- 19 Kasım 2013
- 18.764
- 33.852
- 798
Mahalleye rezil oldum ya resmen.Ayy çok fena olmuş
Mahalleye rezil oldum ya resmen.
Yer yarılsa da içine düşsem dediğim nadir anlardan biridir benim için. Hala aklıma geliyor o bana bakan onlarca surat
Ahhahah bana ilk defa geldi ama tam gununu bulduBenimde başıma geliyordu o hal
Eğer ev dağınıksa teli açmıyorum
Karşı evdeki arkadaşım ararsa açmıyorum mutfağımdan görünüyor evi
Öyle gizlenerek hırsız gibi dolaştığım oluyor evde
Hele kıbrısta bir alt komşum var ki
Sırf gelecek diye onun yüzünden hergün temizlik yapmak zorunda kalıyorum
Gözleri fettan fettan her yeri kontrol ediyor
Yatak odama bakmadan gitmez deli mi ne
Yalan soylemeye gerek yok bence. Eger israrla sorarsa musait degldm dersiniz. Aciklama yapmk zorunda deglsnz hele bu yuzden yalana hic gerek yokKizlar az once alt katta bir teyze var bize geldi gelecem deyip duruyordu zaten bende gel diyordum tam gelecek zamani buldu. Ev baya daginikti hamile olma ihtimalim var mide bulantilariyla ugrasiyorum bir kac gundur kapiyi acmadim teyzeye 2 kere zile basti kapiya tiklatti catlakkurabiyee diye seslendi ama acamazdim yani ev kotuydu. Simdi hic evde yokmusum duymamisim gibi mi yapayim yoksa bir saat falan sonra gidip ay sen bana geldin duydum ama banyodaydim falan mi diyim?
benim annemin komşusuda beni evde yokum sanmış yatak odasına girmiş göz göze gelmiştikBenimde başıma geliyordu o hal
Eğer ev dağınıksa teli açmıyorum
Karşı evdeki arkadaşım ararsa açmıyorum mutfağımdan görünüyor evi
Öyle gizlenerek hırsız gibi dolaştığım oluyor evde
Hele kıbrısta bir alt komşum var ki
Sırf gelecek diye onun yüzünden hergün temizlik yapmak zorunda kalıyorum
Gözleri fettan fettan her yeri kontrol ediyor
Yatak odama bakmadan gitmez deli mi ne
benim annemin komşusuda beni evde yokum sanmış yatak odasına girmiş göz göze gelmiştikbunu yapıyolar nedense ya
Ayy benimde oyleAgda yapiyordum, namaz kiliyordum, banyo yapiyordum, uyuyakalmisim, kulaklikla muzik dinliyordum vs vs uydurun bi bahane. Evde degildim demeyin. Kimseye istedigin zaman gel ozgurlugu vermedim evim herdaim daginiktir cunku
Uyuyordum deyin hamileysende daha sonra anlayisla karşılar.Sence duymadim mi diyeyim evde yoktum mu
Kizlar az once alt katta bir teyze var bize geldi gelecem deyip duruyordu zaten bende gel diyordum tam gelecek zamani buldu. Ev baya daginikti hamile olma ihtimalim var mide bulantilariyla ugrasiyorum bir kac gundur kapiyi acmadim teyzeye 2 kere zile basti kapiya tiklatti catlakkurabiyee diye seslendi ama acamazdim yani ev kotuydu. Simdi hic evde yokmusum duymamisim gibi mi yapayim yoksa bir saat falan sonra gidip ay sen bana geldin duydum ama banyodaydim falan mi diyim?
Girdi mi iceriAy şaka gibi bizim ev de şuan dağınık oğlum dağıttı oynuyo ve tam bu konuyu açtım okurken kapı çaldı alt kattaki teyze gelmiş oğlum zart diye açıverdi kapıyı
Girdi mi iceri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?