- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Öyle demeyin gerçekten takıntılı bi insanım zatenBende geçer dicem ama sen inanmayacaksın çünkü geçmiyor bir yara gibi kalıyor insanın içinde.
Haklısınız zaten artık iş işten geçti bundan sonra karşılaşmamak suratını görmemek için uğraşıcam, ama hala keşke yapmasaydım diyemiyorum ya içim rahatladı çünkü yapmasam yapsam olur muydu niye yapmadım diye kendi kendimi yerdimBizde sevdiceğimle uzun bir süre ayrı kaldık hergün ağlıyorum ağlamaktan gözlerim çürümüş o derece. Ayrı şehirlerdeydik 1 sene sonra dayanamadım aradım konuştuk tekrar başladık. Ama biz ikimizde birbirimizden vazgeçmemiştik o süre zarfında. Sizinki çok farklı adam seni istemiyor kapısına gidiyorsun geri çeviriyor. Bana aynısını yapsaydı o zaman o saatten sonra tek damla dönmezsem arkasından. Çok gururluyumdur. Seni istemeyenin peşinde gururunu yerle bir etme
Evvvvet tam doğru noktadasınızBen yaptığınızın biraz da hırs olduğunu düşünüyorum. Hayatına başkasının girdiğini düşünmeyi hazmedemwdiniz. Yoksa onun için deli divane olan biri bunu yapmak için tam 5 ay bekleyemezdi. Ve bunu onun sevgilisi olduğu ilk hafta yapmazdı.
Aynen öyle yapmamış olsaydınız hep içinizde kalacaktı hep bir ümit besleyecektiniz. Artık bir umudunuz da olmadığına göre önünüze bakma zamanıHaklısınız zaten artık iş işten geçti bundan sonra karşılaşmamak suratını görmemek için uğraşıcam, ama hala keşke yapmasaydım diyemiyorum ya içim rahatladı çünkü yapmasam yapsam olur muydu niye yapmadım diye kendi kendimi yerdim
Boşver çizme :) :) bir daha ona ulaşmaya çalışma. Yeni hayatına güzellikler katmaya bak. Sen ona bakıp imrenecegine o senin hayatına bakıp imrensinEvvvvet tam doğru noktadasınız
Görünce heyecanlanmıyorum sadece takıntı işte taktım
Seviyor muyum bilmiyorum ama hazmedemezdim bunu
Ya arabasını çizicektim ya bunu yapıcaktımjdjd
Arabasını çizmeyi hâlâ düsünüyorum :) :)
Ah keske hayatımda imrenecek biseyler olsaBoşver çizme :) :) bir daha ona ulaşmaya çalışma. Yeni hayatına güzellikler katmaya bak. Sen ona bakıp imrenecegine o senin hayatına bakıp imrensin
Umut yok rezillik var hahahaAynen öyle
Aynen öyle yapmamış olsaydınız hep içinizde kalacaktı hep bir ümit besleyecektiniz. Artık bir umudunuz da olmadığına göre önünüze bakma zamanı
Eski sevgilimle aynı fakültedeyiz. 4ay çıktık ayrılalı beş ay oldu. Ama hâlâ seviyorum. O ayrıldı heyecanı bitmis. Tamam dedim sadece. İçim parçalandı ama yalvarmayı gururuma yediremedim. Şuan başka biriyle flört aşamasında veya başladı bile ilişkileri. Çok yeni bi hafta bile olmadı. Bunu dün farkettim, kapısına gittim ilk defa in aşağı evinin önündeyim dedim. İndi ağladım seni çok özledim dedim içinde bana dair bişey yok mu en ufak bişey dedim çok düsündü bi cevap vermicek misin dedim zorlamayalım bence dedi peçete uzattı sakin ol ağlama falan dedi resmen çıldırdım, bi daha sordum içimde sana karşı var tabiki bişeyler yok diyemem hatıralar silinmez ama artık olabileceğini düsünmüyorum vs dedi. İki kere telefonu çaldı sessize aldı. Baya uzun konustuk kendini hırpalama dedi, umarım bu kararından pisman olmazsın dedim gittim arkamdan iyi akşamlar dedi ULAN NE İYİ AKŞAMI AĞLATTIN ağlayarak yürümeye devam ettim
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum
Cok cesursunuz. Ben yaptiginizi takdir ediyorum, yapmasaydiniz icinizde kalacakti. yalniz sunu belirteyim, iyi ki de ayrilmissiniz. Bakin bu adam daha birkac ay gecmemis baskasiyla takiliyor. Amaci ask degil yuva degil. Ortaliktageziyor. Iyi ki sizinle degil! Birakin gitsin. Size layik degil o adam.Haklısınız zaten artık iş işten geçti bundan sonra karşılaşmamak suratını görmemek için uğraşıcam, ama hala keşke yapmasaydım diyemiyorum ya içim rahatladı çünkü yapmasam yapsam olur muydu niye yapmadım diye kendi kendimi yerdim
Çok çok sevdiğim bi şarkı hemen dinliyimGeçeer geçerr,daha öncekiler gibi.Bu da geçer neler neler geçmedi ki.Yine düşer deli divane gönlün aşkaa aşkaa aşkaa.....
