- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
Evet biraz sıkıntı bi tip ama söyleseydimde polis gidip şu komşunuz böyle böyle dedi demezdi sanırım. Bilmiyorum kafama takıldı yaYooo sonuçta emin değilsiniz o kişi olduğundan hem pislik biriyse hiç karışmamak daha iyi polis bulur illaki
Emin olsam kesinlikle söylerdim ama foto eski bi foto. Simasını benzettim ancak emin olamayıp o anın şokuyla karşımda 3 tane kalıplı polisi görünce nutkum tutuldu. Oysaki küçüklüğümde babamın işi dolayısıyla hep polislerin arasında büyüdüm polis korkhmda yok haniYani ben olsam polise yardimci olurdum belli ki ariyorlar .. yarin karakolu arayin soyleyin, o an tam aklima gelmedi ama simdi aklima dustu bilgi vericem dersiniz.
Evet yanlıs yapmıssın soyleyecektınKızlar bugün kapıya polis geldi kimlik gösterdiler ve bizim katta bir daireyi gösterip kimin yaşadığını sordular bende bir aile yaşıyor dedim. Oğulları var mı dediler evet dedim. Biz birini arıyoruz diyip telefondan foto gösterdiler bu o mu diye. Dedim hayır değil. Sonra fotoya dikkatli bakınca o dairenin damatları olduğunu farkettim ancak tam emin olamadığım için bişey demedim. O dairenin damadıda çok hayırsız ve boşanmak üzereler. İçki kumar yasaklı madde kullanımı vs herşey mevcut. Tüm gün kafama takıldı acaba yanlış mı yaptım söylememekle? Ama tam yüzde yüz emin olamadığım için bişey demek istemedim. Kendimide huzursuz hissediyorum sanki yanlış bişey yapmışım gibi
Bu kadar aklınıza takıldıysa polisi arayıp ihbar edin o an aklıma gelmedi ama şu kişiye benzettim bilginiz olsun diye.Evet biraz sıkıntı bi tip ama söyleseydimde polis gidip şu komşunuz böyle böyle dedi demezdi sanırım. Bilmiyorum kafama takıldı ya
Tabiki de demezler. Damat olabilir emin olamadim bu fotograftan diyecektiniz alt tarafi. Belli ki bi sıkıntı var yarin bi gun sizi de ilgilendirebilir sonuçta.Evet biraz sıkıntı bi tip ama söyleseydimde polis gidip şu komşunuz böyle böyle dedi demezdi sanırım. Bilmiyorum kafama takıldı ya
Ay yok kimliklerini gördüm. Polis kılığı falan değildi yani. Fotoyuda wptan gösterdiler c büro gibi bi gruptaydı foto. O yüzden o konuda şüphem yok. Adam sıkıntılı olduğu için kvsinin adresini vermiş olabilir diye düşünüyorum. Onlarda evde yoktu belkide açmadılar ki komşudan teyit istediler bence.Gelen kisiler polis kılığında damadı arayan tipler olabilir poliste zaten adresler olur ki.. niye teyit etme geregi duysunlar ilginc
Ya değilse o kişi. Bilmiyorum polis akrabamız var yarın ona söyleyeyim en iyisi ya. İçim hiç rahat etmediBu kadar aklınıza takıldıysa polisi arayıp ihbar edin o an aklıma gelmedi ama şu kişiye benzettim bilginiz olsun diye.
O değilse hapse atacak değiller soruştururlar sadeceYa değilse o kişi. Bilmiyorum polis akrabamız var yarın ona söyleyeyim en iyisi ya. İçim hiç rahat etmedi
yanlış bişey yok bunda,tanıyorum deseydiniz değişen bişey olmicaktı,taniyorum deseydiniz hakkında bi kaç soru soracaklardı muhtemelen,o daireyle alakalı olduğunu bidikleri için o apartmana geldiler zaten,başkasınada sormuşlardır.Kızlar bugün kapıya polis geldi kimlik gösterdiler ve bizim katta bir daireyi gösterip kimin yaşadığını sordular bende bir aile yaşıyor dedim. Oğulları var mı dediler evet dedim. Biz birini arıyoruz diyip telefondan foto gösterdiler bu o mu diye. Dedim hayır değil. Sonra fotoya dikkatli bakınca o dairenin damatları olduğunu farkettim ancak tam emin olamadığım için bişey demedim. O dairenin damadıda çok hayırsız ve boşanmak üzereler. İçki kumar yasaklı madde kullanımı vs herşey mevcut. Tüm gün kafama takıldı acaba yanlış mı yaptım söylememekle? Ama tam yüzde yüz emin olamadığım için bişey demek istemedim. Kendimide huzursuz hissediyorum sanki yanlış bişey yapmışım gibi
Artik herseyi yapiyorlar sahte kimlik vs vp grubu olusturup guven vermek de zor degil ben olsam bilmiyorum deyip kendim karakolu arayip polisleri sizmi yolladiniz diyerek onay aldiktan sonra bilgi verirdim..Ay yok kimliklerini gördüm. Polis kılığı falan değildi yani. Fotoyuda wptan gösterdiler c büro gibi bi gruptaydı foto. O yüzden o konuda şüphem yok. Adam sıkıntılı olduğu için kvsinin adresini vermiş olabilir diye düşünüyorum. Onlarda evde yoktu belkide açmadılar ki komşudan teyit istediler bence.
Kızlar bugün kapıya polis geldi kimlik gösterdiler ve bizim katta bir daireyi gösterip kimin yaşadığını sordular bende bir aile yaşıyor dedim. Oğulları var mı dediler evet dedim. Biz birini arıyoruz diyip telefondan foto gösterdiler bu o mu diye. Dedim hayır değil. Sonra fotoya dikkatli bakınca o dairenin damatları olduğunu farkettim ancak tam emin olamadığım için bişey demedim. O dairenin damadıda çok hayırsız ve boşanmak üzereler. İçki kumar yasaklı madde kullanımı vs herşey mevcut. Tüm gün kafama takıldı acaba yanlış mı yaptım söylememekle? Ama tam yüzde yüz emin olamadığım için bişey demek istemedim. Kendimide huzursuz hissediyorum sanki yanlış bişey yapmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?