Kapiyi acmadim

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Kizlar az once alt katta bir teyze var bize geldi gelecem deyip duruyordu zaten bende gel diyordum tam gelecek zamani buldu. Ev baya daginikti hamile olma ihtimalim var mide bulantilariyla ugrasiyorum bir kac gundur kapiyi acmadim teyzeye 2 kere zile basti kapiya tiklatti catlakkurabiyee diye seslendi ama acamazdim yani ev kotuydu. Simdi hic evde yokmusum duymamisim gibi mi yapayim yoksa bir saat falan sonra gidip ay sen bana geldin duydum ama banyodaydim falan mi diyim?

Evi toparlAdıysan evet öyle söyleyebilirsin

Mutfaktaydim emekleyerek salona gectim ya ama kapiyi acsam iceri alsam rezil olacam ev cok dagildi napayim
Benimde başıma geliyordu o hal
Eğer ev dağınıksa teli açmıyorum
Karşı evdeki arkadaşım ararsa açmıyorum mutfağımdan görünüyor evi
Öyle gizlenerek hırsız gibi dolaştığım oluyor evde
Hele kıbrısta bir alt komşum var ki
Sırf gelecek diye onun yüzünden hergün temizlik yapmak zorunda kalıyorum
Gözleri fettan fettan her yeri kontrol ediyor
Yatak odama bakmadan gitmez deli mi ne

Duymadim degil de banyodaydim diyeyim bari cunku baya çaldı duymamak imkansiz
Ben kendimden pay biçtim. Hasta ve yatıyorsam duymuyorum kapı telefon Annemin, zamanında kapıyı çalıp çalıp ben duymayınca ki zil sesi duyulmayacak gibi değildir mübarek zaarrrr diye bangır bangır çalar,komşuları kapıya dikip,itfaiyeyi çağırıp benim itfaiye geldikten sonra tam karşı evin balkonundan eve girmeye teşebbüs ettiği anda uyanıp uykulu gözlerle,üzerimde pijamalar kapıyı açıp "ne oluyo yea"diye kapıdaki onlarca korkulu ,meraklı insana çemkirmişliğim var. Ha rezil oldum o ayrı ama duymadım yani

Son düzenleme:
choccywhoccydoodah zvjezdan yalniz kizlar kapinin onunde bir cift ayakkabim vardi ama hep orda durur yani hemen giyip cikmak icin evde olduğumu anlamis midir?
Hayır bence anlamamıştır
Ayakkabı herzaman kapının önünde olan şeyler
Kabul ettiğin gün açıklarsın çok hastayım günlerdir,başımı kaldıramıyorum dersin
Aaaa hiçç duymadım kapıyı dersin

Ayy çok fena olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…