kapıyı vurdu gitti..

canan2508

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
2.866
23
158
40
İstanbul
kavga ettik eşimle esas kavga akşamada olayı anlatayımda hemcinslerimden bi fikir alayım dedim

saat 2.30 aöf sınavım vardı bugün çocuklara babası bakmak istedi daha doğrusu bakarmısın götürmeyeyim yanımda dedim tamam dedi sonrada ikizanleri grbundan bi arkadaşımın doğumgününe gitmem lazımdı lazımdı çünkü o arkadaşım benim herşeyimde yanımdaydı ve ben onun yanında o kadar çok olamadım saat 2.30 da sınava girdim 3.30 da çıktım sarıyer itüden bayrampaşaya gittim eltimde bir hafta önceden bende seninle geleyim ıkeadan alacaklarım var demişti tamam dedim zaten doğumgününün sonuna yetiştiğimiz için çok oturaamadık 6 yı .10 felan geçiyodu çıktık ıkea çok yakın zaten arkadaşıma hızlı hızlı aldık bide oraya kadar gitmişken realede gireyim bezlere bakayımdedim bezler uygun oluyorda orada. oyalanmadna oradanda çıktık saat 8.25 de evdde idik suratıma o bakış görülmeye değerdi gelmemle ceketin, alıp çıkması bir oldu dışarımı çıkıyosun dedim insan bi haber verirdi dedi çarptı kapıyı gitti

ıkeya gideceğimizi eltim söyledi sanıyorum ben ben direk söylemedim burada hata yapmış olabilirim ama çok oyalanmayacağımız için özellikle söylemek istemedim yani oturup bi çay bile içmedik söylemesi ayıp geç kalmayalım diye wc ye bile gitmedik ya haklı olabilir tamam haklı ama böylemi yapması lazım oda arkadaşları ile gece dışarı çıkıyo 2 de geliyo yeri geliyo sigara alayım geleyim diyo kahveye uğrauyo 11 de geliyo yani bende her defasında sinirlenip kapıyı çarpıp çıksam ne olur böyle
annemi aradım böyle böyle oldu haklı ama çok zoruma gitti dedim bende haftanın her allahının günü evdeyim çocuklarımla bi tane değilki alayım gideyim ikizleirm var benim birazda benim tek başıma olup rahatça oturmak hakkım değilmi yani sana gelicem dedim anneme gelme öyle gelmek istiyosan ara kocana ben annemi özledim anneme gidicem de öyle gel dedi başka türlü gelme dedi bende vazgeçtim gitmiycem aslında hatalı olduğum için eve geldiğinde süt dökmüş kedi gibi olmam lazım ama .. nedens ebu defa bunuda ben yapmak istemiyorummm

siz ne dersiniz

Sanırım çocuk sahibi olmadığımdan çok garipsesem de anne babaların çocuklarını birbirlerine atmaları olayına çok rastlıyorum...Bayan gezmeye gidecek çocuğunu götürmek istemiyor kafamı dinlicem falan filan mazeretleriyle..o arada kocalar da genelde çocuklarını dışarı çıkartıyorlar kafaları şişmesin evde diye...eşiniz de bunalmıştır çocukla üstüne haber vermemenize de kızmış çok önemsenecek birşeymiş gibi gelmedi bana. hiç bişey olmmış gibi bile devam edebilirsiniz...

Canım annene niye anlatıyorsun ki hemen?

