Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne dusuruyorlar acaba? Aklima bir suru sey geldi simdi
Ben daha bu çıkıntıya 1 temizlik bezi bile düşürmedim ki düşürsem uzanır alırım.
Böyle bir rahatlığım var hem de aşağı yüksekliği görmüyorum, camın dibinde de oyalanabilirim.
Millet o kadar yüksekte ne yapıyor cam açık da dambıl, külot, kül tablası, cüzdan vb şeyleri düşürebiliyor, aklım almıyor.
Heyecan mı arıyorlar nedir

Sizin kapınıza koymadığı sürece sizi ilgilendirmez müstakil bir eve tasinabilirsiniz
Hanımefendi sen ultra seçkin süper nezih mükemmel ve hem okumuş hem zenginlerin oturduğu bir sitede oturmadığın için anlayamazsın. Mesela ben de anlamadım. Benim site yöneticim ayda iki kez köye gidip bağ bahçeden bize domates salatalık elma falan getiriyor mesela. Nerden anlayayım. Adı murtaza değil ama ne yazık ki

Duzen kisiden kişiye değişir bugün kapimda zararsiz ayakkabima laf eden yarin beni evimin dekoruyla aşağılar buna karisilmayacagini düşünüyorum.

Haklısınız koylulugume verin

Medeniyet boyle birsey iste. Bizim anlamamiz zor

Duzen kisiden kişiye değişir bugün kapimda zararsiz ayakkabima laf eden yarin beni evimin dekoruyla aşağılar buna karisilmayacagini düşünüyorum.
Evinizin dekoru dışardan gözükmüyor ama, bambaşka şeyler bunlar. Karşı komşunuz kapısına çıplak kadın posteri assa, onun kapısı beni ilgilendirmez der misiniz?

Goz zevkimi bozuyor, gerçekten kötü duruyor üst üste bi yığın ayakkabi

Ne alaka? Anlayamadim
Alakası şu, herkes kapısının önüne istediği şeyi yapmakta özgür mü yani? Apartmandaki diğer komşularını hiçbir şekilde ilgilendirmez mi? Onu soruyorum. Ev dekoru örneğinden daha alakalı bence.

kapının önüne alıştım ama birde merdivene bütün ailenin ayakkabılarını dizip ayakkabılık gibi kullanan tipler var onlardan gerçekten nefret ediyorum ve bazen merdiveni kullanmak zorunda kalırsam tekmeleye tekmeleye geçiyorum.acil bir durumda kaçmamız gerekse merdivenden yuvarlanırız bunlar yüzünden Allah bunların belasını versin.bu konuda çok doluyum.

Ayakkabılar kapısının önünden taşmıyorsa, 5-10 çift ayakkabıyı kapının önüne yığmıyorsa kimseyi ilgilendirmez evet

Kokmadığı ve benim kapımın önüne gelmediği sürece sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…