Kapısında ağlamak

Geçecek. Boşluk kalacak yerinde. Sonra o boşluğu başkası dolduracak. Emin ol. Çocuğun suçu yok aldatmamis bir sey yapmamış. Zamana bırak. Topla kendini. Bir daha da asla ona ulaşmaya çalışma. Onurlu dur.sevgilisi olan birine yazılmaz aranmaz gidilmez ayiptir

Bizde sevdiceğimle uzun bir süre ayrı kaldık hergün ağlıyorum ağlamaktan gözlerim çürümüş o derece. Ayrı şehirlerdeydik 1 sene sonra dayanamadım aradım konuştuk tekrar başladık. Ama biz ikimizde birbirimizden vazgeçmemiştik o süre zarfında. Sizinki çok farklı adam seni istemiyor kapısına gidiyorsun geri çeviriyor. Bana aynısını yapsaydı o zaman o saatten sonra tek damla dönmezsem arkasından. Çok gururluyumdur. Seni istemeyenin peşinde gururunu yerle bir etme

Haklısınız zaten artık iş işten geçti bundan sonra karşılaşmamak suratını görmemek için uğraşıcam, ama hala keşke yapmasaydım diyemiyorum ya içim rahatladı çünkü yapmasam yapsam olur muydu niye yapmadım diye kendi kendimi yerdim

Ben yaptığınızın biraz da hırs olduğunu düşünüyorum. Hayatına başkasının girdiğini düşünmeyi hazmedemwdiniz. Yoksa onun için deli divane olan biri bunu yapmak için tam 5 ay bekleyemezdi. Ve bunu onun sevgilisi olduğu ilk hafta yapmazdı.

Evvvvet tam doğru noktadasınız
Görünce heyecanlanmıyorum sadece takıntı işte taktım
Seviyor muyum bilmiyorum ama hazmedemezdim bunu
Ya arabasını çizicektim ya bunu yapıcaktımjdjd
Arabasını çizmeyi hâlâ düsünüyorum :) :)

Aynen öyle
Aynen öyle yapmamış olsaydınız hep içinizde kalacaktı hep bir ümit besleyecektiniz. Artık bir umudunuz da olmadığına göre önünüze bakma zamanı

Boşver çizme :) :) bir daha ona ulaşmaya çalışma. Yeni hayatına güzellikler katmaya bak. Sen ona bakıp imrenecegine o senin hayatına bakıp imrensin

Boşver çizme :) :) bir daha ona ulaşmaya çalışma. Yeni hayatına güzellikler katmaya bak. Sen ona bakıp imrenecegine o senin hayatına bakıp imrensin
Ah keske hayatımda imrenecek biseyler olsa
Keske adam gibi biri beni bulsa da bize imrense öküzzz
İnsallah ben onlara imrenmem böyle derken

Aynen öyle

Aynen öyle yapmamış olsaydınız hep içinizde kalacaktı hep bir ümit besleyecektiniz. Artık bir umudunuz da olmadığına göre önünüze bakma zamanı
Umut yok rezillik var hahaha
Bana acıyor mu yoksa vay be ne yürekli kızmıs mı diyor bunu çok merak ediyorum açıkçası

birsey olmaz ilk baslarda uzulursun, sonra kizarsin, sonra nefret edersin, sonra gozlerini oymak istersin, sonra bir bakmissin zamanla bu duygularin hepsi azalmis , sonra hatta bir bakmissin ikisinide cok itici bulmaya baslamissin aaa bide bakmissin ilgini ceken baska biri var yakinlarda...
Olur oyle seyler yeterki duygularinizi ve tepkilerinizi uclarda yasamayin

Geçeer geçerr,daha öncekiler gibi.Bu da geçer neler neler geçmedi ki.Yine düşer deli divane gönlün aşkaa aşkaa aşkaa.....

