- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Çünkü hislerime engel olamadım küçük düştüm belki ama yapmasam içimde kalacaktıyahu biraz gurur... adamin heyecani bitmis istemiyor iste donermi o daha geri hazir biri varken bakm gorme dusunme gececek zamanla iste zorlamanin anlami yok kendini neden acite edip kucuk dusuruyosunki
Canım benim saf değilsin salakta değilsin aksine sen çok değerli bir insansın neden çünkü sevgin çok değerli onu kazanmak için gitmiş ağlamışsın aynı ben işte.. Zamanında derdim ki Allahım ne olur hayırsızda olsa benim olsun derdim yanımda olsun eşim olsun derdim ama zamanla neyi öğrendim biliyomusun benimde bi sabrım oldugunu Allah benim duamı kabul etti verdi bana onu birlikteliğimiz başladı ama baktımki benim sevdiğim kadar sevmiyor benim ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benim ona harcadığım kadar harcamıyor ben anneme kardeşime hediye almazken sürekli ona ne alsam diye nette gezerdim ne alsamda mutlu etsem diye ama bi bakıyosun karşı taraf sana sadece bi kontor harcıyo aramak için en ufak sıkıntıda arkanda durmuyor işte o zaman sadece sevmenin yetmediğini anlıyosun ve olmadığın kişiliğe bürünüyosun. Ben seni tanımam etmem ama ne olur söylediklerimi göz ardı etme ben sende kendi üniv hallerimi gördüm sakın yok sürünürüm peşinden falan deme Allah öyle bir tecrübe yaşatırki ben nasıl bişi istemişim dersin. Bak benimde bitti 4 ay oldu adam gram uğraşmadı 3 sene köpek gibi peşinde koştuğum cebimde param pulum olmasına rağmen üniv hayatımı hiçe saydığım adam hiç oralı olmadı.. Haaa bundan sonra umrumda olurmu olmaz ama unutmak çok zor bak söyleyeyim. Uzattım kusura bakma son sözüm kendine değer ver bu söylediklerimi unutma annen kat be kat haklı...Bundan sonra yapmam zaten ama değersizleştiysem dün değersizleştim
Çok üzüldüm sizin için
Bende çok safım böyle bildiğin salak
Onda bi ışık göriyim üç değil beş yıl sürünürüm peşinden
Ailem biliyordu bide ilişkimizi bu yaptıklarımı anneme söylesem çok kızarrr çookk
Annem bana en son sey demisti sevmek mi istersin sevilmek mi
Ben içimden sevmek dedim tabihsjdjd
Sonra dediki sevilmek iste her zaman sen de sev ama bi tık altta olsun senin seevgin o zaman gerçekten mutlu olacaksın gururun okşanacak
Göksel-sevilde sevme ağlama ağlat şarkısı tamda bu noktada devreye giriyor :) :)
Çok teşekkür ederimCanım benim saf değilsin salakta değilsin aksine sen çok değerli bir insansın neden çünkü sevgin çok değerli onu kazanmak için gitmiş ağlamışsın aynı ben işte.. Zamanında derdim ki Allahım ne olur hayırsızda olsa benim olsun derdim yanımda olsun eşim olsun derdim ama zamanla neyi öğrendim biliyomusun benimde bi sabrım oldugunu Allah benim duamı kabul etti verdi bana onu birlikteliğimiz başladı ama baktımki benim sevdiğim kadar sevmiyor benim ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benim ona harcadığım kadar harcamıyor ben anneme kardeşime hediye almazken sürekli ona ne alsam diye nette gezerdim ne alsamda mutlu etsem diye ama bi bakıyosun karşı taraf sana sadece bi kontor harcıyo aramak için en ufak sıkıntıda arkanda durmuyor işte o zaman sadece sevmenin yetmediğini anlıyosun ve olmadığın kişiliğe bürünüyosun. Ben seni tanımam etmem ama ne olur söylediklerimi göz ardı etme ben sende kendi üniv hallerimi gördüm sakın yok sürünürüm peşinden falan deme Allah öyle bir tecrübe yaşatırki ben nasıl bişi istemişim dersin. Bak benimde bitti 4 ay oldu adam gram uğraşmadı 3 sene köpek gibi peşinde koştuğum cebimde param pulum olmasına rağmen üniv hayatımı hiçe saydığım adam hiç oralı olmadı.. Haaa bundan sonra umrumda olurmu olmaz ama unutmak çok zor bak söyleyeyim. Uzattım kusura bakma son sözüm kendine değer ver bu söylediklerimi unutma annen kat be kat haklı...
