Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kattakiler medeniyet görmüş ama alt kat fena ayakkabılar merdivenlerde geziyor

Valla yedim, affeder miyim
Akşam akşam çok güldüm ya... Benim apartman daki ler trilyoner ne cips düşürüyorlar nede 1 lira sizinkiler gene iyiymiş

Yoo gayet de ilgilendirir. Apartman ortak alandır. Kapı önüne ayakkabı koymak isteyen müstakil eve taşınabilir.
Hayır benim mesela merdivenler zaten kullanılmıyor ama yinede duvar dibine koyuyorum kapı paspasimin üzerine kimseye zararı yok soru sahibide aynı şekil görüntü kirliliği adı altinda hakaret ediyor.

Hayır benim mesela merdivenler zaten kullanılmıyor ama yinede duvar dibine koyuyorum kapı paspasimin üzerine kimseye zararı yok soru sahibide aynı şekil görüntü kirliliği adı altinda hakaret ediyor.
Hakaret etmesini asla onaylamıyorum, kimse de haklı bulmamış zaten. Ama bana göre olmaz yani kapı önünde ayakkabı. Bu yaşıma kadar yaşadığım hiçbir binada görmedim. Bunca onaylayan görünce şok oldum haliyle. En son annemlerin apartmanına bir aile taşındı, yığdı ayakkabıları kapının önüne. Nasıl çirkin duruyor anlatamam. 1-2 çift de değil öyle. Ve yolu da kapatıyordu. Öyle benim kapımın önü kimseyi ilgilendirmez demekle olmuyor maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…