Kapıcı sorunu

Aynen bizim apartmanin temizliğini yönetici ve eşi yapıyor.cok ihtiyaçları varmış.evleri arabaları çocuklarının bizim apartmanda evleri falan var emekliler bide.ama bı benim rahatsız olmamla bişey degismiyor
Böyleleri paraya daha mı düşkün olur ne anlamadım gitti şu dünyanın düzenini

5 lira kendisinin belirttiği temizlik ürünleri masrafı ben de sadece onu çıkarıp geriye kalan aidat ve otomatik elektriğini ödüyorum onlar mecburi ama gelip de 100 TL tutmusken 110 TL isteyince olmaz. İlkin veriyordum hiç ses etmeden sonra dikkatimi çekip makbuz ve fatura sormaya başlayınca bir triplere girdiler sanki biz hırsız mıyız ayakları falan... Kimse benim babamın oğlu değil ki dedim ben de kiraciyim hesabımı bilmek zorundayım dedim,bunlar iyice tavır aldılar.
biz de aidat sabit 250 tl .ama sizin gibi elden toplanan apartmanlarda apartman giriş,indeki panoya faturalar asılır herkes görür.sizde de öyle olmalı

Öyle bir şey olmaz mesela asansörün bakım parasına kiracı katılır ama asansörün değişen parçasına kiracı katılmaz. Hatta internette küçük bir araştırma yapsanız bile görürsünüz.
Bunu ben de biliyorum dediğiniz gibi demirbaş yarın öbür gün gittiğimde ona kalacak ses çıkaran yok birlik olup tek karar alamıyoruz ve gerçekten niye böyle bilmiyorum

Böyleleri paraya daha mı düşkün olur ne anlamadım gitti şu dünyanın düzenini
Ya evet maalesef öyle.mahallede çok ihtiyacı olan biri varmış apartmaninizi ben temkerim.lutfen demiş komşulara.yonetici kabul etmemiş bizimde ihtiyacımız var diye.6 senedir bu binadayim çok şükür bu yaz gidicem ben.

eviniz kiraysa hiç düşünmeden taşının en iyisi. kendi evinizse de kapıcı yüzünden taşınacak olmanız üzücü gerçekten.
Kiraciyim hatta bu açıdan bakınca iyiki ev sahibi olmamışim diyorum kiraysa taşın kurtul ya ev sahipleri Allah yardımcısı olsun böyle sorunlar yasayanin

Her apartmanda illa anlaşılamayan biri olurmuş.annem hep öyle der.gercekten de gördüğüm bildiğim kadarıyla bir problemli komşu vs. Oldu.aidat meselesi yüzünden anlasilmamazlik da en çok görülen olay.cok üzücü yıpratıcı bı süreç.

Arkadaşlar bir taşınma şu devirde eşyaları siz taşısanız bile min 8 bin lira .
Her konu için geçerli ki yola getirmek varken niye yoldan olmalıyız niye bu kaçış?
Ama burda bir arkadaş söylemişti ilk yorumlardan sanırsam birikmiş çok şey var o yüzden bu mesele kapanmaz en iyisi taşının demişti,galiba doğru şimdi onlar bana taktı ben zaten takmıştım bu iş hep böyle yokuşa gider

Her apartmanda illa anlaşılamayan biri olurmuş.annem hep öyle der.gercekten de gördüğüm bildiğim kadarıyla bir problemli komşu vs. Oldu.aidat meselesi yüzünden anlasilmamazlik da en çok görülen olay.cok üzücü yıpratıcı bı süreç.
İnanın üstümden tır geçmiş gibi öyle sinirlendim ki sinir beni yormuş şimdi farkediyorum.

Eğer maddi gücünüz varsa ve o eve sizi bağlayan bişey yoksa taşımanız sizin ruh sağlığınız için taşımanız çok iyi olur.tabii tasinmakta kolay değil maddi manevi çok yorucu.inanin çok üzüldüm bende kısmen aynı sorunu yaşadım.evden ayrılmayı dusunuyosaniz o zamana kadar hiç muhattap olmayın.allaha havale edin.allah yardımcınız olsun.

Çok sorunlu insanlarmış gerçekten. Eşyaları kullanmak ne demek yani hırsızlık gibi bir şey. Zamanında sizi çok sakin görmüşler galiba. Ama çıkış yolu taşınmak olur zaten üst komşu da çekilmez belli ki
Sormayın uyumluyumdur normalde geçimsiz değilim komşu komşunun külüne muhtaçtır sonuçta ama baktım enayi yerine koyuluyoruz damarıma basıldı

Bu durumu sikayet edebileceginiz bir yer vardir bence. Bir arastirin isterseniz. Belki ayni apartmanda herbiriniz farkli da oduyor olabilirsiniz.
Belediyede apartman yöneticileri ve bununla ilgili bı yer var.oraya şikayet ediliyor.ama 10 daireli bir apartmanda 6 daire imzalaması gerekiyor.

Kiraciyim hatta bu açıdan bakınca iyiki ev sahibi olmamışim diyorum kiraysa taşın kurtul ya ev sahipleri Allah yardımcısı olsun böyle sorunlar yasayanin
en azından tecrübe sahibi oldunuz. seçeceğiniz evde yeni kriterleriniz bellidir. zaten bence büyük şehirlerde kapıcılı bina bir artı değil. sadece çöpler için gereklii olabilir ama onu da kendin atarsın her gün dısarı cıkıyoruz zaten öyle yada böyle. mis gibi temizlik şirketleri var marketler evlere neredeyse 7/24 servis yapıyor. böyle insanlarla uğraşmaya gerek yok. bina tazminat ödememek için onları çıkaramayacağına göre en iyisi hiç bulaşmayın

Bu durumu sikayet edebileceginiz bir yer vardir bence. Bir arastirin isterseniz. Belki ayni apartmanda herbiriniz farkli da oduyor olabilirsiniz.
5 lira için tüm apartmanı örgütlenmiş yani geçip gitmiş doğruyu dediğim hâlde iftira atıyorum gibi yapana ne denir?

Ay bu bizde hiç olmaz bugün o kadar tartışma oldu kimse çıkmadı bile ne oluyor acaba diye
Evet işte o yüzden bununla tek tek uğraşmak lazım.ama bilginiz olsun diye söyledim böyle bı durumda belediye ilgileniyor.

Back
X