Kapısında ağlamak

yahu biraz gurur... adamin heyecani bitmis istemiyor iste donermi o daha geri hazir biri varken bakm gorme dusunme gececek zamanla iste zorlamanin anlami yok kendini neden acite edip kucuk dusuruyosunki
Çünkü hislerime engel olamadım küçük düştüm belki ama yapmasam içimde kalacaktı
Belki bana acıyor suan bu gerçekten üzücü ama napiyim iste özledim gittim napabilirim bıraktım gururu
Buna ihtiyacım vardı beşşş ay gurur yaptım kurtulamadım atamadım kafamdan
Simdi belki hmmm artık ümit de yok diyip atıcam kafamdan
Biraz da kendim için yaptım galiba

tatlim o umit olsa zaten 5 ayda gelirdi adam gelmemis bide sevgili yapmis kendine ne diyorum zaman herseye ilac gormemezlikten gel mutlu ol olamiyosanda oluyormus gibi yap ne kaybedersin ki

Canım benim saf değilsin salakta değilsin aksine sen çok değerli bir insansın neden çünkü sevgin çok değerli onu kazanmak için gitmiş ağlamışsın aynı ben işte.. Zamanında derdim ki Allahım ne olur hayırsızda olsa benim olsun derdim yanımda olsun eşim olsun derdim ama zamanla neyi öğrendim biliyomusun benimde bi sabrım oldugunu Allah benim duamı kabul etti verdi bana onu birlikteliğimiz başladı ama baktımki benim sevdiğim kadar sevmiyor benim ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benim ona harcadığım kadar harcamıyor ben anneme kardeşime hediye almazken sürekli ona ne alsam diye nette gezerdim ne alsamda mutlu etsem diye ama bi bakıyosun karşı taraf sana sadece bi kontor harcıyo aramak için en ufak sıkıntıda arkanda durmuyor işte o zaman sadece sevmenin yetmediğini anlıyosun ve olmadığın kişiliğe bürünüyosun. Ben seni tanımam etmem ama ne olur söylediklerimi göz ardı etme ben sende kendi üniv hallerimi gördüm sakın yok sürünürüm peşinden falan deme Allah öyle bir tecrübe yaşatırki ben nasıl bişi istemişim dersin. Bak benimde bitti 4 ay oldu adam gram uğraşmadı 3 sene köpek gibi peşinde koştuğum cebimde param pulum olmasına rağmen üniv hayatımı hiçe saydığım adam hiç oralı olmadı.. Haaa bundan sonra umrumda olurmu olmaz ama unutmak çok zor bak söyleyeyim. Uzattım kusura bakma son sözüm kendine değer ver bu söylediklerimi unutma annen kat be kat haklı...

Çok teşekkür ederim
Estağfurullah uzatmak ne demek her kelimeniz benim için çooookk değerli
Bunları hep aklımda bulundurucam emin olabilirsiniz
Öyle bir insandan kurtulduğunuz için çok şanslısınız, iyi niyetiniz ve ilginiz için çok sağolun musmutluuu bir hayatınız olsun
Son olarak "anneler hep haklıdır" :) :)

Seni istemeyen biri için değer mi gözyaşı akıtmaya? Üstelik hayatına başka birini almış. Sen de hayatını yaşa. Bakma ardına...

Seneye unutma bu konuyu aç bi oku kendinle dalga geçeceksin Yaptığın gerçekten çok saçma bir davranış 4 aylık bir ilişki alt tarafı ne kadar aşık olmuş olabilirsin? Kendini düşürdüğün bu duruma değmez.

Valla bence de ama aşırı duygusallık katıksız salaklık yaptırıyo simdi yarın okulda karşılaşınca nolcak bakalım..........

valla bni istemiyecek adamı elimin tersiyle iter hiiç de umrumda olmaz!Ben kendime değer veririm eşimde değer verir.Sen kendine değer vermezsen inana sana hiiç kimse değer vermez,Bi tavsiye lütfen o seni istemeyen adamı telkinlerinle unut.Beynine unutamıyorum dedikçe beynini unutmayacak unuttum gitti dersen unutman kolay olacak bunu unutma!

