Kapiyi acmadim

Ahhahah bana ilk defa geldi ama tam gununu buldu

sağlığından önemli değil canım boş ver.. topladıktan sonra duymadım gibi devam edersin renk vermeden. ben hep öyle yapıyorum canım istemediğinde

Yalan soylemeye gerek yok bence. Eger israrla sorarsa musait degldm dersiniz. Aciklama yapmk zorunda deglsnz hele bu yuzden yalana hic gerek yok

benim annemin komşusuda beni evde yokum sanmış yatak odasına girmiş göz göze gelmiştik bunu yapıyolar nedense ya

Bence banyodaydım çok mantıklı.
Evde yoktum deseniz ne zaman çıkmıştın, geldiğini ben neden görmedim falan diyebilir:)
Ev toplu olduğu zaman da çağırırsınız çay kahve için olmazsa

Agda yapiyordum, namaz kiliyordum, banyo yapiyordum, uyuyakalmisim, kulaklikla muzik dinliyordum vs vs uydurun bi bahane. Evde degildim demeyin. Kimseye istedigin zaman gel ozgurlugu vermedim evim herdaim daginiktir cunku

Agda yapiyordum, namaz kiliyordum, banyo yapiyordum, uyuyakalmisim, kulaklikla muzik dinliyordum vs vs uydurun bi bahane. Evde degildim demeyin. Kimseye istedigin zaman gel ozgurlugu vermedim evim herdaim daginiktir cunku
Ayy benimde oyle

Evde değildim demeyin, gelip gitmenizi gözetliyor olabilir. Evdeydim ama duymadım, belki duştayken gelmişsindir deyin.

Ya da yatak odasında uyuyordum, oraya kapı sesi gelmedi herhalde diyebilirsiniz.

Ay şaka gibi bizim ev de şuan dağınık oğlum dağıttı oynuyo ve tam bu konuyu açtım okurken kapı çaldı alt kattaki teyze gelmiş oğlum zart diye açıverdi kapıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…