- 13 Temmuz 2020
- 423
- 1.309
- 63
- Konu Sahibi lou salome
-
Bi tane 45 numara kösele erkek ayakkabısı alıp onu bırakmalı belki deben de 36 no yum hiç aklıma gelmemişti bundan sonra 1 numara büyük alayım bari ayakkabılarımı içine kağıt neyim sıkıştırır giyerim
ağaoğlu inşaat falan heraldeSite 5 yıl önce yapılmış, çok lüks. Kime sorsan biliyor şehirde
Hangi şehirse artık
Vay babayın kemiii, o neydi beSiz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.
Konusunda haklı. Ancak üsluba takılmamak olmaz. Çok sevdiğim bir laf vardır; ne dediğinden ziyade nasıl dediğin önemlidir..Ayakkabıların kapı önünde bırakılmaması medeniyet göstergesidir.
Komşuların rahatsız olup olmayacağını düşünmek demektir.
Saygıdır
Nezakettir
Olması gerekendir.
Üslup çirkin olmuş evet
Üsluba bu kadar takılmayalım bence. Köylüyü asağılamak diye bişey olamaz. Bu ülkede herkesin köyle uzaktan yakından bağlantısı vardır eminim. Ama,
Konu o değil.
Trump Tower / Newyorkağaoğlu inşaat falan heralde
öğretmen nasıl şehrin en lüks sitesinde oturuyor ben ona takıldım şimdi de biz de memuruz yahuu neden oturamıyoruzzz nedennnnnn?ağaoğlu inşaat falan heralde
Sesli güldümTrump Tower / Newyork
Kime sorsan gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?