Malesef aannelerin nefes almaya, hasta olmaya, yan gelip yatmaya hakkı yok babalara göre.Bizi robot zannediyorlar

Ne kadar haksız da olsan öyle kapıyı çarpıp çıkması yanlış olmuş. Sonuçta dünyada yavrusuna bakan tek baba o değil. Benim babam gece işte çalışırmış annem de memur, sabah annem gider işe babam akşama kadar bana bakarmış; sonra yine işe. Bakıcı bulana kadar böyle idare etmişler.
Sinir oluyorum ya, beraber yapmadınız mı bu çocukları. Beraber bakacaksınız tabi.
Sen bir şey deme arkadaşım, konuşma bile. Normal devam et. Bırak söyleyecek bir şeyi varsa gelsin yumurtlasın. Kabuklu mu kabuksuz mu öğrenirsin o zaman...

hayır hayır tabikide çok önemli bişey değil ama canım sıkıldı sadece
ayrıca çocuklarımı babasının üstüne atmam ben hiç bir zaman sınava götüremem zaten çocukları ordan d. gününede giderken eve gel hazırla çıkart onları zaten geç gittim dahada geç kalırdım bide oğluma wc eğitimine başladığım için şuan dışarı ortama ıkarmak istemiyorum onu

arkadaşım ne bileyim ben annemle arkadaş gibiyimidr herşeyimizi konuşuruz biz o an birine anlatmam gerekiyordu oda annemdi anneme gitmek istedim zaten annemde otur evinde dedi :)

esinizi arayip haberdar etseydiniz,telefonlasmadinizmi hic?
2 30 dan 8 9 a kadar gec tabiki.. Erkek basina cocuklara bakmakta zorlanabilir.

sinava diye cikiyorsunuz, ordan dogum gunune,ordan alisverise...
tamam hakkiniz ama, esinize haber vermedinizmi yani??

ama tabi ne olursa olsun o haraketi cirkin ve yanlis..

sizinde hemen kucuk cocuklar gibi annenize anlatmaniz yanlis..

bilemiyorum....

erkekler kesinlikle bencilll onlar yaptımı herşey serbest biz yaptıkmı sonuç buu bende akşama kadar 2 çocukla evde tek başımayım ikiz büütüyorum ben çocuk sahii olanlar anlar beni

hayır küçük çocuklar gibi anneme anlatmadım tabikide annem benim arkadaşınmıdr ona herşeyimi anlatırım birilerinden beni sakinleştirmeisni boşver demesini bekleidm buda annemde sizlerdende fikir almak istedim o yüzden buraya yazdı

Arkadaşlar bu yazıyı yazan arkadaşımız 26 yaşında çocuk sahibi bir bayan ve sınava gidiyor 14.30 da yani ne olmuş 8 de eve gelse.... hiç mi hakkı yok nefes almaya.... güzelim senin yaşındakiler vur patlasın çal oynasın ana baba parası yerken ne var birkaç saat nefes almışsan((( yazık ya kadına günah boğulur insan çocuk bak,kocaya haber ver,koca kapıyı vursun gitsin bu ne ya sinir oldum....

ahh ne güzel halimden anlayan biriii yani bide okmeydanından sarıyere ordan bayrampaşaya ordanda okmeydanına geliyorum yoluda katınn

erkekler kesinlikle bencilll onlar yaptımı herşey serbest biz yaptıkmı sonuç buu bende akşama kadar 2 çocukla evde tek başımayım ikiz büütüyorum ben çocuk sahii olanlar anlar beni

Ben seni anlıyorum canım... Benim de oğlum 2 yaşına yakın. O kadar hareketli ve yaramaz ki, ev toplarım yeminle 2dk içinde dağıtır, sürekli bacağımda anneeeeeee diye. Tuvalete bile rahat gidemem. Hele ki oğlum doğalı beri yediğim içtiğim hiçbir şeyden bir şey anlamadım. Sürekli tepemde çünkü. Hayır hayıflanmıyorum o benim herşeyim. Gerekirse sırtımda taşırım. Ama kızdığım, kocam hiç yardım etmez bana. Ikisinin birden peşinden koşmak nasıl zor çeken bilir...

Not: bir de şu var 16 kilo benim oğlum sabaha kadar salladığımı bilirim. "benim" diyen 1 saat dayanamaz. 1 kere kalkmadı kocam bu zamana kadar. Aa yok yalan olmasın kalktı "sustur şu çocuğu" diye bana bağırmak için. Erkeklerde hiç merhamet yok...

