Kapısında ağlamak

En azından farkındasın Bak o kadar insan yorum yaptı yol gösterdi
Bırak kurtul
Acı çekmekten zevkmi alıyosun acaba diye düşünüyorum bu işin sonu iyi değil

evde agları hırpalarım kendımı aşkından ölurum ama yıne de gıdıp kapısında aglamam yaaa

En azından farkındasın Bak o kadar insan yorum yaptı yol gösterdi
Bırak kurtul
Acı çekmekten zevkmi alıyosun acaba diye düşünüyorum bu işin sonu iyi değil
Ay sanırım benim sorunum o kıza kaptırmak oldu simdide
Bi hırs oldu
Allahım inanamazsınız herrr sabah daha güzel olmak için uğraşıyorum daha güzel makyaj yapmaya basladim
Sırf kızla aramızdaki farkı görsün diye
Lütfen yanlış anlaşılmasın o öyle süs sever diye diyorum
Valla mazoşist miyim neyim anlamadım bende
Kızın bak ben kaptım demesini istemiyorum ooofff

Ama bu karakter zayıflığıdır hırsdan göremiyosun sadece dışardan gözüken bu olacak
Bırak kendi hayatına odaklan ,güçlü ol
Onlarda ne halleri varsa görsünler..Sevgini haketmemiş işte yeterince zamanını aldı neden daha fazlasını veriyosun?

Ya koca fakültede inan ondan baska kafama uyan biri yok
Kafama uyana da bakar mısın neler yaptı
İlla sevgilim olmasına da gerek yok tabi ama popüler biri bu sonucta attan indi eşeğe bindi de yapamam
Zaten baskası yoookk okulun yarısıyla ahbap böyle sözü geçen biri
Kimse önceden yenge dediği biriyle de çıkmak istemez
Bide tıptayım suan üçüncü senem e bu seneyi saymasam kaldı üçççç sene
Sıkılıyorum da aynı zamanda onunla zaman geçirmek hosuma gidiyodu
Çok komik biri ne bileyim arabası da var güzeldi yani
Simdi o arabaya kimler binecekk kimlerle gezilecrk kimlerin eli tutulacak

Durum vahimm..
Derslerine çalış boş zamanlarını hobilerinle değerlendir ne bileyim dans et mesela yeni çevre edin kendine okul dışında
Bırak onun arabasına kim binmiş kendi arabanı almak için at adımlarını
Kafana uyan insan doğru insan değilmiş demekki
Aklını başından alacak, sana değer verecek, hoş vakit geçireceğin hayatını birleştirceğin insan elbet çıkacak karşına
Bunlar komple zaman kaybı hayattaki en değerli şey zaman..
Ne kadar vaktin var biliyormusun?Bilmiyoruz..
Zamanını değecek şeylere ayır

Haklısınız..
Ama yinede dönerse kabul edicemjdjd ki ben böyle düsündüğüm sürece dönmicek biliyorum
O kızla çıksada uzun sürceğini sanmıyorum ama o kızla çıktıktan sonra ASSSSLA GERİ DÖNÜSÜ YOKKKK ASLA KABUL ETMEM
Kapısında ağladıktan soonra giderken umarım bu kararından pisman olmazsın demistim mal gibi kalmıstı
Bakalım zaman neler gösterecek
Kafamı dağıtmaya çalışacağım
Teşekkürler

Onu takmasan ve unutmaya calişsan zaten sana gelicek sana senden caldigi enerjiyi sana geri verebilmek icin.
Ne demisler ucup giden hersey bir gun geri gelir ama tam da onlarsiz yasamayi ogrendigimiz anda..
Bu arada iyi aksamlar olayina ne guldum ya bende reddedilirken cok optum canim lafini duymustum onh hatirladim.

