- 13 Temmuz 2020
- 423
- 1.309
- 63
- Konu Sahibi lou salome
-
Merdivene dizmek zaten sağlıklı insan işi değil olmaması gereken birşey ama ben Kapımın önüne bir çift erkek ayakkabısı koyma taraftarıyım hırsızlara karşıolamıyorum ya o merdivenden her indiğimde tekrar sinirleniyorum.kapının önüne koyulanıda sevmem çok saçma gelir ama beni alakadar etmez.merdiven dediğin şeyin bir amacı var ve ayakkabılık olmadığı kesin.öyle 3-5 ayakkabıda değil bildiğin 10-15 tane diziyorlar.
Dövüşmen guzum polemik oluyorYahu sizin kıyafetiniz zaten kimi neden ilgilendirsin. Ortak kullandığımız bir yapı içinde, kapımı açtığımda sürekli görmek zorunda olduğum görüntü tabi ki beni ilgilendirir. Bu benim görüşüm, neyse ki şu an yaşadığım yerde koyan yok.
Benim kiyafetimi ds görmek zorundasınız ya hani toplumda oradan bagdastirdimYahu sizin kıyafetiniz zaten kimi neden ilgilendirsin. Ortak kullandığımız bir yapı içinde, kapımı açtığımda sürekli görmek zorunda olduğum görüntü tabi ki beni ilgilendirir. Bu benim görüşüm, neyse ki şu an yaşadığım yerde koyan yok.
ucuz ayakkabı koy barii hırsız affetmez pahalı ayakkabıyıMerdivene dizmek zaten sağlıklı insan işi değil olmaması gereken birşey ama ben Kapımın önüne bir çift erkek ayakkabısı koyma taraftarıyım hırsızlara karşı
Yemin ediyorum şu yorumları okurken gülmekten elim kolum felç geçiriyor.Bizimkiler klasik ayagında kundura ama lüx muhit olsaydı kemal tanca olabilirdi tabi ben o ayakkabıları zincire bağlardımucuz ayakkabı koy barii hırsız affetmez pahalı ayakkabıyı
Siz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.Ya birde benim alman komsularimin da ayakkabi dolaplari disarida ve yeri geliyor bir iki cift ayakkabilari kapi önünde duruyor gecici de olsa
Simdi sen mi medeni yoksa onlar mi bilemedim bak ..
pandemi de bedava Cem Yılmaz larız işte daha ne istiyorsunnn?Yemin ediyorum şu yorumları okurken gülmekten elim kolum felç geçiriyor.Bizimkiler klasik ayagında kundura ama lüx muhit olsaydı kemal tanca olabilirdi tabi ben o ayakkabıları zincire bağlardım
QUOTE="Deftersever, post: 65571000, member: 894957"]
Köylü Murtaza: Ben ne alaka ya ben ne alaka.
Daha önceki yorumumumda da yazdım, benim önlem "36 numara kadın spor ayakkabısı"ucuz ayakkabı koy barii hırsız affetmez pahalı ayakkabıyı
Köylü Murtaza gelip burayı okusun da az medeniyet öğrensinAdam tarladan/hayvandan/işten (köylü dendiği için böyle diyorum bizim köyümüzde geçim kaynakları bunlar) evine yorgun argın geldi, iki lokma yiyip çay içip uyuyacaktı kendini nerde buldu
ben de 36 no yum hiç aklıma gelmemişti bundan sonra 1 numara büyük alayım bari ayakkabılarımı içine kağıt neyim sıkıştırır giyerim[
Daha önceki yorumumumda da yazdım, benim önlem "36 numara kadın spor ayakkabısı"napayım erkek ayakkabısı yok, tek yaşıyorum. Girmeyecek hırsızın giresi gelir valla
Ben uyardım o komşumu.olamıyorum ya o merdivenden her indiğimde tekrar sinirleniyorum.kapının önüne koyulanıda sevmem çok saçma gelir ama beni alakadar etmez.merdiven dediğin şeyin bir amacı var ve ayakkabılık olmadığı kesin.öyle 3-5 ayakkabıda değil bildiğin 10-15 tane diziyorlar.
Sherlock HolmesSiz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?