- 15 Şubat 2013
- 26.088
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.761
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Burger King 'in altında falan mi oturuyorlar acepyok bence @filmdelisi komşuları cips hamburger falan atıyomuş öyle bir sitede oturuyorben hamburgeri bulunca ekmegin susamlari bosa gitmesin diye parmagimi yalayip islatip susamlari topluyorum ayol adamlar yukardan atıyor bence en zengin ultra lüksümuz o
bihter in matmazele soyledigi "tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama." repliği geldi aklima niyeyse
Üslup bı insanı haklıyken haksız duruma sokabilir kolaylıkla.
Bu konuda da öyle olmuş.
Nasıl takılmayalim?
Köylüye şöyle dedin böyle dedin muhabbetine girmeye gerek yok ama hakir gördüğü bir şeyi köylü Murteza üzerinden örneklendirmek yine konu sahibinin tercihi.
Konuşmasını bilmeyecek, derdini kimseyi yermeden, kibirlenmeden anlatamayacak ama gelecek burada medeniyet dersi verecek, bizde üsluba yakilmayacağız. Peki.
Bu konu medeniyete bakış açımı değiştirdi benim ☹para yoksa medeniyet yokturEskiden buyuk yengem misafirlige gelirken gül kokulu misafir terliklerinii poşetinden çıkarıp giyerdi, medeniyet böyle bisey bi kere
yok orta kattayiz dedi komsulsr kapi acarken falan kenara birakiyorlar ordan da dusuyor sanirim.Burger King 'in altında falan mi oturuyorlar acep
Ogretmenseniz eğer sizin yetiştirdiğiniz çocukların vay haline. Köylü milletin efendisidir. Biraz saygılı olmayı öğrenin. Ben sizi çok medeniyetsiz buldum. Oturduğunuz site demek ki size layık değil. Bence müstakil ev tutun.Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
yakın oturuyoruz ama benim komşular fakir bee yazıklarr olsunn.hepsi memur akademisyen uzman emniyetçi mühendis vs.şöleee kodaman bir komşu edinemedim ya ona yanarımmmyok bence @filmdelisi komşuları cips hamburger falan atıyomuş öyle bir sitede oturuyorben hamburgeri bulunca ekmegin susamlari bosa gitmesin diye parmagimi yalayip islatip susamlari topluyorum ayol adamlar yukardan atıyor bence en zengin ultra lüksümuz o
Çok güldüm bunayok orta kattayiz dedi komsulsr kapi acarken falan kenara birakiyorlar ordan da dusuyor sanirim.
benim hamburgerim oyle dusse bende arkasindan atlarim
ayy bana gul kokulu poşet demeBende gul kokulu posetimlen çıkıyorum şimdi ayakkabi avına
hamburgerin tanesi 32 lira ne medeniyeti yaÇok güldüm bunaişte çünkü neden, medeni olsan, yere burnun düşse almazsın, az medeni ol
Eskiden dişleri yokmuş sonradan olmuş Ali amcanındaAli Ağaoğlu da zengin , medeniyet kriteriniz lüks sitede mi oturmak ?
sen üzülme ben gelip bu gece sizin cama hamburger atacagimyakın oturuyoruz ama benim komşular fakir bee yazıklarr olsunn.hepsi memur akademisyen uzman emniyetçi mühendis vs.şöleee kodaman bir komşu edinemedim ya ona yanarımmm
Cop posetiylede hava atmazsin ama ya hshshshshsayy bana gul kokulu poşet deme
kaynanam bir gun yaptigi baklavanin ustunu kapatmak icin temiz cop poseti istemisti.
bende kokusu siner anlaminda cop poseti var ama kokulu demistim
nolmuş bizde de var kokulu poset demisti bana
Evet o, sayesinde Avrupa’dan bol bol selam alıyoruzCevaplarini okuyunca bana da bir garip gelmişti. O kişi mi acaba?
Avrupadan selamlar, avrupadayim, avrupada oldugumu nasil belli ederim havasi sezdim. Yazacaktim ama kiskaniyor oluyor yazinca.
Bir insan görgüsüzce davraniyorsa hangi ulkede yasadigi ve hangi ırktan olduğunun bir önemi yok.
Sirf X ırkından biri birsey yapti diye doğru kabul etmeli, onlar bile yaptiysa bir bildikleri vardir. Onlar medeniyetsiz olacak degil ya. Bunu demeye getiriyor resmen.
+ Ayakkabi dolabi olmasi, gecici olarak 1-2 cift ayakkabi olmasiyla kapi onune ayakkabi yigmak ve hiç kaldirmamak ayni şey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?