Kapıya polis geldi

Ojeli-Ejderya

.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
258
290
303
İst
Kızlar bugün kapıya polis geldi kimlik gösterdiler ve bizim katta bir daireyi gösterip kimin yaşadığını sordular bende bir aile yaşıyor dedim. Oğulları var mı dediler evet dedim. Biz birini arıyoruz diyip telefondan foto gösterdiler bu o mu diye. Dedim hayır değil. Sonra fotoya dikkatli bakınca o dairenin damatları olduğunu farkettim ancak tam emin olamadığım için bişey demedim. O dairenin damadıda çok hayırsız ve boşanmak üzereler. İçki kumar yasaklı madde kullanımı vs herşey mevcut. Tüm gün kafama takıldı acaba yanlış mı yaptım söylememekle? Ama tam yüzde yüz emin olamadığım için bişey demek istemedim. Kendimide huzursuz hissediyorum sanki yanlış bişey yapmışım gibi

Güncelleme: kızlar tanıdık polise durumu anlattım. Zaten sadece size sormazlar başka komşulara apartman yöneticisine vs de sormuşlardır dedi. Sıkıntı etmene gerek yok. Sen tanımıyorum dedin diye ha tamam o zaman burda yaşamıyo diyio adamın peşini bırakacak değiller dedi için rahat olsun dedi. Kişiye ulaşamazlarsa yanlış adres falan en kötü gpsten vs buluyorlar zaten dedi. Karakolu vs arayıp durumu anlatıyım mı dedim. Gerek yok ben durumla ilgilenirim dedi. İçime su serpildi oh be

Son düzenleme:
Oğlu mu deyince panik olmuş olabilirsiniz normal herhangi bir telefon vs bırakmadılarsa boşverin yapacak bisey yok

Yani ben olsam polise yardimci olurdum belli ki ariyorlar .. yarin karakolu arayin soyleyin, o an tam aklima gelmedi ama simdi aklima dustu bilgi vericem dersiniz.
Emin olsam kesinlikle söylerdim ama foto eski bi foto. Simasını benzettim ancak emin olamayıp o anın şokuyla karşımda 3 tane kalıplı polisi görünce nutkum tutuldu. Oysaki küçüklüğümde babamın işi dolayısıyla hep polislerin arasında büyüdüm polis korkhmda yok hani

Evet yanlıs yapmıssın soyleyecektın

Gunahlar butterfly effecttir
Suan o soylemedıgınız kişinin hür bası is gezdiği an saga sola verdıgı her zararda sizinde payınız olacak

Ne kadar linc yersem yiyeyim hazırım dogruyu soyluyorum dokuz köyü bipeyim

Evet biraz sıkıntı bi tip ama söyleseydimde polis gidip şu komşunuz böyle böyle dedi demezdi sanırım. Bilmiyorum kafama takıldı ya
Tabiki de demezler. Damat olabilir emin olamadim bu fotograftan diyecektiniz alt tarafi. Belli ki bi sıkıntı var yarin bi gun sizi de ilgilendirebilir sonuçta.

Gelen kisiler polis kılığında damadı arayan tipler olabilir poliste zaten adresler olur ki.. niye teyit etme geregi duysunlar ilginc
Ay yok kimliklerini gördüm. Polis kılığı falan değildi yani. Fotoyuda wptan gösterdiler c büro gibi bi gruptaydı foto. O yüzden o konuda şüphem yok. Adam sıkıntılı olduğu için kvsinin adresini vermiş olabilir diye düşünüyorum. Onlarda evde yoktu belkide açmadılar ki komşudan teyit istediler bence.

En yakın karakolu arayıp bilgi verebilirsiniz. O anda emin olamadım sonra düşününce aklıma geldi o damatlarıydı diyerek yardımcı olabilirsiniz.

yanlış bişey yok bunda,tanıyorum deseydiniz değişen bişey olmicaktı,taniyorum deseydiniz hakkında bi kaç soru soracaklardı muhtemelen,o daireyle alakalı olduğunu bidikleri için o apartmana geldiler zaten,başkasınada sormuşlardır.

Artik herseyi yapiyorlar sahte kimlik vs vp grubu olusturup guven vermek de zor degil ben olsam bilmiyorum deyip kendim karakolu arayip polisleri sizmi yolladiniz diyerek onay aldiktan sonra bilgi verirdim..

polislerde bazen enteresan davraniyorlar gecen sene mahallemizde hergun silah atiliyordu yeni tasinan komsu tarafindan.. sikayet ettik adam polise kim sikayet etti diye sormus daire numaramiza kadar soylemisler sagolsunlar rahatsizlik verdiysek kusura bakmayin sikayet etmissiniz demis esime .. allahtan sonrasinda tasinip gitmislerdi

Ben üstünde durmazdım. Size bu kim dememişler, oğulları bu mu demişler. Siz de cevap vermişsiniz.

Damat sıkıntılı bir adamsa üstüme sıçratmazdım. Sonuçta önceliğim kendi güvenliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…