Bence sevmiyoru gec hic sevmemis zaten ne ara sevcek tanimamistir ki 4 ayda. Giyin dolaş hayatını yasa o yillar geri gelmiyor. Simdiki kafam olsa Üniversitede asla sevgili bulmazdim. Cunku hayatimin en eglenceli yillari sevgilisiz gecirdigim universite donemi, lise, ve kit kanaat gidebildigim yurtdışı maceralari.

Aynen, bir kac ay sonra da ay ben bunun icinmi bu kadar kendimi parcalamisim diyecek ama simdi gözü görmez kulagi duymaz.

Babam, abi bildigim dayim, kardesim hayatta olsalar ömür boyu aglamaya raziyim ben

Ben de 2 yıl birlikte olduğum sevgilim tarafından 4 ay önce terkedildim .Hala acısını çekiyorum ağlıyorum ama kesinlikle kapısına gitmem onun önünde ağlamam bi gururum kaldı zaten senin sevgilin yine dürüstmüş benim ki koskoca adam gözümün içine bakıp seni çok seviyorum aşkım diyebiliyordu ve ertesi gün ayrılmak istedi .Aslında beni hiç bir zaman gerçekten sevmemiş olduğunu günler geçtikçe daha iyi anlıyorum ben de arkadaşlara katılıyorum seven insan ne olursa olsun ayrılamaz unutmaya çalışıcaz ben onun semtine bile aylardır gitmiyorum ortak arkadaşlarımızı dahil herkesi engelledim heryerden bi sevgilisi olursa duymak bilmek istemiyorum inşallah unuturuz Allahım sabrını verir bol bol dua et dualar bana çok güç veriyor bazen uyandığımda bugün iyiyim diyorum geçiyor gibi geliyor ertesi gün yine dibe düşüyorum zamanla geçer diyorlar inşallah ben geri dönmesini beklemiyorum istemiyorum da çünkü barışsam bir daha ona güvenemem biten bir ilişkiden hayır gelmez inşallah karşımıza iyi ki beni terketmiş dedirtecek birileri çıksın tek duam bu Allahım güç ve sabır versin hepimize

Oooooh adamın tototyu ne güzel kaldırmışsın.
Sosyal medyadan engelle, numaralarını mesajlarını sil bak bakalım 1 ay sonra buraya "ay çok yakışıklı bi çocuk gördüüüm" diye konu açıyo musun açmıyo musun.

4 ayda heycan biter mi be güzelim. Bu herif seni hiç sevmemişki şimdi içinde bir şeyler kalsın. Sen en temizi başka birini bul kafanı dağıt.

Olmucak birseyi oldurmaya çalışmak en büyük hata.senin işinde kolay değil gözünün önünde... Zamanla unutulacak ama artık olmucak diye mantığına kabul ettir.

ne kadar becerebilirsin bilmiyorum ama görmeyecek duymayacaksın mümkün olduğunca,
ağlıyosun diye sana dönmeyecek haliyle ozaman ona seni böyle yıkılmış görme fırsatı vermeki kendine ben neymişim demesin..
sonra olursa olur olmazsa herkes yoluna gider bu kadar adapte etme kendini ona ağlayacaksanda çık bir tepeye eğil bir kuyuya bağıra bağıra ağla,ama kendini bir daha bu kadar yıkılmış gösterme ona...

4 ayda heycan biter mi be güzelim. Bu herif seni hiç sevmemişki şimdi içinde bir şeyler kalsın. Sen en temizi başka birini bul kafanı dağıt.
Bunu mantığına kabul etirebilse zamnla daha çabuk geçer ama her an okulda gözünün önünde zor.kor ateş gibi üzüntü hep

4 aylık bişey için kendini bu kadar üzmeye değer mi sence? daha da peşinde dolanma suratına bakma hayatına devam et üniversitedesin daha karşına kimler çıkacak kendini bu kadar üzme hırpalama

Arkadaşım içini biraz rahatlatacaksa, ben çalışma hayatına başladıktan sonra ikimyıllık ilk ilişkimde terk edildim.Memleket farkı vs. zırvaladı.Orda hemen biriyle evlenmiş.Sonraki ilişkimde yine iki yıla yakın, adam gezip tozmak istiyormuş .Yine terk edildim.Öldüm mü hayır?Hepsi geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…