Arkadaşlar bu yazıyı yazan arkadaşımız 26 yaşında çocuk sahibi bir bayan ve sınava gidiyor 14.30 da yani ne olmuş 8 de eve gelse.... hiç mi hakkı yok nefes almaya.... güzelim senin yaşındakiler vur patlasın çal oynasın ana baba parası yerken ne var birkaç saat nefes almışsan((( yazık ya kadına günah boğulur insan çocuk bak,kocaya haber ver,koca kapıyı vursun gitsin bu ne ya sinir oldum....
erkekler kesinlikle bencilll onlar yaptımı herşey serbest biz yaptıkmı sonuç buu bende akşama kadar 2 çocukla evde tek başımayım ikiz büütüyorum ben çocuk sahii olanlar anlar beni
benim eşim yardım eder ama oflaya puflaya bu şekilde burnmdan getirerekk
kavga ettik eşimle esas kavga akşamada olayı anlatayımda hemcinslerimden bi fikir alayım dedim
saat 2.30 aöf sınavım vardı bugün çocuklara babası bakmak istedi daha doğrusu bakarmısın götürmeyeyim yanımda dedim tamam dedi sonrada ikizanleri grbundan bi arkadaşımın doğumgününe gitmem lazımdı lazımdı çünkü o arkadaşım benim herşeyimde yanımdaydı ve ben onun yanında o kadar çok olamadım saat 2.30 da sınava girdim 3.30 da çıktım sarıyer itüden bayrampaşaya gittim eltimde bir hafta önceden bende seninle geleyim ıkeadan alacaklarım var demişti tamam dedim zaten doğumgününün sonuna yetiştiğimiz için çok oturaamadık 6 yı .10 felan geçiyodu çıktık ıkea çok yakın zaten arkadaşıma hızlı hızlı aldık bide oraya kadar gitmişken realede gireyim bezlere bakayımdedim bezler uygun oluyorda orada. oyalanmadna oradanda çıktık saat 8.25 de evdde idik suratıma o bakış görülmeye değerdi gelmemle ceketin, alıp çıkması bir oldu dışarımı çıkıyosun dedim insan bi haber verirdi dedi çarptı kapıyı gitti
ıkeya gideceğimizi eltim söyledi sanıyorum ben ben direk söylemedim burada hata yapmış olabilirim ama çok oyalanmayacağımız için özellikle söylemek istemedim yani oturup bi çay bile içmedik söylemesi ayıp geç kalmayalım diye wc ye bile gitmedik ya haklı olabilir tamam haklı ama böylemi yapması lazım oda arkadaşları ile gece dışarı çıkıyo 2 de geliyo yeri geliyo sigara alayım geleyim diyo kahveye uğrauyo 11 de geliyo yani bende her defasında sinirlenip kapıyı çarpıp çıksam ne olur böyle
annemi aradım böyle böyle oldu haklı ama çok zoruma gitti dedim bende haftanın her allahının günü evdeyim çocuklarımla bi tane değilki alayım gideyim ikizleirm var benim birazda benim tek başıma olup rahatça oturmak hakkım değilmi yani sana gelicem dedim anneme gelme öyle gelmek istiyosan ara kocana ben annemi özledim anneme gidicem de öyle gel dedi başka türlü gelme dedi bende vazgeçtim gitmiycem aslında hatalı olduğum için eve geldiğinde süt dökmüş kedi gibi olmam lazım ama .. nedens ebu defa bunuda ben yapmak istemiyorummm
siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?