayrılmaz bi de yuva yıkmaya çalışan kadın olarak damgalanırız. Biliorum çünkü o adamla uğraşılmaz.

Ben olsam bilmek isterdim ya gerçekten
karışma diyorsunuz ama madem alalen söylemesin
hangi saatlerde kadını getiriyorsa not bırakın bir şekilde kadına bu saatlerde evde ol kocanı kontrol et diye
ne bileyim iş yerini biliyorsanız isimsiz bir çiçek gönderip bu notu yazabilirsiniz
ya da bir şekilde adamın olmadığı saatte kapıyı çalıp notu bırakın

bence çoktan haber kadına uçmuştur. apartmanda böyle şey olacak da kadına kimse demeyecek?. biliyorsa sizin söylemeniz ekstra rahatsız edebilir.

Kadının bilmesi lazım ama söyleyen her zamn kötü olur net yani
Ama kadının öğrenmesi için senin olduğunu bilmeden uyarılmasını sağlayabilrsin bence

Benim de karsi komsum aldatiliyor. Söylemek aklimin ucundan bile geçmedi. Hatta esim de tesadüfen görmüş bir yerde ayni kadinla.
Ben gördüğüm zaman esi hamileydi. Simdi ikinci cocugunu doguracak.
Kadinin bilmediğini düşünmüyorum o yuzden umursamiyorum.

Adam birilerinin göreceğinden çekinmeden kadını eve getirebiliyorsa o işte bir iş vardır.
Eşinin habersiz olacağını düşünmüyorum ben, yoksa bu kadar rahat olamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…