kapıyı vurdu gitti..

seni alnının ortasından kocaman öpüyorum

kızlar bende sizin gibi düşünüyorum ve oğlumu paşa gibi yetiştiremem bir oğlum bir kızım varr erkek kadından üstündür mantığına hiç bi zaman ılımlı olamadımm ama yorumlardanda gördüğünüz gibi bir kadın bir kadına hatta bir ane bir anneye yani bana çocuklarımdan bıkmışım babasına atmışım yok anne çocuğu babaya baba çocuğu anne üzerine atıyormuşş bir başka arkadaş bakamayacaksan niye doğurdun diye yorum yapmışş

yani maalesef bu erkeklere bu cesareti bziler veriyoruzz benimde eşim hakkında kendimi suçladığım yerler var ama kapıyı vurdu gitti diye boşanamam diğer tarafımda onun bazı yaptıklarını hoşgörmemi sağlayan bi aşk var bazen bu aşk için sesimi çıkarmıyorum ama ertesi gün hesabını sordum yumuşak bi dille mantıklıda bi açıklama getirdi uzatmadım konuyuu mesela bu günde o geç kaldı gelir gelmez söylendim nerdesin sen dedim niye bana haber vermiyosun şimdi bende kapıyı vurup gideyimmi dedim fena bozuldu kısacası hatasını anladı bencee

4,5 yaşında oğlum var.Şimdiden onu geleceğe hazırlıyorum valla.
Sofrayı hazırlarken yardım eder,gırgır yapar.
Haftasonu temizliğinde anne banada bir bez verirmisin der,eline bir alır bez yardım eder.
Anneciğim sana nasıl yardım edebilirim diye sorar sürekli.
Babası da yardımcı olur bana her konuda.
Bazen yapma oğlum bak ben yaptım sen yapma diye şaka yapar güya..
Ben hep derim,bak annen seni ne güzel yetiştirmiş,ben hep ona dua ediyorum.
İlerde gelinim de bana dua eder,eşimi ne güzel yetiştirmişler diye..

Şuda var ki eşimin bana yardımcı olması tamamen kendisinden kaynaklanıyor.
Bir babası var daha mutfağa gidip bir bardak su almayı bilmiyor,küçük erkek kardeşi de
öyle.Yani anneden kaynaklı bir durum değil eşimin ki.Çok şükür kendi farkında yardım etmesi
gerektiğinin.

Vee maalesef aynı erkek kardeşten bir tane de ben de var.
Anneme söylüyorum ona iyilik yapmıyorsun diye ama yok anlamıyor.
23 yaşında ki koskoca adamı hala elleriyle besliyor,kardeşiminde işine
geliyor.Yakında askere gidecek hala küçük çocuk gibi anne eline bakıyor.
Ben hep seninle evlenecek olana yazık valla diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…