Fazla saplantılı gibi oldum sanki ay bilemedimCok cesursunuz. Ben yaptiginizi takdir ediyorum, yapmasaydiniz icinizde kalacakti. yalniz sunu belirteyim, iyi ki de ayrilmissiniz. Bakin bu adam daha birkac ay gecmemis baskasiyla takiliyor. Amaci ask degil yuva degil. Ortaliktageziyor. Iyi ki sizinle degil! Birakin gitsin. Size layik degil o adam.
Simdi yapilacak seyi kendi gururunuzu yeniden insa etmek. Aglamak cok dogal cunku onuruza cok dokunmus. Kendiniz icin aglamaya vakit ayirin. Gunde en az yarim saat mesela herseyi birakip bu olayi dusununun. Yazin, cizin, bagirin, cagirin, tabak kirin. vurun ofkenizi disariya. Sessiz sakin bir yerde. Ama sure dolunca yeni bir dunya yaratin kendinize! Onun golgesinin olamadigi parlak, heyecanli yes yeni civil civil dunyayi planlayin. Cok buyuk bir degisim yasayacaksiniz!
Psikolojiniz bozuk falan degil.Bunlar normal tepkiler!!
Bence o yarim saat (sizin icin 45 dk olabilir, bir saat olabilir,) ama saat tutmaniz gerekiyor. Bu surede her tur matemi doya doya yasayin, kendinize sınır koymayin. Ama .. o zaman bittiginde aklinizdan KOVUN onu. Gozunuzu onune bir supurge getirin. Bulundugunuz mekanin disina adami kureleyiverin. Enerjinizi onsuz bir evrende heyecanli super bir hayati dusleyeek gelistirin.Fazla saplantılı gibi oldum sanki ay bilemedim
Çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
Ben de ilk olarak onun sosyal medya hesaplarını kurcalama yasağı getirdim kendime
Bakalım dayanabilecek miyim :)
Tek merak ettiğim şey suan bana acıyor mu yoksa vayy be ne yürekli kızmıs mı diyor
Ya ne güzel bir insansınız çok teşekkür ederim desteğiniz için, o odun zaten anlamaz böyle şeylerden o egodan hava yapmaktan kıroluktan anlar. Ama gönül iste geldi kıroyu buldu pesinde süründüBence o yarim saat (sizin icin 45 dk olabilir, bir saat olabilir,) ama saat tutmaniz gerekiyor. Bu surede her tur matemi doya doya yasayin, kendinize sınır koymayin. Ama .. o zaman bittiginde aklinizdan KOVUN onu. Gozunuzu onune bir supurge getirin. Bulundugunuz mekanin disina adami kureleyiverin. Enerjinizi onsuz bir evrende heyecanli super bir hayati dusleyeek gelistirin.
Bence onun tek istegi ortalik palyacolugu yapmak. Boyle kafali bir adamdan derin dusunmesini ve sizi takdir etmesini ASLA beklemeyin. Ama biz sizi takdir ediyoruz. Duygularinizi dile getirmissiniz, cok cesaret ve dirayet ister bu davranis. O yuzden kendinizi odullendirin. Bu aslinda duygulariniza sahip cikabildginizin kaniti. Kendi kendinizi tebrik edin, ben ne istedigimi biliyorum ve korkmadan soyleyebiliyorum diye. Onemli olan budur! Otekisi sizin kalibrede biri degilmiski o yuzden buyuk zarardan donmussunuz!
Bundan sonra yapmam zaten ama değersizleştiysem dün değersizleştimMesajını okuyunca çok üzüldüm çünkü kendimi gördüm sana yapma diye yalvarıyorum çünkü ben 3 sene peşinde koştum sonunda birlikteliğimiz başladı ama bi b.ka benzemedi. Bir adam seni sevmiyorsa sevmiyordur ne kadar emek verirsen ver hiç bi işe yaramayacağı gibi seni gözünde daha da değersizleştiriyor. Senden ricam gerekirse aylarca ağla ama sana değer vermeyen insan için arkanı dönüp bakma bile lütfen bunu yapma lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?