- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
- Konu Sahibi lou salome
-
okuyacağım ama köylü olup olmadığını teyit etmek için değil, siz sevdiğim bir üyesiniz size güveniyorum bakalım kimmiş bu murtaza. Şaka bir yana Orhan Kemale saygı ile.
Ben o örneği niye vermişim bir okuyun öyle gülün. Aynı şey demedim zaten.Çıplak kadın ve ayakkabı vay be karşılartırmaya bak aynı şeyler sanki
Başkanım sakin ol kalbe zarar bukadar öfkeAllah bunların belasını versin
Calci sen bunlari hazirda mi bekletiyorsun kuzum?
Okuduğum için gülüyorum zatenBen o örneği niye vermişim bir okuyun öyle gülün. Aynı şey demedim zaten.
Düşüncemi söyle ifade edeyim. Bizim apartmanda ayakkabı koymamayla ilgili bir kural yok. Olsa uymak zorundayız. Ben ayakkabılarımı bazen duvar yaninda birakiyorum merdivenleri engellemeyecek şekilde bana biri bunun çirkin bir görüntü olduğunu soylemesi bana mantiksiz geliyor. Sana zarari yok sonuçta. Sen begenmeyebilirsin. Kiyafette de öyle sen benim tarzimi begenmeyebilirsin ama karışamazsin. Duzen adı altinda ya anlatmak istediğimiz herkesin düzeni farklı siz de koyanlari anlayamıyorum ses cikaranlara sasiyorum tarzi konusmaniz soruyu sorunla aranizda pek büyük fark bırakmıyorAlakası şu, herkes kapısının önüne istediği şeyi yapmakta özgür mü yani? Apartmandaki diğer komşularını hiçbir şekilde ilgilendirmez mi? Onu soruyorum. Ev dekoru örneğinden daha alakalı bence.
Kesinlikle okumalısınız benim listemin üst sıralarında.okuyacağım ama köylü olup olmadığını teyit etmek için değil, siz sevdiğim bir üyesiniz size güveniyorum bakalım kimmiş bu murtaza. Şaka bir yana Orhan Kemale saygı ile.
olamıyorum ya o merdivenden her indiğimde tekrar sinirleniyorum.kapının önüne koyulanıda sevmem çok saçma gelir ama beni alakadar etmez.merdiven dediğin şeyin bir amacı var ve ayakkabılık olmadığı kesin.öyle 3-5 ayakkabıda değil bildiğin 10-15 tane diziyorlar.Başkanım sakin ol kalbe zarar bukadar öfke
Siz 5-10 ayakkabıya kadar tolere edebiliyorsunuzdur ben tek çiftten bile rahatsız oluyorumdur. İlgilendirme sınırı şahsımıza göre mi belirleniyor?Ayakkabılar kapısının önünden taşmıyorsa, 5-10 çift ayakkabıyı kapının önüne yığmıyorsa kimseyi ilgilendirmez evet
Anlamamışsınız demek ki.Okuduğum için gülüyorum zaten
Merdivene dizeni ilk kez duyuyorum. Pessolamıyorum ya o merdivenden her indiğimde tekrar sinirleniyorum.kapının önüne koyulanıda sevmem çok saçma gelir ama beni alakadar etmez.merdiven dediğin şeyin bir amacı var ve ayakkabılık olmadığı kesin.öyle 3-5 ayakkabıda değil bildiğin 10-15 tane diziyorlar.
dambıl kafana düşmemiş iyi kiBen daha bu çıkıntıya 1 temizlik bezi bile düşürmedim ki düşürsem uzanır alırım.
Böyle bir rahatlığım var hem de aşağı yüksekliği görmüyorum, camın dibinde de oyalanabilirim.
Millet o kadar yüksekte ne yapıyor cam açık da dambıl, külot, kül tablası, cüzdan vb şeyleri düşürebiliyor, aklım almıyor.
Heyecan mı arıyorlar nedir
Bende meğer adımızda MurtazamışMedeniyetsiz olduğumu öğrendim
Yahu sizin kıyafetiniz zaten kimi neden ilgilendirsin. Ortak kullandığımız bir yapı içinde, kapımı açtığımda sürekli görmek zorunda olduğum görüntü tabi ki beni ilgilendirir. Bu benim görüşüm, neyse ki şu an yaşadığım yerde koyan yok.Düşüncemi söyle ifade edeyim. Bizim apartmanda ayakkabı koymamayla ilgili bir kural yok. Olsa uymak zorundayız. Ben ayakkabılarımı bazen duvar yaninda birakiyorum merdivenleri engellemeyecek şekilde bana biri bunun çirkin bir görüntü olduğunu soylemesi bana mantiksiz geliyor. Sana zarari yok sonuçta. Sen begenmeyebilirsin. Kiyafette de öyle sen benim tarzimi begenmeyebilirsin ama karışamazsin. Duzen adı altinda ya anlatmak istediğimiz herkesin düzeni farklı siz de koyanlari anlayamıyorum ses cikaranlara sasiyorum tarzi konusmaniz soruyu sorunla aranizda pek büyük fark bırakmıyor
Okumak bende de ise yaramamis,onu daogrendim murtazacimBende meğer adımızda Murtazamış
bizim apartman değil onu anladımmSite 5 yıl önce yapılmış, çok lüks. Kime sorsan biliyor şehirde
Hangi şehirse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?