Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burger King 'in altında falan mi oturuyorlar acep

unutulmayan repliktir o bide aptallık etme sen bihter ziyagilsin

Ogretmenseniz eğer sizin yetiştirdiğiniz çocukların vay haline. Köylü milletin efendisidir. Biraz saygılı olmayı öğrenin. Ben sizi çok medeniyetsiz buldum. Oturduğunuz site demek ki size layık değil. Bence müstakil ev tutun.

yakın oturuyoruz ama benim komşular fakir bee yazıklarr olsunn.hepsi memur akademisyen uzman emniyetçi mühendis vs.şöleee kodaman bir komşu edinemedim ya ona yanarımmm

Bende gul kokulu posetimlen çıkıyorum şimdi ayakkabi avına
ayy bana gul kokulu poşet deme
kaynanam bir gun yaptigi baklavanin ustunu kapatmak icin temiz cop poseti istemisti.
bende kokusu siner anlaminda cop poseti var ama kokulu demistim
nolmuş bizde de var kokulu poset demisti bana

Bundan rahatsızlık duymakta yerden göğe kadar haklısınız. Normal bulunmasına çok şaşırdım. Konu sahibinin uslubu sıkıntılı olabilir ama apartmanda bunu yapmayi normal bulan arkadaşlar bence kendine dair bir öz değerlendirme yapmalı. Köydeki murtaza efendinin kapısına bir şey diyen yok. Orada ayakkabı olması normal, orası köy, müstakil ev, açık hava. Burası apartman.

Benim de evim geniş değil. Ayakkabıda yer sıkıntısı çekiyorum. Yine de portmantoya sigmayanlari kutuda tutuyorum. Ortak alanda bunu yapma hakkım yok ki. Ayıptır.

Son düzenleme:
ayy bana gul kokulu poşet deme
kaynanam bir gun yaptigi baklavanin ustunu kapatmak icin temiz cop poseti istemisti.
bende kokusu siner anlaminda cop poseti var ama kokulu demistim
nolmuş bizde de var kokulu poset demisti bana
Cop posetiylede hava atmazsin ama ya hshshshshskadin gardini alipta gelmis resmen

Vallahi üslup biraz sert olmuş sinirden dolayı sanırım o ayrı, ama bence haklısınız. Alt komşumun ayakkabılarına takılıp düşmemek imkansız ki pandemi sebebiyle asansör kullanmiyorum kullanmak istemiyorum; bebekle aşağıya inerken bir gün takılıp düşeceğim diye korkuyorum açıkçası. Her gün anormal şekilde ayakkabıları kenara ite kaka bırakıyorum ki ayakkabıları öyle bulursa belki düzgün bırakır diye

Evet o, sayesinde Avrupa’dan bol bol selam alıyoruz Burada maddi sıkıntıları olup serzenişte bulunanlara çatlayın da patlayın içerikli mesaj atmıştı zat-ı muhterem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…