Evi toparlAdıysan evet öyle söyleyebilirsinKizlar az once alt katta bir teyze var bize geldi gelecem deyip duruyordu zaten bende gel diyordum tam gelecek zamani buldu. Ev baya daginikti hamile olma ihtimalim var mide bulantilariyla ugrasiyorum bir kac gundur kapiyi acmadim teyzeye 2 kere zile basti kapiya tiklatti catlakkurabiyee diye seslendi ama acamazdim yani ev kotuydu. Simdi hic evde yokmusum duymamisim gibi mi yapayim yoksa bir saat falan sonra gidip ay sen bana geldin duydum ama banyodaydim falan mi diyim?
Demi en iyisi hic yokmus gibi devam etmekBoşverin renk vermeyin.
Karşılaşırsanız da söylerse ben geldim kapıyı çaldım diye "aaa hastaydım yatıyordum,duymamışım"der geçersiniz.
Şimdi gidip geldin açamadım vs derseniz bilerek açmadığınızı tescillersiniz.
Daha 10 dakika oldu o geleli toparlamadimEvi toparlAdıysan evet öyle söyleyebilirsin
Aynen. Zaten karşılaşınca söyler geldim diye. Sizde duymadığınızı söylersiniz olur biter.Demi en iyisi hic yokmus gibi devam etmek
Ozaman boşverDaha 10 dakika oldu o geleli toparlamadimyarin toplayacam mide bulantim rahat birakirsa
Sence duymadim mi diyeyim evde yoktum muAynen. Zaten karşılaşınca söyler geldim diye. Sizde duymadığınızı söylersiniz olur biter.
Mutfaktaydim emekleyerek salona gectimOzaman boşver
Toparlayıp gitsen buyur gel diyebilirsin
Ama zaten hastasın o yüzden saklanmaya devam
Duymadım deyin. Şimdi evde olduğunuzu biliyordur belki,eve girip girmediğinizi gözleyebilir,sesinizi duymuş olabilir.Sence duymadim mi diyeyim evde yoktum mu
Diyorum ya. Dısardaydım demeyin,duymadım deyin her ihtimale karşı. Yalancı çıkmazsınız bu sayede. Gayet duymamış olabilirsiniz.choccywhoccydoodah zvjezdan yalniz kizlar kapinin onunde bir cift ayakkabim vardi ama hep orda durur yani hemen giyip cikmak icin evde olduğumu anlamis midir?
Duymadim degil de banyodaydim diyeyim bari cunku baya çaldı duymamak imkansizDuymadım deyin. Şimdi evde olduğunuzu biliyordur belki,eve girip girmediğinizi gözleyebilir,sesinizi duymuş olabilir.
Hiç çaktırmayın. Sorarsa söyleyin duymadım hastaydım yatıyordum diye.
Baya alacakli gibi caldi kapiyi duymamak mumkun degilAman salla uyuyordum duymamışım dersin
Benimde başıma geliyordu o halMutfaktaydim emekleyerek salona gectimya ama kapiyi acsam iceri alsam rezil olacam ev cok dagildi napayim
Ben kendimden pay biçtim. Hasta ve yatıyorsam duymuyorum kapı telefonDuymadim degil de banyodaydim diyeyim bari cunku baya çaldı duymamak imkansiz
Hayır bence anlamamıştırchoccywhoccydoodah zvjezdan yalniz kizlar kapinin onunde bir cift ayakkabim vardi ama hep orda durur yani hemen giyip cikmak icin evde olduğumu anlamis midir?
Ben kendimden pay biçtim. Hasta ve yatıyorsam duymuyorum kapı telefonAnnemin zamanında kapıyı çalıp çalıp ben duymayınca ki zil sesi duyulmayacak gibi değildir mübarek zaarrrr diye bangır bangır çalar,komşuları kapıya dikip,itfaiyeyi çağırıp benim itfaiye geldikten sonra tam karşı evin balkonundan eve girmeye teşebbüs ettiği anda uyanıp uykulu gözlerle,üzerimde pijamalar kapıyı açıp "ne oluyo yea"diye kapıdaki onlarca korkulu ,meraklı insana çemkirmişliğim var. Ha rezil oldum o ayrı ama duymadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?