Canım benimkiler küçük.
Biri 1 , diğeri 2,5 yaşında.
Evet zevkli olduğu anlar daha çok ama tek başıma kalıp kafa dinlemek da istiyorum bazen....
bilmiyorum işte geldiğinde ne yapsam suratımı asıp otursammı yoksa konuşsammı konuşsam off canan sus diyecek büyük ihtimalle canım sıkıldı gerçekten yaaa
dur bakalım benim 2. de yolda bi doğsunda o zaman görcem kendimi tırıs tırıs pazara koşarmışım kafa dinlemeye. senin 2 cocuk arasın da hiç zamanın olmamış haklıısın. o zmaan uzme kendini anlayışsız olan kocan uzulsun eksiklik hssetsin
Yok kız.
Benim ki o konu da çok anlayışsız değil, az anlayışsız.
Anlıyor beni.
Bir bağırıyorum çocuklara tırsıyor.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen işit
Hayırlı olsun , hayır getirsin bebeğin canım...
bilmiyorum işte geldiğinde ne yapsam suratımı asıp otursammı yoksa konuşsammı konuşsam off canan sus diyecek büyük ihtimalle canım sıkıldı gerçekten yaaa
allah razı olsun. Ii yapıyosun dellendirmesinler adamı. Ama işte anlayış bu zamanlarda kendş göstermeli dimi. Zaten sarıyer bayrampaşa arası mesafe bayağ var. Zaten ikea ya bi girsem 3 saat cıkmam ben
Çocuk doğurmaya karar veren kadın fedakar , sabırlı olamıyacaksa doğurmasın ,erkeklerden ana olmaz ,olmuyorda , akşam çocuk ağlayınca popolarını dönüp uyuyorlar veya benim memem yok ki emzireyin deyip, vicdanlarını rahatlatıyorlar boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler
Hiçbir hatan yok eşinin davranış sebebi de bu durumu bir daha yaşatmaman için sadece........ zeytinyağı gibi üste çıkıyor sadece.....4 te sınavdan çıkıyor 8 de evine gidiyor ve doğumgününe gideceğini eşi biliyor.. Allahaşkına bayanlar biraz da kendinize zaman ayırın. zerre kadar hatan yok. 16.30 da doğumgününe gitsen zaten sen en erken 19.30 da evde olacaktın. neyin afrası tafrası bu?????? adam kafasınca demiş ki bu alışırsa yanarım ve üste çıkmış hemen sorun bu. Kıyamam sana ya sınavından sonra iki üç saat kendine zaman ayırman burnundan gelmiş. Takma Allahaşkına hayatta senden daha değerlisi yok bunu bil. sanki kadın barlarda sabahladı da bu kadar sorun oluyor ay sinir oldum yaa
sağol canım deiğin gibi yapacağım önce konuşmayıp tepkisine bakacağım sonrada bu kadar sinirlenecek bişey yapmadığımı söyleyeceğim aklımaki diğer şeyleride vurup kafamı yatacağım yarın gene sınav var çünküücnm eğer hatasını anladıysa eve geldiğinde hiçbişey yokmuş gibi davranabilir, sussan sen canını sıkmış olduğunla kalacaksın.
Geldiğinde hem suçlu hem güçlü aksine o konuşmayıp sana suratta yapabilir.
Yada en son ihtimal geldiğinde çok haklıymışcasına can sıkıcı bi konuşma yapabilir.
Bnce eve geldiğinde bi müddet sessiz kal, konuşmaya çalışcakmı suscakmı bi bak. Konuşursa zaten ne diyceğn az çok ortada.
Ama baktın konuşmıycak, karşısına geç konuşmasına fırsat vermeden kızgınlığını kırgınlığını itinalı bi şekilde söyle(kavga ederek öyle bağırarak falan değil ama)
bitirincede geç odana yat uyu yada napıosan artık çocuklarla ilgilen vs.
Bunu yapki, bu durumda hatalı olmadığını seninde kendine vakit ayırmanın en büyük hakkın olduğunu, ve bu hareketi haketmediğini bilsin ve kendini haklı sanmasın cnm.
Hertürlü sıkıntıyı sen çek eşine evine çocuklarına hizmet et, bunları yaparken birde sınav hazırlan.niye? Diplomalı ev hanımı olmak için değil heralde. Ilerdede bunca meziyetlerin yanına çalışıp eve katkım olsun diye düşün. Ve bunca düşüncenin arasında 3 saat bi kafamı toplayım bi oh deyim deyince eşin sana sırtını dönsün olcak iş değil. Allah yardımcın olsun cnm
sana biraz hak veririm coğunlukla vermem başını dinlemek isteyebilir biz annelerin malesef böle bi luksu yok. heleki bakacak bi yardımcı yoksa cocukları cok kucuk anne bakımına muhtaç. coookk zor coookkk
Çok zorsa eşini arayıp öncelikle zor durumdayım canım ben baş edemiyorum nerelerdesin yolunu gözlüyorum diyecek o erkek.... ve o zor bakımdaki kadını 8 de kapıyı vurup gidip gece yarılarına kadar boşlamayacak... kadın 2 çocuk bakıp ders çalışıp sınava giriyor???eğer adam göze alamıyorsa baştan defolup hiç evlenmeyecek o çocuğu yapma aşamasında liderse en azından ayda yılda 1 gün üç dört saat bakacak çocuklarına!!!bakamayacaksa da hiç evlenmeyecek ve be n de size yüzde bir hak vermiyorum cnm üzgünüm
okmeydanıyla sarıyer arası var e birde bayrampaşa yani okadar gecikmen normal bende okmeydanında büyüdüm bilirim oraları sıkma canını sakin olmaya çalışahh ne güzel halimden anlayan biriii yani bide okmeydanından sarıyere ordan bayrampaşaya ordanda okmeydanına geliyorum yoluda katınn
tamam sinirlenme yaa pardon . seni bilmemde benimde 1 tane kızım var ve 1 yaşındaki cocuğu babasna bırakıp gidemezdim. gideceğim yer enfazla pazar olurdu oda uyurken bi uyandımı aman allah koşa koşa eve gelirdim. çunku babanın susturma şansı az. 2 kucuk cocuğu olan bi annenin doğumgunu gibi bi luksu olamaz en azından benim olmadı. o yaşlardaki cocuğun karnnı doyurmak bi o kadar zordur. (konu sahibi seni uzmek istemem) ben böle düşünyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?