Onu takmasan ve unutmaya calişsan zaten sana gelicek sana senden caldigi enerjiyi sana geri verebilmek icin.
Ne demisler ucup giden hersey bir gun geri gelir ama tam da onlarsiz yasamayi ogrendigimiz anda..
Ay çok haklısınız bizim bu ilişkiye başlama hikayemizde böyleydi
İki sene önce bana işaret verdi ilgilendiğine dair
Ama benim hiç mi hiiiçç umrumda olmadı kendisi aklımdan bile geçmedi unutmusum bide üstelik
Geçen sene oha işte nasıl böyle bisey yaparsın o çocuk ne kadar popi sen biliyo musun vs dedi kızlar
Sonra dikkatimi çekti ama karşısına çıkmak içim neler yapıyorum
E aradan bi sene geçince o da düsünmeyi bırakmıştır tabi
Ama çabalarım sonuc vermedi
Eeehh yeter be senle mi uğraşcam dedim
Bıraktım bunu kesmeyi çıkardım kafamdan
Aman allahım ben tam kafamdan çıkardım bir de ne olsun bu konusmak için adım attı görüsmek istedi falan
Yani biz zaten böyle birimiz düsünmeyi bırakınca öbürü adım atan salak bi çifttik
Ama ben düsünmeyi bırakmadığım için bi adım da gelmedi
Benim yüzümdeennn
Ama simdi bıraksam ilgilenmesem o kız kesin kapar
Kız kafaya koymussss çok sinsi bakıyo zaten
Yine de bırakmalı mıyım bu kız ortalıkta dolanırken??

Bir gün deli gibi aşığım ağlıyorum bi gün ya manyak mısın ne hali varsa görsün diyorum
Bu işi nasıl aşıyor insanlar gerçekten anlamış değilim
Beş ay oldu aşamadım
Ama sürekli görüyorum, görmesem belki aşarım

Yahu seninkisi aşk falan değil ki, basbayağı çocuk başkasıyla görüşmeye başlayınca kıymete binmiş hırs yapmışsın.
5 ay olmuş 5 ay..
Madem çok seviyodun unutamadın 5 aydır neredeydinki?Neden bişey yapmadın onca zaman nasıl dayandın?
Ayrıca 4 ay çıkmışsın, 4 ay da bu kadar ağlayıp yıpratacak derinlikte ne gibi bi ilişki yaşanabilir ki..
Geçiniz.

Olaya şu acidan bak sen elinden gelen herseyi yaptin icin rahat olsun.
Kiza kapmaz mi diyorsun birak denesin bi belki anlasamicaklar ayrilicaklar.Ve senin kiymetini anlicak.
Onu dusunmeyi birak biliyorum ayni okuldayken zor olur ama cabala.O zaman sana gelir asil hic ummadigim unutugum,umursamadigim anda eski sevgilim geri donmustu 7 ay sonra barismak istedi.
Hea oncesinde de kendisini baya bi paylamistim ustelik artik asla olmaz diyordum.Bunlar ondan anliyorlar inan bana agzina et birak degerli oluyorsun.

Yıllarca birlikte zaman geçirip ayrılanlar var. Onlar bile unutuyor. ölüm acısı bile geçiyorsa bu da geçer de önüne bak.kendini hirpalayip ah vah ettikçe gelesi varsa da gelmiyor karşı taraf.ilk zamanlar hep içimiz acır böyle geçecek diye öğüt verenleri saçma buluruz. Sonra bir bakarsın ki gerçekten geçmiş. kafanı oyalayacak şeyler bul kendi haline tek kalma bir süre.

Bi kere adamda kesinlikle iş yok. Başka birini soktuysa hayatına " içimde bi şeyler var tabi ama artık olmaz " demesi bu adamın ne mal olduğunu döküyor ortaya. Ben senin yerinde olsaydım gider kıza olanı biteni anlatırdım. Yol yakınken oda kurtarsın kendisini bu pislikten.

Ya gerçekten HELAL OLSUN sana.
Lütfen kimseyi dinleme iyi ki de yapmışsın.
Herkes sevgilisi olan birine yazman iyi olmamış demiş de, kimse dememiş bu kız 5 aydır ne çekiyor diye. Çeken bilir boşver, ama daha fazla ileri gitme. Sen atman gereken adımı atmışsın sıra onda,bakalım, gelişmeleri bekliyorum

Yaaa çok teşekkür ederim
Bu salaklığı nasıl yaparsın diyenler çok pişman olcaksın diyenler
Diyenlerde diyenler
Napiim artık doldum boğulacaktım
Gelişmeleri ileticem ama kız çok istekli kafaya koymus benimkini
Bakalım benimki tuzağa düşüp tav olcak mı dümdüz kıza
Karşısına çıkmiyim mi hiç? Ya da karşılaşınca uzaklaşıyım mı? Napiyim?? Düşüncelerinizi çok merak ettim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…