- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Ben daha bu çıkıntıya 1 temizlik bezi bile düşürmedim ki düşürsem uzanır alırım.Ne dusuruyorlar acaba? Aklima bir suru sey geldi simdi
Hanımefendi sen ultra seçkin süper nezih mükemmel ve hem okumuş hem zenginlerin oturduğu bir sitede oturmadığın için anlayamazsın. Mesela ben de anlamadım. Benim site yöneticim ayda iki kez köye gidip bağ bahçeden bize domates salatalık elma falan getiriyor mesela. Nerden anlayayım. Adı murtaza değil ama ne yazık kiSizin kapınıza koymadığı sürece sizi ilgilendirmez müstakil bir eve tasinabilirsiniz
Duzen kisiden kişiye değişir bugün kapimda zararsiz ayakkabima laf eden yarin beni evimin dekoruyla aşağılar buna karisilmayacagini düşünüyorum.Hakaret etmesini asla onaylamıyorum, kimse de haklı bulmamış zaten. Ama bana göre olmaz yani kapı önünde ayakkabı. Bu yaşıma kadar yaşadığım hiçbir binada görmedim. Bunca onaylayan görünce şok oldum haliyle. En son annemlerin apartmanına bir aile taşındı, yığdı ayakkabıları kapının önüne. Nasıl çirkin duruyor anlatamam. 1-2 çift de değil öyle. Ve yolu da kapatıyordu. Öyle benim kapımın önü kimseyi ilgilendirmez demekle olmuyor maalesef.
Haklısınız koylulugume verinHanımefendi sen ultra seçkin süper nezih mükemmel ve hem okumuş hem zenginlerin oturduğu bir sitede oturmadığın için anlayamazsın. Mesela, ben de anlamadım. Benim site yöneticim ayda iki kez köye gidip bağ bahçeden bize domates salatalık elma falan getiriyor mesela. Nerden anlayayım
Medeniyet boyle birsey iste. Bizim anlamamiz zorBen daha bu çıkıntıya 1 temizlik bezi bile düşürmedim ki düşürsem uzanır alırım.
Böyle bir rahatlığım var hem de aşağı yüksekliği görmüyorum, camın dibinde de oyalanabilirim.
Millet o kadar yüksekte ne yapıyor cam açık da dambıl, külot, kül tablası, cüzdan vb şeyleri düşürebiliyor, aklım almıyor.
Heyecan mı arıyorlar nedir
Evinizin dekoru dışardan gözükmüyor ama, bambaşka şeyler bunlar. Karşı komşunuz kapısına çıplak kadın posteri assa, onun kapısı beni ilgilendirmez der misiniz?Duzen kisiden kişiye değişir bugün kapimda zararsiz ayakkabima laf eden yarin beni evimin dekoruyla aşağılar buna karisilmayacagini düşünüyorum.
O kagidi rulo yapip boruyla gözüne firlatacaktin. Hic medeniyetten anlamiyorsunuz yaKağıdı düştü boş bir yaprak gelip onu bile istedi
Goz zevkimi bozuyor, gerçekten kötü duruyor üst üste bi yığın ayakkabiSizin gibilere ne deniyordu; sonradan görme!!!
Sanırsın haneden soyundan geliyor..neyse tapuda kapı önüde metrekareye dâhil canım,ister günlük ayakkabılarımı koyarım ister se çiçek asarım kime ne??
Sana ne????
Şaşkın bir şekilde alıp verdim hiç aklıma gelmedi. Medeniyetsizlikten olsa gerekO kagidi rulo yapip boruyla gözüne firlatacaktin. Hiz medeniyetten anlamiyorsunuz ya
Ne alaka? AnlayamadimEvinizin dekoru dışardan gözükmüyor ama, bambaşka şeyler bunlar. Karşı komşunuz kapısına çıplak kadın posteri assa, onun kapısı beni ilgilendirmez der misiniz?
Neyse ki burada cok medeni arkadaslar var da onlar sayesinde birseyler ogreniyoruzŞaşkın bir şekilde alıp verdim hiç aklıma gelmedi. Medeniyetsizlikten olsa gerek
Çıplak kadın ve ayakkabı vay be karşılartırmaya bak aynı şeyler sankiEvinizin dekoru dışardan gözükmüyor ama, bambaşka şeyler bunlar. Karşı komşunuz kapısına çıplak kadın posteri assa, onun kapısı beni ilgilendirmez der misiniz?
Alakası şu, herkes kapısının önüne istediği şeyi yapmakta özgür mü yani? Apartmandaki diğer komşularını hiçbir şekilde ilgilendirmez mi? Onu soruyorum. Ev dekoru örneğinden daha alakalı bence.Ne alaka? Anlayamadim
Kim bu Murtaza efendi? O kadar köylüyüm ama tanımıyorum. O veya tanıdıkları çıksın ortaya, valla köyden bişey istemicem hatta size yaş ceviz veririm
Ayakkabılar kapısının önünden taşmıyorsa, 5-10 çift ayakkabıyı kapının önüne yığmıyorsa kimseyi ilgilendirmez evetAlakası şu, herkes kapısının önüne istediği şeyi yapmakta özgür mü yani? Apartmandaki diğer komşularını hiçbir şekilde ilgilendirmez mi? Onu soruyorum. Ev dekoru örneğinden daha alakalı bence.
Kokmadığı ve benim kapımın önüne gelmediği sürece sorun yokYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?