- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi lou salome
-
haklısın bizde de yasaktı önceden çöpü bile saatinde koymak zorundayız.kameralarda var yönetim görüyor zaten.biz katta karar aldık birer de raf gibi ayakkabılıktan aldık en fazla 2 şer ayakkabı oluyor akşam 8 gibi eve geldik mesela sabaha kadar kalıyor sabah alıyoruz içeri öyle günlerce kalmıyor.virüsten çok korkar olduk 4 aydır koyuyoruz zaten .hergün de dışarı çıkmıyoruz haftada 3 anca konuyor idare ediyoruz.Enteresan.
Gerçi nasıl bir apartman, ev planı olduğu da önemli.
Ev içerisinde ayakkabı hemen alınacak alan yoktur, giriş dardır ve böyle anlaşılıp bir yöntem geliştirebilir.
Bizim sitede en temel yasaklardan biri.
4 daire olduğu için alan çok büyük, kimse kimsenin kapısından geçmiyor ama yine de yasak çünkü ev içi alan mevcut.
Korona dönemine kadar kapı dışında ayakkabı çıkmasına da karşıydım, ev girişinde hemen tek adımla paspas alanı oluşturmak gerek.
İki yan sitemizde plan olarak her dairenin kapı önünde ayakkabılık bölümü var, eve dahil, ortak alan değil.
Müstakil evde kim ne yapıyorsa yapar ama toplu yaşamda bir zorunluluk bu ayakkabı meselesi.
nasıı yani içinde miydi?Geçen kış botlarımın içine fare girmişti ya hiç unutamıyorum
Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Sen o ayakkabılarının arkasına basan delikanlı yiğit abileri aşağılarken dikkat et otobüste minibüste hanımlara yer veren hep o ayakkabısının üstüne basanlardan çıkıyor ama sen otobüs minibüs neyim bilmezsin Range Rower ın mı Porschen ni var kız arabanın modelini de söyle havandan geçilmez buradaEvet. Diyorum ki keşke benim de arkasına basılmış pis kokan ayakkabım olsa. Çok kıskanıyorum inan
Yani bilemadim ama kapının önünde 7 çift ayakkabı duracağına içeri alsanız o 7 çifti ve evden çıkarken giymek istediğinizi alıp giyseniz daha iyi, daha güzel ve görüntt açısından daha doğru olmaz mı ? 1 2 çift değil 7 çift yani biraz fazla geldiVar ayakkabılığımız da hiç ayak kokmuyor çok şükür gelenler de hiç ayak kokuyor demedi belki bizim ayaklarımız kokmuyor kokanların evet zor olur
kadın haksız ama bu kadar da üstüne gitmeyin öğretmen yahuu bu arabalara nasıl binsin aynı senin benim gibi orta halli bir arabası vardır işteSen o ayakkabılarının arkasına basan delikanlı yiğit abileri aşağılarken dikkat et otobüste minibüste hanımlara yer veren hep o ayakkabısının üstüne basanlardan çıkıyor ama sen otobüs minibüs neyim bilmezsin Range Rower ın mı Porschen ni var kız arabanın modelini de söyle havandan geçilmez burada
Ayak kokusunu kibir kokusuna tercih ederim ayakları ayakkabıyı yıkayınca koku gidiyor da şu kibir kokusu bir türlü kolay gitmiyor maalesef çevremde çokkk var bunlardanAyakkabını bilmem canım ama zihniyetinin pis kokusu buraya kadar geldi buram buram...
Evet akşam gelmiştim eve,ben ayakkabıları çıkartıp girdim peşimden ayakkabıların sıcağına o girmiş hemen sanki yuva gibinasıı yani içinde miydi?
Abarttım canım 7 değil ya 3 çift falan 2 renk spor bi tane de klasik bulunduruyorum prensesin üslubuna sinirlendim 7dedim dağınıklık takıntım var benim 7 çift zaten yapamam hepsi ayakkabılığımda kutulardaYani bilemadim ama kapının önünde 7 çift ayakkabı duracağına içeri alsanız o 7 çifti ve evden çıkarken giymek istediğinizi alıp giyseniz daha iyi, daha güzel ve görüntt açısından daha doğru olmaz mı ? 1 2 çift değil 7 çift yani biraz fazla geldi
Ne alakaYa birde benim alman komsularimin da ayakkabi dolaplari disarida ve yeri geliyor bir iki cift ayakkabilari kapi önünde duruyor gecici de olsa
Simdi sen mi medeni yoksa onlar mi bilemedim bak ..
Heee ay.bende 7 cift deyince gözümde canlanan görüntüden öyle yazdm kusuruma bakmayın o zamanAbarttım canım 7 değil ya 3 çift falan 2 renk spor bi tane de klasik bulunduruyorum prensesin üslubuna sinirlendim 7dedim dağınıklık takıntım var benim 7 çift zaten yapamam hepsi ayakkabılığımda kutularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?