- 22 Ocak 2020
- 47
- 33
- 3
- 31
- Konu Sahibi Mayamherseyim
-
Affetmişsiniz,yeniden yapması için zemin olmuş. Kimse durduk yere bunu yapmaz bence.. eşinize çok inanmayın. Ama belkide kadın hırs yapmıştır bu da olabilir eşinizi konuşturmaya bakınaMerhaba kızlar başımdan geçen içimden çıkmayan şaka gibi bir olayı paylaşmak istedim sizlerle çok uzatmadan sizi sıkmadan kısaca anlatmaya çalışcam, eşimle severek evlendik şuan 7buçuk yıllık evliyiz 2 yaşında kızım var,
İlk yıllarımızda aldatıldım dışarıda bi buluşma görüşmesi olmamış ama sanal ortamda aldattı bu da bi aldatma çünkü ona zaman ayırdı mesajlaşarak konuşarak sesleri değdi birbirine neyse bu yaptığı yanlışları anladı beni kaybetmek istemediğini bundan sonra adam olacağını söyledi yeminler etti derken bu döngü 4,5 kez farklı kişilerle devam etti en sonuncusunda çalıştığı yere amirlerine rezil ettim o utanç yetti ona bidaha bişeyini görmedim
sonra hamile kaldım istiyorduk da 1 sene uğraştık hamileliğimin 4.ayında zil çaldı açtım tanımadığım bi kadın ben ayşeye geldim burdamı oturuyor dedi yok dedim burda ayle diye biri yok kusura bakmayın dedi gitti tekrar geldi tekrar açtım eşinin ismi xxx dedi (benim eşimin ismi) yok mu öyle biri dedi bende yok dedim kapattım gitti sonradan dank etti bana kapıyı açıp benim eşim xxx ama ben Ayşe değilim demek istedim neyse gitmiştir dedim 1 kaç saat sonra evden çıkmak için kapıyı açtığımda yerde bi kağıt parçası "eşin seni aldatıyor o bebeği doğurma bi dost tavsiyesi dikkat et yazıyor "
Elim ayağım titredi napcağımı şaşırdım eşime attım fotoğrafını yeminler etti bişey yapmadığına daha öncede yeminler edip yalan çıktığı için inanmadım ama öyle bişey olsa anlardım illaki daha öncekileri nasıl anladıysam eşim zeki değil eline yüzüne bulaştırır saklayamaz, sizce o notu ne kadar dikkate almalıyım psikolojim çok kötü
yani adamın ne mal olduğu ortada siz affedip duruyorsunuz o da aldatıp duruyo çünkü aldatsa da evde bu çok eşli keyfine göre takılan adama çocuk bile verecek kadın duruyo.nasıl olsa aldatması sizin için sorun değil affedip duruyorsunuz atın notu gitsinMerhaba kızlar başımdan geçen içimden çıkmayan şaka gibi bir olayı paylaşmak istedim sizlerle çok uzatmadan sizi sıkmadan kısaca anlatmaya çalışcam, eşimle severek evlendik şuan 7buçuk yıllık evliyiz 2 yaşında kızım var,
İlk yıllarımızda aldatıldım dışarıda bi buluşma görüşmesi olmamış ama sanal ortamda aldattı bu da bi aldatma çünkü ona zaman ayırdı mesajlaşarak konuşarak sesleri değdi birbirine neyse bu yaptığı yanlışları anladı beni kaybetmek istemediğini bundan sonra adam olacağını söyledi yeminler etti derken bu döngü 4,5 kez farklı kişilerle devam etti en sonuncusunda çalıştığı yere amirlerine rezil ettim o utanç yetti ona bidaha bişeyini görmedim
sonra hamile kaldım istiyorduk da 1 sene uğraştık hamileliğimin 4.ayında zil çaldı açtım tanımadığım bi kadın ben ayşeye geldim burdamı oturuyor dedi yok dedim burda ayle diye biri yok kusura bakmayın dedi gitti tekrar geldi tekrar açtım eşinin ismi xxx dedi (benim eşimin ismi) yok mu öyle biri dedi bende yok dedim kapattım gitti sonradan dank etti bana kapıyı açıp benim eşim xxx ama ben Ayşe değilim demek istedim neyse gitmiştir dedim 1 kaç saat sonra evden çıkmak için kapıyı açtığımda yerde bi kağıt parçası "eşin seni aldatıyor o bebeği doğurma bi dost tavsiyesi dikkat et yazıyor "
Elim ayağım titredi napcağımı şaşırdım eşime attım fotoğrafını yeminler etti bişey yapmadığına daha öncede yeminler edip yalan çıktığı için inanmadım ama öyle bişey olsa anlardım illaki daha öncekileri nasıl anladıysam eşim zeki değil eline yüzüne bulaştırır saklayamaz, sizce o notu ne kadar dikkate almalıyım psikolojim çok kötü
O günden beri sorun yeni sorun yapmadım bunu tabiki ama unutmuyor insan, paylaşmak istedim yeni indirdim uygulamayı, belki moral bulurum diye düşünmüştümE notun ustunden onca zaman gecmis, cocuk dogmus buyumus. Simdi mi sorun ediyorsunuz?