Valla bence de ama aşırı duygusallık katıksız salaklık yaptırıyo simdi yarın okulda karşılaşınca nolcak bakalım..........Seneye unutma bu konuyu aç bi oku kendinle dalga geçeceksinYaptığın gerçekten çok saçma bir davranış 4 aylık bir ilişki alt tarafı ne kadar aşık olmuş olabilirsin? Kendini düşürdüğün bu duruma değmez.
Hiçbir şey olmıcak çünkü seni sevmiyor..Valla bence de ama aşırı duygusallık katıksız salaklık yaptırıyo simdi yarın okulda karşılaşınca nolcak bakalım..........
Aynı şeylerı yaşayan bırı olarak 1 aglarsın 2 aglarsın zamanla yıne hatırlar uzulursun bu kadar acıtmaz . İnsanların annesi , babası öluyor buna bıle katlanıyorlarsa bu acı senı öldürmez .Dönmesı ıcın ustune ne kadar gıdersen o kadar teper zaman ver .
Eski sevgilimle aynı fakültedeyiz. 4ay çıktık ayrılalı beş ay oldu. Ama hâlâ seviyorum. O ayrıldı heyecanı bitmis. Tamam dedim sadece. İçim parçalandı ama yalvarmayı gururuma yediremedim. Şuan başka biriyle flört aşamasında veya başladı bile ilişkileri. Çok yeni bi hafta bile olmadı. Bunu dün farkettim, kapısına gittim ilk defa in aşağı evinin önündeyim dedim. İndi ağladım seni çok özledim dedim içinde bana dair bişey yok mu en ufak bişey dedim çok düsündü bi cevap vermicek misin dedim zorlamayalım bence dedi peçete uzattı sakin ol ağlama falan dedi resmen çıldırdım, bi daha sordum içimde sana karşı var tabiki bişeyler yok diyemem hatıralar silinmez ama artık olabileceğini düsünmüyorum vs dedi. İki kere telefonu çaldı sessize aldı. Baya uzun konustuk kendini hırpalama dedi, umarım bu kararından pisman olmazsın dedim gittim arkamdan iyi akşamlar dedi ULAN NE İYİ AKŞAMI AĞLATTIN ağlayarak yürümeye devam ettim
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum
Olmucak birseyi oldurmaya çalışmak en büyük hata.senin işinde kolay değil gözünün önünde... Zamanla unutulacak ama artık olmucak diye mantığına kabul ettir.Eski sevgilimle aynı fakültedeyiz. 4ay çıktık ayrılalı beş ay oldu. Ama hâlâ seviyorum. O ayrıldı heyecanı bitmis. Tamam dedim sadece. İçim parçalandı ama yalvarmayı gururuma yediremedim. Şuan başka biriyle flört aşamasında veya başladı bile ilişkileri. Çok yeni bi hafta bile olmadı. Bunu dün farkettim, kapısına gittim ilk defa in aşağı evinin önündeyim dedim. İndi ağladım seni çok özledim dedim içinde bana dair bişey yok mu en ufak bişey dedim çok düsündü bi cevap vermicek misin dedim zorlamayalım bence dedi peçete uzattı sakin ol ağlama falan dedi resmen çıldırdım, bi daha sordum içimde sana karşı var tabiki bişeyler yok diyemem hatıralar silinmez ama artık olabileceğini düsünmüyorum vs dedi. İki kere telefonu çaldı sessize aldı. Baya uzun konustuk kendini hırpalama dedi, umarım bu kararından pisman olmazsın dedim gittim arkamdan iyi akşamlar dedi ULAN NE İYİ AKŞAMI AĞLATTIN ağlayarak yürümeye devam ettim
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum
Bunu mantığına kabul etirebilse zamnla daha çabuk geçer ama her an okulda gözünün önünde zor.kor ateş gibi üzüntü hep4 ayda heycan biter mi be güzelim. Bu herif seni hiç sevmemişki şimdi içinde bir şeyler kalsın. Sen en temizi başka birini bul kafanı dağıt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?