- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.547
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
bihter in matmazele soyledigi "tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama." repliği geldi aklima niyeyseSiz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.
Ayakkabılarını kapının önünden alır mısın MurtazaTrump Tower / Newyork
Kime sorsan gösterir
Bu üslupla yazmasaydı bu kadar yorum almazdı ondandırKonusunda haklı. Ancak üsluba takılmamak olmaz. Çok sevdiğim bir laf vardır; ne dediğinden ziyade nasıl dediğin önemlidir..
geçen bizim ev satiliktayken emlakci bizim evin ilanina şey yazmış mühitin en elit sitesindeTrump Tower / Newyork
Kime sorsan gösterir
Siz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.
belki kocası çok zengindir yada miras kalmıştir ne bilimöğretmen nasıl şehrin en lüks sitesinde oturuyor ben ona takıldım şimdi de biz de memuruz yahuu neden oturamıyoruzzz nedennnnnn?
aramızda ki zengin sensin demekkkkkk yakaladıkk bakkkgeçen bizim ev satiliktayken emlakci bizim evin ilanina şey yazmış mühitin en elit sitesindeultra lüks bıdı bıdı bişeyler ilanı gorunce ben bile bir kubardim.
vay bee dedim eve bakiyorum nesi ultra lüks diye geciyor acaba hilton banyo ya ondan ellam
bizim ultra lüks sitedeki komsularin da ayakkabilari oldu bitti hep dışarda şuan emlakcinin ve ustun medeniyetimin bana verdigi yetkiye dayanarak komsularin ayakkabilarini toplamaya çıktım kokmuşlar nolacak
Bende gul kokulu posetimlen çıkıyorum şimdi ayakkabi avınageçen bizim ev satiliktayken emlakci bizim evin ilanina şey yazmış mühitin en elit sitesindeultra lüks bıdı bıdı bişeyler ilanı gorunce ben bile bir kubardim.
vay bee dedim eve bakiyorum nesi ultra lüks diye geciyor acaba hilton banyo ya ondan ellam
bizim ultra lüks sitedeki komsularin da ayakkabilari oldu bitti hep dışarda şuan emlakcinin ve ustun medeniyetimin bana verdigi yetkiye dayanarak komsularin ayakkabilarini toplamaya çıktım kokmuşlar nolacak
Google dan mı baktın yoksa ezberden mi yazdın doğru söylebihter in matmazele soyledigi "tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama." repliği geldi aklima niyeyse
yok bencearamızda ki zengin sensin demekkkkkk yakaladıkk bakkk
Eskiden buyuk yengem misafirlige gelirken gül kokulu misafir terliklerinii poşetinden çıkarıp giyerdi, medeniyet böyle bisey bi kereBende gul kokulu posetimlen çıkıyorum şimdi ayakkabi avına
Üslup bı insanı haklıyken haksız duruma sokabilir kolaylıkla.Ayakkabıların kapı önünde bırakılmaması medeniyet göstergesidir.
Komşuların rahatsız olup olmayacağını düşünmek demektir.
Saygıdır
Nezakettir
Olması gerekendir.
Üslup çirkin olmuş evet
Üsluba bu kadar takılmayalım bence. Köylüyü asağılamak diye bişey olamaz. Bu ülkede herkesin köyle uzaktan yakından bağlantısı vardır eminim. Ama,
Konu o değil.
google den baktim tabiki. hatta kizimin adi olan matmazelin adinin deniz oldugunu bile hatirlayamayacak kadar balik hafizaliyimGoogle dan mı baktın yoksa ezberden mi yazdın doğru söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?