Cok cesursunuz. Ben yaptiginizi takdir ediyorum, yapmasaydiniz icinizde kalacakti. yalniz sunu belirteyim, iyi ki de ayrilmissiniz. Bakin bu adam daha birkac ay gecmemis baskasiyla takiliyor. Amaci ask degil yuva degil. Ortaliktageziyor. Iyi ki sizinle degil! Birakin gitsin. Size layik degil o adam.
Simdi yapilacak seyi kendi gururunuzu yeniden insa etmek. Aglamak cok dogal cunku onuruza cok dokunmus. Kendiniz icin aglamaya vakit ayirin. Gunde en az yarim saat mesela herseyi birakip bu olayi dusununun. Yazin, cizin, bagirin, cagirin, tabak kirin. vurun ofkenizi disariya. Sessiz sakin bir yerde. Ama sure dolunca yeni bir dunya yaratin kendinize! Onun golgesinin olamadigi parlak, heyecanli yes yeni civil civil dunyayi planlayin. Cok buyuk bir degisim yasayacaksiniz!
Psikolojiniz bozuk falan degil.Bunlar normal tepkiler!!

Fazla saplantılı gibi oldum sanki ay bilemedim
Çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
Ben de ilk olarak onun sosyal medya hesaplarını kurcalama yasağı getirdim kendime
Bakalım dayanabilecek miyim :)
Tek merak ettiğim şey suan bana acıyor mu yoksa vayy be ne yürekli kızmıs mı diyor

Bence o yarim saat (sizin icin 45 dk olabilir, bir saat olabilir,) ama saat tutmaniz gerekiyor. Bu surede her tur matemi doya doya yasayin, kendinize sınır koymayin. Ama .. o zaman bittiginde aklinizdan KOVUN onu. Gozunuzu onune bir supurge getirin. Bulundugunuz mekanin disina adami kureleyiverin. Enerjinizi onsuz bir evrende heyecanli super bir hayati dusleyeek gelistirin.
Bence onun tek istegi ortalik palyacolugu yapmak. Boyle kafali bir adamdan derin dusunmesini ve sizi takdir etmesini ASLA beklemeyin. Ama biz sizi takdir ediyoruz. Duygularinizi dile getirmissiniz, cok cesaret ve dirayet ister bu davranis. O yuzden kendinizi odullendirin. Bu aslinda duygulariniza sahip cikabildginizin kaniti. Kendi kendinizi tebrik edin, ben ne istedigimi biliyorum ve korkmadan soyleyebiliyorum diye. Onemli olan budur! Otekisi sizin kalibrede biri degilmiski o yuzden buyuk zarardan donmussunuz!

Mesajını okuyunca çok üzüldüm çünkü kendimi gördüm sana yapma diye yalvarıyorum çünkü ben 3 sene peşinde koştum sonunda birlikteliğimiz başladı ama bi b.ka benzemedi. Bir adam seni sevmiyorsa sevmiyordur ne kadar emek verirsen ver hiç bi işe yaramayacağı gibi seni gözünde daha da değersizleştiriyor. Senden ricam gerekirse aylarca ağla ama sana değer vermeyen insan için arkanı dönüp bakma bile lütfen bunu yapma lütfen.....

Ya ne güzel bir insansınız çok teşekkür ederim desteğiniz için, o odun zaten anlamaz böyle şeylerden o egodan hava yapmaktan kıroluktan anlar. Ama gönül iste geldi kıroyu buldu pesinde süründü
Yirmi yasındayım saçımda beyaz olustu ayrıldıktan sonra
Ne için boooss hepsi bos
Ama şöyle de bişey var bugün böyle desem de yarın hemen değişebiliyorum hemen offf nasıl ayrıldık nasıl da buldu birini beni unuttu diye krize girebiliyorum
Ben de böyle bir salağım işte
Kendime acı çektirmeyi seviyorum galiba

yahu biraz gurur... adamin heyecani bitmis istemiyor iste donermi o daha geri hazir biri varken bakm gorme dusunme gececek zamanla iste zorlamanin anlami yok kendini neden acite edip kucuk dusuruyosunki

Bundan sonra yapmam zaten ama değersizleştiysem dün değersizleştim
Çok üzüldüm sizin için
Bende çok safım böyle bildiğin salak
Onda bi ışık göriyim üç değil beş yıl sürünürüm peşinden
Ailem biliyordu bide ilişkimizi bu yaptıklarımı anneme söylesem çok kızarrr çookk
Annem bana en son sey demisti sevmek mi istersin sevilmek mi
Ben içimden sevmek dedim tabihsjdjd
Sonra dediki sevilmek iste her zaman sen de sev ama bi tık altta olsun senin seevgin o zaman gerçekten mutlu olacaksın gururun okşanacak
Göksel-sevilde sevme ağlama ağlat şarkısı tamda bu noktada devreye giriyor :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…