Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de okula çocuğunu almaya ya da öğretmenle müdürle görüşmeye uzun ev eteği ve terlikle gelen veliye sinir oluyorum.20 liraya bile ayakkabı var giy tertemiz gel orası resmi kurum yahuu evinin bahçesi değil

ben de okula çocuğunu almaya ya da öğretmenle müdürle görüşmeye uzun ev eteği ve terlikle gelen veliye sinir oluyorum.20 liraya bile ayakkabı var giy tertemiz gel orası resmi kurum yahuu evinin bahçesi değil
Yani bu saygıdır.
Etkileşimde olan canlılarız, toplumun içindeyiz.
Sokağa çıkarken bir zahmet lekeli, pis vb şeylerle en basitiyle ev haliyle çıkamayız.
Bir saçımızı tarayıp, yüzümüzü gözümüzü yıkayıp, üzerimize en azından temiz bir şey giyip öyle gitmemiz gerekiyor.
Bunları anlatıyor olmak bile dehşet verici değil mi ya?

Konu sahibi üslupta yemiş lincı, her şeyi geçtim içinde ‘lüks, iyi muhit, zengin’ gibi kelimeler barınıyor, her türlü yerdi zaten
Zengin sevmiyoruz biz...

kesınlıkle katılıyorum

ben fakirim zenginler düşünsün bananeeee

Görüntü olarak çirkin normal zamanda olsa tamam haklısınız derim ama bu üslupla değil ama ...ama şu virüs zamanı dışarı çıktığımızda evimize o ayakkabıları hemen almak kesinlikle yanlış

O kadar dizi izliyolar, hep evin içine girince çıkarıyolar ayakkabıyı dizilerde

Ay bugün de çok şükür medeniyetsiz, köylü olduk tek yaşıyorum, genelde terliklerimi (bakkala gitme komşuya uğrama vs dışında kullanmam, hazır ayak olsun diye kapı kezine koyarım) bazen de hırsız vs korkusu ile bir çift ayakkabımı kapı önüne koyarım (evde biri var demek, gülmeyin büyük önlem 36 numara ayakkabı ne kadar önlem olacaksa) Bu arada büyük şehirde doğup büyümeme rağmen evet köy kökenliyim, yazları giderim . Köyümüz yörük köyüdür. rakımı yüksek, havası temiz, insanı candan, yolları engebeli ve insanlar hayvancılık yaptığı için ne yazık ki tezeklidir. Bir gün bekleriz, Bi yayık ayranımızı iç. Murtaza amca ile tanışırsın, hem bi tanışsan çok seversin

Sabah başka bir konuda modernlikten kültürden doğu batidan ahkam kesmistiniz bakiyorumda İçinizde zerre medeniyet kültür yok.

Ne kadar hazimsiz kıskanç ve çirkef olduğunuzu göstermişsiniz.

Köy yaşantısını küçük görmeniz de sizin üstün bir kişilige degilde ne kadar zavalli bir kişiliğinizin oldugunu gösteriyor. Milletin ayakkabisindan evinin önünden size ne ?

kesınlıkle katılıyorum
Ayakkabıya gelene kadar, benim başıma gelen pişmiş tavuğun gelmemiştir.
Binanın tam orta katında oturuyorum ve dışarıdan görsel olarak belli olması için katın çevresinde 1 metrelik mermer bir çıkıntı var.
Bu tüm daireleri geziyor bizim katta olan.
Yahu neler düşmedi, neler atılmadı.
Burger king poşeti(içi dolu), bütün kavun, 2 kg luk dambıl, tv kumandası, ayakkabı vs.
Kilimdir paspastır çamaşırdır saymıyorum bile.

Açılmamış cips paketi düşürdüler, aldım yedim.
Sosyal medyamda da siteyi tagledim.
Yuh ama artık, kavunla top mu oynuyorsun da düşürdün arkadaş!!!

Off bende alt komşudan şikayetçiyim 10 çift ayakkabı var nerdeyse merdiven önüne kadar dizili zor çıkıyoz merdivenleri türkçe de bilmiyorlar söyleyemiyoruz

instada şurda burda misss gibi organik köy kahvaltisi resimleri atip buraya gelip mağara kaçkını murtaza efendi diyorlar

ayy gene kahvemi püskürttüm cipsi yedin mi?ama cipsler çok pahalandı ben de yiyebilirdim sanırım

Suan medeniyetsiz oldugumu ögrendim.
Allahtan katta tekiz
Agır issiz komsular dert ederdi kendine mazallah

Çok güldüm cidden yedin mi cipsi

Ya birde benim alman komsularimin da ayakkabi dolaplari disarida ve yeri geliyor bir iki cift ayakkabilari kapi önünde duruyor gecici de olsa

Simdi sen mi medeni yoksa onlar mi bilemedim bak ..
Sende mi almanyadasin kiz burdaki medeniyeti konu sahibine anlatirsak düşüp bayilir hasetinden aman sakın. Onun medeniyetine kimse yukselemez ah pardon inemez

Çok güldüm cidden yedin mi cipsi
bugün balkonu temizlerken kenarda 1 tl buldum kızın kumbarasına attım .insan düşüre düşüre 1 tl mi düşürür .fakir apartman da oturmanın zararları.zengünnn apartımannn olaydı dolarlar yağardı balkonumaa

Acelem oluyor bazen bende birakiyorum yeni tasindigimda ayakkabiligim gelene kadar mecbur giydiğimiz ayakkabılarda kapıda bırakmak zorunda kaldım o zaman biri gelip bana sizin gibi davransa inanın evireee ceviree dövesim gelir ama dövmem şiddete karşıyım size ne diyip muhatap dahi olmamam gerektiğini düşünürüm. Köylü olabilir sizi buda ilgilendirmez asagilayamazsiniz. Parayı lütfen gereç olarak kullanın yoksa bu şekil bir çok hakkımızın olduğunu düşünüp yanlışa düşüyorsunuz

Ne yazik ki insanimiz medeniyeti parayla satin alabilecegini saniyor. Gidin de Murtaza amca size biraz insanlik ogretsin. Ne de olsa medeni olmanin yolu once insan olmaktan geciyor.

Size bu rahatsizligi veren o medeni sandiginiz, okumus, kültürlü, luks bir sitede yasayacak kadar varlikli insanlar, koyluye neden dil uzatiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…