Uzun uzun zaman geçmiş üstünden karıştırıp olayı yeniden alevlenirmiş olursun.O günden beri sorun yeni sorun yapmadım bunu tabiki ama unutmuyor insan, paylaşmak istedim yeni indirdim uygulamayı, belki moral bulurum diye düşünmüştüm
Olay yeni değil 1 kızım var yaklaşık 2 yıl önceki olayHamileliğimin 4. Ayında demişsiniz ne zaman oldu bu olay yeni mi?
Erken evlenmenin zararları işte ilk zamanlar ayrılma cesaretini gösteremedim olanlar sanal ortamda olduğu için kabullendim belkide ayrıca aldatma dediğim olay duygusal vb bi bağ olmamış gördüğüm mesajlarda o yöndeydi iş yerinde çalışan bi kadın bi erkeğin arkadaşlığı gibi ama bana göre evli bi erkeğin kadın bi arkadaşı olamaz, sonuçta ona zaman ayırıyor benmi abartıyorum yoksa normali bu bilemedim aslında konuyu bu soruyla bitirsem daha açıklayıcı olurdu sanırımUzun uzun zaman geçmiş üstünden karıştırıp olayı yeniden alevlenirmiş olursun.
Eşine gelince defalarca aldatılmış kabul etmişsin bu senin hayata bakış açin asla bana göre değil bişey diyemem ama bir kez yapan çok kez yapar güvenilmez bir tıp bence kocan.
Asla çocuğumu evliliğimi kurtarmak için yapmadım bu 1., kocamın salak olduğunu söylemedim bazı şeyleri saklayacak kadar zeki değil hangi kadın anlamaz hissetmez aldatıldığını bu da 2.,2 Yaşinda Kiziniz Doğmadan Öncemidi ?Farz Edelim'ki Yeni
Keşke hal ve harektlerini düzeltmeden.
1 Değil Kaç Kez Aldatmiş.
Hamile Kalmasaydiniz.
Cocuk Evliliği KURTARMAZ!
50 Yil öncelerde bile Doğurayim bağlanir ayrilamazlar Kaldi oda Tutmadi.
Ve Eşim Salak YakalarimKusura Bakmayin gülüyorum, Bi kac Kez yaklanmiş profosörü olmuştur yakalanmamak Için!
Salak olduğunu hiç sanmiyorum, zira öyle olsa sizi bunca şeye rağmen ikna edemezdi...
Evet maalesef bende bir genç kızın daha büyümeden koru körüne evlenmesine yeni erken evliliklere çok karşıyım..Erken evlenmenin zararları işte ilk zamanlar ayrılma cesaretini gösteremedim olanlar sanal ortamda olduğu için kabullendim belkide ayrıca aldatma dediğim olay duygusal vb bi bağ olmamış gördüğüm mesajlarda o yöndeydi iş yerinde çalışan bi kadın bi erkeğin arkadaşlığı gibi ama bana göre evli bi erkeğin kadın bi arkadaşı olamaz, sonuçta ona zaman ayırıyor benmi abartıyorum yoksa normali bu bilemedim aslında konuyu bu soruyla bitirsem daha açıklayıcı olurdu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?