- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Geçmiyor ya geçmiyor
Benimki geçmedi
rica ederim.. Ayrıldıktan sonra devam eden aşkı kastettim platonik derken.. Kendinizi kapatmışsınız demekki takılıp kalmışsınız.. Keşke bi profosyonel destek alsaydınız belki bi faydası olurdu.İnanın ileriyede baksam olmadı
Platonik bi aşk yaşamadım ayrıca
Yorumunuz için teşekkürler
ha işte ben onu kastediyorum benim de 10 yılım gitti mesela bi saniye bile ardıma bakmadım.. Bana zarar veren insanla zarar verdiği andan itibaren işim olmaz.. Sevmeyenle hele hiiiiç işim olmaz.. Seveni bile elimin tersiyle iterim.. herkes haddini yerini bilecek.. Biz bu canımızı sokakta bulmadık.. Benden değerli kimse yok bu hayatta.. Yaşarım, gülerim, ağlarım, hayatıma keyfime bakarım.. Gerisi vız gelir tırıs giderBenim 5 yılım gitti, benim ki geçtiğine göre herkesin ki geçer. Yaşadığım şoklardan sonra. Ama şimdi ben hergün şükrediyorum iyi ki hayatımda değil diye. Mutlaka bir hayır vardır unutma bunu. Ömür dediğin çok kısa. O yüzden üzülmeye değmez hiç. İnan üzülme.
ha işte ben onu kastediyorum benim de 10 yılım gitti mesela bi saniye bile ardıma bakmadım.. Bana zarar veren insanla zarar verdiği andan itibaren işim olmaz.. Sevmeyenle hele hiiiiç işim olmaz.. Seveni bile elimin tersiyle iterim.. herkes haddini yerini bilecek.. Biz bu canımızı sokakta bulmadık.. Benden değerli kimse yok bu hayatta.. Yaşarım, gülerim, ağlarım, hayatıma keyfime bakarım.. Gerisi vız gelir tırıs gider
al benden de o kadar 23 yaşındayken 22 yaşındaki erkek kuzenimi trafik kazasında kaybettim daha bi gün önce beraberken.. Hayat o kadar kısa ki ve aldığımız nefes o kadar önemli ki.. İnsanın kendine eziyet etmesinin ettirmesinin de çok büyük bi günah olduğunu düşünüyorum..Aynen öyle. Beni mutsuz eden, üzen biri ile çok sevsem bile hergün üzüleceğime, tek seferde ayrılık acısı çekerim bir kaç gün üzülür sonra hayatıma devam ederim. Hiç arkama bakmam bile. Ben herşeye katlanırım. Yokluğa, kötü güne, ama kendimi değersiz hissettiren ve ya üzen biri ile olamam. Bir kere geldim dünyaya. Çok sevdiğim bir abimin kardeşi 16 yaşında kanserden vefat etti. O onkoloji servisine o kadar gittim, o insanların, küçücük çocukların yaşama tutunma çabasını o kadar yakından gördüm ki. Bakış açım değişti. Artık bu gibi şeyler çok basit geliyor bana. Ve kızıyorum geçekten.
bencede almalı.insan psikolog vs yi dikkate alıp ne derse yapıyorrica ederim.. Ayrıldıktan sonra devam eden aşkı kastettim platonik derken.. Kendinizi kapatmışsınız demekki takılıp kalmışsınız.. Keşke bi profosyonel destek alsaydınız belki bi faydası olurdu.
Geçer geçer ;9 Neler geçmiyor hayatta o da geçerGeçmiyor ya geçmiyor
Benimki geçmedi
Bir de söyle düsün. Aglayip barisalim dediginde tamam deseydi icine sinecek miydi? Hep "kendi istegiyle degil benim zorlamamla baristik, acaba yine biter mi gercekten sevdigi icin mi döndü yoksa benim israrim karsisinda mi tekrar denemeyi kabul etti..." diye diye kendini yiyip bitirecektin.Hepinize çok çok çok teşekkür ederim
Ne güzel insanlarsınız
İnşallah hepiniz musmutluu aşk dolu bir ömür geçirirsiniz
Ayakta durmaya çalışıcam
Bu da gelir bu da geçer diyeceğim
Üzüldüğüm zaman açacağım bu yorumlarınızı okuyacağım
İyi ki varsınız ❤ çooookk sağolun
Gelişme olursa hemen yazıcam
Aslında karşıma çıkan insanlarda onu aradım sanırım ne yaptıysam geçmedi ama alıştım destek te aldım ama kendinde bitirmeyince ne yapsanda olmuyorrica ederim.. Ayrıldıktan sonra devam eden aşkı kastettim platonik derken.. Kendinizi kapatmışsınız demekki takılıp kalmışsınız.. Keşke bi profosyonel destek alsaydınız belki bi faydası olurdu.
Evet tam da yapacağım şey bu, çok haklısınızBir de söyle düsün. Aglayip barisalim dediginde tamam deseydi icine sinecek miydi? Hep "kendi istegiyle degil benim zorlamamla baristik, acaba yine biter mi gercekten sevdigi icin mi döndü yoksa benim israrim karsisinda mi tekrar denemeyi kabul etti..." diye diye kendini yiyip bitirecektin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?