- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Valla yedim, affeder miyimayy gene kahvemi püskürttüm cipsi yedin mi?ama cipsler çok pahalandı ben de yiyebilirdim sanırım
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünBitmediniz bi turlu. Yok kapiya ayakkabi birakma yok balkona don asma. Keske hepimizin kendine ait mustakil magarasi olabilsede siz medenilerden uzaklasabilsek.
Sizin kapınıza koymadığı sürece sizi ilgilendirmez müstakil bir eve tasinabilirsinizBen de rahatsızım o kapı önü ayakkabı mevzusundan. Çok çirkin bir görüntü. Normal karşılanması daha da şok benim için.
Yoo gayet de ilgilendirir. Apartman ortak alandır. Kapı önüne ayakkabı koymak isteyen müstakil eve taşınabilir.Sizin kapınıza koymadığı sürece sizi ilgilendirmez müstakil bir eve tasinabilirsiniz
sen koy koy resimleri az kaldı evini öğrenmeyeeeValla yedim, affeder miyim
Ya ne sanslisin. Ben en ust katta oturuyorum. Ama haksizlik buValla yedim, affeder miyim
Gelince öğrenirsinsen koy koy resimleri az kaldı evini öğrenmeyeeegene de tam çözemedim konum at sen en iyisi uğraştırma beniii
gordion da buluşuruz ne gelecemmmmmGelince öğrenirsin
Benim kattakiler medeniyet görmüş ama alt kat fena ayakkabılar merdivenlerde geziyorYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
bugün balkonu temizlerken kenarda 1 tl buldum kızın kumbarasına attım .insan düşüre düşüre 1 tl mi düşürür .fakir apartman da oturmanın zararları.zengünnn apartımannn olaydı dolarlar yağardı balkonumaa
Akşam akşam çok güldüm ya... Benim apartman daki ler trilyoner ne cips düşürüyorlar nede 1 liraValla yedim, affeder miyim
Çöpü temizlerken dezavantaj ama.Ya ne sanslisin. Ben en ust katta oturuyorum. Ama haksizlik bu
Hayır benim mesela merdivenler zaten kullanılmıyor ama yinede duvar dibine koyuyorum kapı paspasimin üzerine kimseye zararı yok soru sahibide aynı şekil görüntü kirliliği adı altinda hakaret ediyor.Yoo gayet de ilgilendirir. Apartman ortak alandır. Kapı önüne ayakkabı koymak isteyen müstakil eve taşınabilir.
Boyle boyle zengin oluyorlar isteAkşam akşam çok güldüm ya... Benim apartman daki ler trilyoner ne cips düşürüyorlar nede 1 lirasizinkiler gene iyiymiş
Ne dusuruyorlar acaba? Aklima bir suru sey geldi simdiÇöpü temizlerken dezavantaj ama.
Bazen öyle şeyler düşürüyorlar ki istemeye de utanıyorlar, oh olsun.
Balkon camının dibinde oynamasınlar eşyayla
Kağıdı düştü boş bir yaprak gelip onu bile istediBoyle boyle zengin oluyorlar iste
Hakaret etmesini asla onaylamıyorum, kimse de haklı bulmamış zaten. Ama bana göre olmaz yani kapı önünde ayakkabı. Bu yaşıma kadar yaşadığım hiçbir binada görmedim. Bunca onaylayan görünce şok oldum haliyle. En son annemlerin apartmanına bir aile taşındı, yığdı ayakkabıları kapının önüne. Nasıl çirkin duruyor anlatamam. 1-2 çift de değil öyle. Ve yolu da kapatıyordu. Öyle benim kapımın önü kimseyi ilgilendirmez demekle olmuyor maalesef.Hayır benim mesela merdivenler zaten kullanılmıyor ama yinede duvar dibine koyuyorum kapı paspasimin üzerine kimseye zararı yok soru sahibide aynı şekil görüntü kirliliği adı altinda hakaret ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?