Bana sanki bi bakmak zor gelmişi gibi geldi.Baksanıza hemen kendini dışarı atmış.Evet haber vermediğiniz için eşiniz haklı ama eşiniz tam olarak neye kızdı acaba?Çocuklara bakmak mı zor geldi geç kalmanıza mı kızdı?

çcuklara bakmaktan sıkılmıştır biran evvel eve gelmemi istemiştir ıkeaya uğrayınca uğrdığımıda söylemeyince buda ona bahane olduu ama dediğim gibi eltim eşime söyledi sandım yanıma gelmeden eltim bizim eve uğramış çükü yanıma geleceğini söylemişş

benim eşim yardım eder ama oflaya puflaya bu şekilde burnmdan getirerekk

seninkinde az biraz merhamet varmış. Benimkinde o bile yok. Ya 10dk kestircem çocuğu yatağa getirir. Kendi yatar kanepede tv izler. Çok çok çok uyus oluyorum. Boğasım geliyor bazen.

eee 2 çocuk olunca birazda mecbur yetişemiyorum ikisine birdenn tek çocuk olsa seninkinden pek farklı olmaz sanırımm

Bazen insan en yakınına bile selam bile vermek istemez ya,yada çalan telefonu açıp konuşmak bile gelmez içinden yada aynaya bile bakmak istemez annesiyle bile k onuşmak istemez yalnız kalmak ister ya belki de bu arkadaşımız da öyle birşey istedi.... gece 2 de eve gelen kocası biraz empati yapsa ya??????güzelim ben seni anlıyorum.... bazen insana kendisi bile ağır geliyor ne var yani üç beş saat te sana ait olsaaa

ikiz sahibi değilim ama yaşları çok yakın iki kızım var biri doğduğunda büyük bezliydi o kadar yani çocukla bir yerlere gitmenin ne zor olduğunu ben çok iyi bilirim uyku yok dinlenmek yok gezmek eğlenmek bir yere evde şöyle kanepeye ayağını uzatıp oturamazsın bazen öyle olur ki yatağına bile yatamazsın ben haftalarca sabaha kadar kucağımda gezdirip bir gün ayakta uyuyup duvara çarpınca uyandığım oldu eşim çok yardımcı olmasına rağmen kızım babasında durmuyordu ben 2 sene çektim bir kişi görüp 5 dak. bile olsa sohbet etmek benim için dünyalara bedeldi burda ailem yok tanıdığım yok çok zor zamanlar geçirdim birazda olsa nefes almak hakkımız sabah 8 den gece 12 ye kadar bile baksa bunu yapmaya hakkı yok eşinizin tabiki bu evi bırakıp gidecek kadar önemli bir mesele değil ama bu tavrı çok çirkin olmuş siz aramadıysanız o arasaydı belki başınıza bişi geldi olabilir insanlık hali ya da bunaldıysa gelirsen iyi olur çocuklar durmuyor diyebilirdi bir arkadaş demiş ya anne babaların çocukları birbirine atmaları diye atma değil anne bakmakla ne kadar yükümlüyse baba da o kadar yükümlü insan kendi çocuğunu atarmı hiç ama öyle zamanlar oluyorki aynaya bile bakamıyorsun hadi aynaya geçtim tuvalete banyoya giremediğimi biliyorum ben 2 sene yatakta yatamadım sabaha kadar kanepelerde ayağımda salladım şimdide o kadar yaramazlar ki gittiğim yerlerde bir sn oturamıyorum ya hiç gitmeyeceksin ya da babası bakacak herkes herkese saygılı olmalı nasıl sen isediğin yere çocuklar olmadan gidiyorsan anne de gidebilmeli ayyy çok doluymuşum yaa kusura bakmayın ama eşinize çok sinirlendim!!!!

kesin gezmeni kıskanmıştır. ama haber vermeme konusunda hatalısın. gerci cep tel yokmu oda aramadımı bi kere nerdesin hanım sen oldunmu kaldınmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…