Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim köyde Murtaza yok ama yaşlı bi Ahmet dede var. O bile kara lastiklerini (ayakkabı değil bakın lastik, bunu sadece gerçek köylüler bilir) tarladan gelince kapı önüne değil içeri kor. Bu bir medeyet göstergesidir

Şaka bi yana üslup nedeniyle birkaç mesajdır dalga geçtim ama 5-10 ayakkabı hele de kokuyorsa kapı önüne konmaz. Komşuyu rahatsız edebilir. Ancak uslup baştan falso, o yüzden bu kadar üzerine gidilmiş konu sahibinin

Merdivene dizmek zaten sağlıklı insan işi değil olmaması gereken birşey ama ben Kapımın önüne bir çift erkek ayakkabısı koyma taraftarıyım hırsızlara karşı

Dövüşmen guzum polemik oluyor

Benim kiyafetimi ds görmek zorundasınız ya hani toplumda oradan bagdastirdim

Pandemiden önce ayakkabılarımızı içeri koyardık. Fakat pandemiden sonra ayakkabıları dışarıda bırakmaya karar verdik. 4 kişi yaşıyoruz ve hepimizin bir çift ayakkabısı dışarıda kalıyor. Ayakkabı değiştirmek istediğimizde 1 gün dışarıda kalan ayakkabımızı içeri alıp diğerini dışarıda bırakıyoruz.
Bahsettiğiniz şey dışarıda 15 çift ayakkabı ise haklısınız ama gördüğünüz bi kaç ayakkabı sizi rahatsız ediyor ise haksızsınız.

QUOTE="Deftersever, post: 65571000, member: 894957"]
Köylü Murtaza: Ben ne alaka ya ben ne alaka.
[/QUOTE]

Adam tarladan/hayvandan/işten (köylü dendiği için böyle diyorum bizim köyümüzde geçim kaynakları bunlar) evine yorgun argın geldi, iki lokma yiyip çay içip uyuyacaktı kendini nerde buldu

ucuz ayakkabı koy barii hırsız affetmez pahalı ayakkabıyı
Yemin ediyorum şu yorumları okurken gülmekten elim kolum felç geçiriyor.Bizimkiler klasik ayagında kundura ama lüx muhit olsaydı kemal tanca olabilirdi tabi ben o ayakkabıları zincire bağlardım

Ya birde benim alman komsularimin da ayakkabi dolaplari disarida ve yeri geliyor bir iki cift ayakkabilari kapi önünde duruyor gecici de olsa

Simdi sen mi medeni yoksa onlar mi bilemedim bak ..
Siz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.

Bazi şeyleri çok abartıyorsunuz bence.
Söyle bir yorumları okudum da
Kapı önündeki ayakkabıdan rahatsız olmak hiç aklıma gelmedi şimdiye kadar.
Ha ayakkabılar kokarsa o ayrı ama kokmuyorsa etrafı işgal etmeyecek şekildeyse neden rahatsız olayım ki?
Medeniyet dediğinin ayakkabıyı içeriye almak olduğunu da burada öğrendim.
Şimdi bu üslupla konuşan insan ayakkabıyı dışarda birakanlardan daha mi medeni?
Hayatı bu kadar zehir etmeyin kendinize.

Yemin ediyorum şu yorumları okurken gülmekten elim kolum felç geçiriyor.Bizimkiler klasik ayagında kundura ama lüx muhit olsaydı kemal tanca olabilirdi tabi ben o ayakkabıları zincire bağlardım
pandemi de bedava Cem Yılmaz larız işte daha ne istiyorsunnn?

QUOTE="Deftersever, post: 65571000, member: 894957"]
Köylü Murtaza: Ben ne alaka ya ben ne alaka.

Adam tarladan/hayvandan/işten (köylü dendiği için böyle diyorum bizim köyümüzde geçim kaynakları bunlar) evine yorgun argın geldi, iki lokma yiyip çay içip uyuyacaktı kendini nerde buldu
[/QUOTE]
Köylü Murtaza gidip uyuyacağına gelsin burayı okusun da az medeniyet öğrensin

[
ucuz ayakkabı koy barii hırsız affetmez pahalı ayakkabıyı
Daha önceki yorumumumda da yazdım, benim önlem "36 numara kadın spor ayakkabısı" napayım erkek ayakkabısı yok, tek yaşıyorum. Girmeyecek hırsızın giresi gelir valla

Köylü Murtaza gelip burayı okusun da az medeniyet öğrensin
[/QUOTE]
Eve gelince lastikleri kapı önüne koymasın içeri alsın yeter, en önemli kıstas bu, şehrin önde gelen en nezih 5 sene önce yapılan site sakini yapamıyor daha bunu beş önemli.

[
Daha önceki yorumumumda da yazdım, benim önlem "36 numara kadın spor ayakkabısı" napayım erkek ayakkabısı yok, tek yaşıyorum. Girmeyecek hırsızın giresi gelir valla
ben de 36 no yum hiç aklıma gelmemişti bundan sonra 1 numara büyük alayım bari ayakkabılarımı içine kağıt neyim sıkıştırır giyerim

Ben uyardım o komşumu.
dedim bebek arabasıyla bir gün uçacağım aşağı. Merdiven ortak alan, yaşlı bir insan takılıp düşebilir. Deprem olsa panikten zaten takılırız. O günden beri koymuyor merdivene, ha bana selamı kesti o ayrı. Çok da takmıyorum. Giriş katında oturuyor asansör tarafında resmen asansör önü komplosu gibiydi. Ayıptı yaptığı, kibarca söyledim selamı kesmesi de yine kendi ayıbı dedim. Çalın kapıyı konuşun yani.

Sherlock Holmes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…