Slm kızlar evdeyim artık izine ayrıldım ve kendime uğraş arıyorum, kapı süsü için fikri olan var mı ? Bebek şekerini de kendim yapmak istiyorum hem hastanede dağıtmak için hem de mevlütte. Allah kısmet ederse tabi inşallah.
malzemelerini nereden bulabilirim ???gamyoncuiremsu
ben kapı süslerini kendim yaptım.Kumaşcıdan tülleri temin ettim,boncukcudan süsleme malzelmelerini aldım,kalın kurdeleler aldım,yuvarlak simitide hediyelik eşya satan bir dükkandan buldum ama onu bulmak çok zor oldu kasnak alıp slikon veya süngerle kalınlaştırıp kullanabilirsin 35-50 tl arası bir kapı süsü ben iki süsü 25 tl ya mal ettim
Eğer istanbula gelme imkanınız varsa Eminönü kapalı çarşıda Şark Han var, orada istediğiniz ve istemediğiniz bebek süsleri şekerleri hakkında herşeyi bulabilirsiniz
Slm Artvinli kapalı çarşıda satıldığı yeri tam olarak biliyor musun, aradım oralarda ama bulamadım bi türlü, belkide ben göremedim. :hulya:
Kızlar internetten çok güzel modeller buldum ekliyebilirsem buraya da eklicem resimlerini
bir tane ince köpük buldum onun üzerine modelini kesip kumaşı da yapıştırarak yapmayı düşünüyorum. Tabi inşallah becerebilirsem
bu arada mevlüt şekerlerini nasıl yaptırdınıs ikizlere göre de yok hiç bizim bi kızımız bi oğlumuz olucak inşallah, Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin
canım ben kapı süsüyle sepetimi hazır aldım . ama şekerlerimi kendim yptım .200 tane minik patikler ördüm hafif parlak ipten hazır kesilmiş tüller aldım lavanta koyup küçük saçlastikleriyle bagladım içine yerleştirdim buğünde kudelalarını dikip ücuna emziktakacagız arkadaşlar gelecek .bittigi zaman resmini koymak isterim ama hiç ressim eklemedim bilmiyorum .ögrene bilirsem koyarım belki sanada fikir olur..
nefes şimdiden eline sağlık eminim güzel olmuştur. Ben de dün kumaşlarını ve tüllerini aldım kapı süslerimin ama biraz acele ettim sanırım. Akşam eşimle bakarken kelebeğe karar verdik kumaş fazladan kalmış oldu elimde. Ben de şekerlerini kendim yapmak istiyorum ama baktığım biblolar yine maliyetli oluyo. Güzel biblo bulabilirsem inşallah yaparım. Hem evde vaktim güzel geçer hem de yaptıklarım makbule geçer inşallah.
Güzel fikirleri olan varsa paylaşalım kızlar.
Resim eklemek kolaymış bu arada cevap kısmında üst bölümde bir tane ataç resmi var ya oraya tıklayıp bilgisayarından resmi seçtikten sonra yükle demen yeterli :hulya:
meridyen canım sana sürekli mesaj bıraktım topikten okumadın sanırım tesadüfen gördüm burdzki topiğini bana adresini verecektin sana bişiler gönderecektim hatırladınmı
Fatoş harikasın walla nerden geliyo bu hamaratlık, yoğurt kabından nasıl yapacaksın çok merak ediyorum benim kınamdan kalma bi sepetim var onu kullanırım die düşündüm ama öyle tüylü cicili bişeylerde istiyorum aslında masraf olmasın die vazgeçmiştim bana da fikir olur belki bu arada ben kelebeğe karar verdim malzemeleri aldım bu gün yarın başlıcam inşallah, şeker için biblo bebek bulamadım bi türlü, 32. haftamdayım erken doğum olur da kalırım ortada die de korkuyorum biraz geç kaldım galiba ama internetter araştırıyorum uygun fiyata biblo bulursam bi cesaret alıcam
Canan, canım mesaj kutumda hiç bi şey yok, çok fazla yazmasamda arada gelip gidiyordum, artık evdeyim ve her gün burdayım. Ben bi kaç bi şey almıştım annemler de doldurdular sağolsunlar 1 yaşlarına kadar her şeyleri oldu kuzucuklarımın, çok teşekkür ederim canan teyzesi bizi unutmamış. Topikte yazına denk gelmedim bayadır artık girmiyorsun sanmıştım. Özel mesaj göndermeye çalıştım ama becerebildim mi bilmiyorum. MSN kullanıyorsan özelden yaz ekliyim, görüşmeyi çok isterim
slm kızlar bende kızımın kapı süsünü kendim yaptım görenler bayılıyo biraz farklı olsun istedim ve öylede oldu resim eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Slm ben kapı süslerini bitirdim oğluma araba, kızıma kelebek yapıp üzerini pulla işledim foto makinam gelince inşallah eklicem buraya,
bebek şekerlerinin malzemelerini eksik söylemişis, internetten aldım site güzel çalışıyo ve de hesaplı geldi bana, bu cuma gerisi de gelicek inşallah, onları da tamamlayıp hep beraber eklicem buraya
Fatoş yaaaa yapabildin mi sepetini, yaptıysan resmini ekle nolur.