Kapıcı sorunu

Taşınmayı düşünüyorum dediğiniz gibi muhattap olmayacağım, teşekkür ederim fikirleriniz için

Ben de bilmiyordum. Ogrenmis oldum tesekkurler.
Rica ederim.cogu insan bilmiyor bizim başımıza geldi araştırdım gittim yetkilerle görüştüm ama yazılı imza isteniyor.biz 10 daireyiz 6 dairenin rızası isteniyor.isteginiz neyse ona göre genelde olumlu sonuç oluyor.ev sahibi bile olsa sorunlu kisi evden taşınması kararı çıkabilir

Taşınmayı düşünüyorum dediğiniz gibi muhattap olmayacağım, teşekkür ederim fikirleriniz için
Rica ederim.kendinizi yipratmayin lütfen.zaten istedikleri bu.kendi paranızla o evde oturuyorsunuz.neden kendi paranizla rahatsız olacaksınız.tasinin kurtulun.insallah daha iyi güzel huzurlu bir eviniz olur.

Hic apartman toplantisi olmuyor mu? Ben orada bu durumdan bahsederdim. Ya da sanirim en mantiklisi daha duzgun bir yere tasinirdim.
Yarın olacakmış güya ev sahibi gelip yönetici sececekmiş orda ev sahibine ev aradığımı söyleyeceğim,burda çok kafam rahat olacakmış gibime gelmiyor

Siz gerek sizin eşyalar kullanılan zaman, bisiklet çalınan zaman polise gideydiniz o zaman gözleri korkak, muma dönerdiler. Ha makbuz olmadan da bir lira vermem. Bizde aidat oluyor, onu elden ödüyoruz ve her seferinde de makbuz alıyoruz.

Polise gittik bisikletler çalındığında polis fotoğrafını istedi bisikletlerin bizde de şans bu ya yoktu onlar öyle içimiz acıya acıya gitti.. makbuza gelince hep istedik her aidat istemeye geldiğinde her defasında birini getiriyor birini getirmiyor bezdik artık yani biz de veriyorduk öyle,ondan böyle alıştılar şimdi de vermeyince kötü olduk.

Burda okuyunca, kendi kaldığımız yerde sorunları görünce müstakil ev istiyorum onlar da arsa, yapmak pahalıya patlıyor.

Burda okuyunca, kendi kaldığımız yerde sorunları görünce müstakil ev istiyorum onlar da arsa, yapmak pahalıya patlıyor.
Apartman hayatındaki sorunlarla tanışınca ben de müstakil ev istedim fakat dediğiniz gibi bulunmuyor ancak arsanizi alıp yaptırabilirsiniz, pahalıya mal oluyor

Apartmanda kaç daire var ve ne kadar aidat ödüyorsunuz?

Öncelikle kapıcı değil apartman görevlisi snrada kapıcı karısı değil apartman görevlisinin eşi.. taşınmayı hiç dusundunmu bir de aidat ne kadardı da 5lira kestin. Bu sorunlardan başka kişilerde şikayetçi mi

Neden bu duruma bu kadar takıldı bilmiyorum ama aradaki yorumları okumamissiniz galiba orda da belirttim sinirli olduğum için kelimeleri daha özenli telaffuz etmemiş olabilirim,yine diğer sorularinizin cevabını da aradaki yorumlarda belirtmiştim

8 Daire ayda 80 lira eder topla 640 tl. Aparman görevliniz bu miktarın tamamını alsa bile bu paraya da her gün apartman temizlenir mi? bilemedim. Bizim Asgari ücret artı sigortalı apartman görevlimiz de tekrar ihtiyaç duyulmadıkça haftada bir temizliyor. Bence tek problem çöpleri düzenli dökmemesi olabilir onu da artık yapmıyormuş. Olaylara bu kadar büyük bakmanız aranızdaki soğukluk nedeniyle her hareketleri size batıyor olduğundan olmasın?

Büyüttüğüm bir durum yok ortada gider neyse o kadar verilir fazladan kimse kimseye para vermek zorunda değil yani ben böyle düşünüyorum. Tek bir apartmanla ilgilenmiyorlar bir kaç tane apartmana birden bakıyorlar,yani tek kazancı bu değil.
Sigortasına gelince orasını ben dusunemem apartman sahibi işe almış onların arasında zaten istese de yapamaz türk vatandaşı değil yabancı uyruklu.

Böyle şark kurnazı tiplere çok sinir olurum. Zaten ben olsaydım şimdiye kırk kere “makbuzsuz para toplamak nedir, haraca mı kestiniz bizi, şikayet ederim sizi ayağınızı denk alın” diye bağırır çağırır ortalığı ayağa kaldırırdım. Hatta baktım olmuyor karakola bile giderdim. Dağ başı mı orası... çok hanımefendiyimdir ama çirkefler bundan anlar üzgünüm. Daha önce de bir işimi yasal sürede halletmeyen memur için üst yazıyı müdürüme vermiştim, beni yatıştırmak istediler, geri aldım dilekçemi. Bu iş bugün çözüldü çözüldü, çözülmezse yarın tekrar geleceğim diye bağırıp çağırıp eve döndüm. Ertesi sabah beni milli eğitimden arayıp hallettiler hatta eşi benimle aynı durumda olan bir hoca da arayıp akıl sordu. Siz o gün ortalığı yıkmasaydınız sonuç alamazdınız dedi

Haklısınız ama çok yıpratıcı süreç

yani ben size hak veriyorum belli bir yerde, yaşadığı yerde böyle huzursuzluk çıkması, insanı hep gerer, ağzının tadını kaçırır.

size karşı bir örgütlenme olduğundan bahsetmişsiniz, belki gerçekten de aranızda husumet olduğu için gözünüze öyle geliyordur, diğer tarafı da dinlemek lazım bir :)

ama hani insanın bu tarz bir sorundan dolayı taşınması da gerekmemeli bence ya, çok rahatsız edici bir durum gerçekten...

3-5 tl veya daha fazla,nedir ne kadardır bilmiyorum ama her iş usülüne göre yapılmalı, makbuz mutlaka kesilmeli. size bu konuda hak veriyorum.

yani bu işin peşine yöneticinin düşmesi ve bazı kurallar koyması lazım.

siz tek başınıza uğraştıkça sizi düşman bellerler hem,hem de bir işe yaramaz yani. birlik olmak lazım.

valla ne diyeceğimi bilemedim,ama gerçekten çok rahatsız edici böyle huzursuzlukta yaşamak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…