- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.963
- 248
- Konu Sahibi lou salome
-
Kapı önünde ayakkabı olması hangi medeniyetsilige giriyor bence asıl medeniyetsiz sizsiniz insanları bu kadar aşağılamak yadirgamak en büyük medeniyetsizliktirYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Akderede misafirliğe gitmiştim tüm misafirler kapıya bırakınca bend e bıraktım ayakkabımı içeri alalım desem ayıp olur diye.sonra gitme vakti bi dışarı çıktım benim 9 takside neredeyse bir binlik verdiğim sneakerlarımın yerinde yelelr esiyor.ayakkabı denilince gene aklıma geldi bak üzüldümmVar ayakkabılığımız da hiç ayak kokmuyor çok şükür gelenler de hiç ayak kokuyor demedi belki bizim ayaklarımız kokmuyor kokanların evet zor olur
Zira kendini şehrin en lüks sitesinde oturunca medeni ilan eden konu sahibinden daha medenidir oysa Murtaza amcamız o köylü(!) haliyle üstelik.Evet, ayakkabıların kapıda olması hoş değil, fakat sizin bunu medeniyetsizlik olarak adlandırmak suretiyle '' Köydeki Murtaza efendininin kapısı '' benzetmesi yapmanız ve köy ile mağara kültürünü bağdaştırarak köy yaşantısını ve insanlarını aşağılamanız hiç hiç hiç hoş değil.
Dezanfektanlı paspas ya da içeri alırken fısfıs.2 üniversite diplomamla ben de 7 8 saat ayakkabıları içeri almıyorum medeniyetsiz miyim yanii.virüs var virüs eve mi davet edeyim buyrunn saygıdeğer virüslerrr
Yooo gayet de napıyım eve mi koyayım diyen bir sürü yorum var. Üslup bambaşka bir mesele bi kere Konu sahibinin para sahibi olmakla görgü sahibi olmayı bir ve aynı şey sanması bile tuhafSorun kapı önüne ayakkabı koymak değil. Hatta bunu normal gören yorum sayısı az. Sorun aşırı iğrenç üslubu. İnsanları küçümsemekten kendi üslubunu göremeyişi.
biz kattakilerle konuştuk ama herkes memnun kata da apartman görevlisi ve kargocu sucu hariç gelen giden yokDezanfektanlı paspas ya da içeri alırken fısfıs.
çapraz komşum aşırı titiz bir kadın, ayakkabıları önceden beri içeri daima silerek, temizleyerek alır.
Bazen unutuyor ve gerçekten çok kötü bir görüntü ceycey ya, sen yapma bari...
Şeytan değildir o kibiriniz dağlar kadarYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Ben 14 dairelik bir binada oturuyordum bazen asansör çalışmazdı her kat bu şekildeydi.merdivenlerden atlayarak bazen tekmeleyerek geçerdik mecburen.çok çok sinir bozucu bu durum.bazıları ayakkabılarını teee karsı komsusunun kapısına kadar cıkarıyor arkadaslar hanı bır cıft ayakkabı degıl bence mevzu
konu sahıbının konusunu okuyunca bu tarz bır goruntuden sıkayetcı oldugunu dusundum kım ısterkı boyle bırseyı
Eki Görüntüle 2708025 bu gercekten rahatsız edıcı olur yanı
Eki Görüntüle 2708026 bunun bır sıtede oldugunu dusunun hos bırsey mı ?
pandemıden once ev gezmelerıne gıderken karsılasırdım mısafır olarak gıttıgım evın karsı apartman sakınlerı bu sekıldeydı ınanılmaz rahatsız olmustum ve ev sahıbıne ayakkabılarımızı ıcerı alabılır mıyız demıstım bır kac saatlık mısafırlık yapacagım evın apartmanı bıle benı rahatsız etmıstı yasayanlar ıcın cok zor durumBen 14 dairelik bir binada oturuyordum bazen asansör çalışmazdı her kat bu şekildeydi.merdivenlerden atlayarak bazen tekmeleyerek geçerdik mecburen.çok çok sinir bozucu bu durum.
Köylü Murtaza efendiye laf ettirmem köylü de şehirli de aynıdır bu tertip düzen meselesi köydekiler benden daha tertipli derli toplu benim gibi kapının önüne kaç çift koymuyorlarKöyde ayakkabı bırakmanın normal olduğunu düşünüyorum. Köy yerinde biz de bırakırız. Ama apartmanda böyle bir hakkımız yok.
Konu Atatürke gelmiş. Onu sevmeyen ölsün.
pandemi bitince sendeyim ayakkabılarımı da içeri alacağım sözzzDezanfektanlı paspas ya da içeri alırken fısfıs.
çapraz komşum aşırı titiz bir kadın, ayakkabıları önceden beri içeri daima silerek, temizleyerek alır.
Bazen unutuyor ve gerçekten çok kötü bir görüntü ceycey ya, sen yapma bari...
Enteresan.biz kattakilerle konuştuk ama herkes memnun kata da apartman görevlisi ve kargocu sucu hariç gelen giden yok
Bana hala beğenmedim basıyorlar sırf güzel bir görüntü değil dedim diyeYooo gayet de napıyım eve mi koyayım diyen bir sürü yorum var. Üslup bambaşka bir mesele bi kere Konu sahibinin para sahibi olmakla görgü sahibi olmayı bir ve aynı şey sanması bile tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?