aradı beni o sırada doğumgünü evine yeni varmıştım sınavı sordu kapattık telii gezmemi kıskandığı konusu haklısın ama gezdimde sayılmaz evin eksiğini gördüm geldim oturup bi çay içmedim wc ye bile girmeidm yada kendime bi kıyaafet bile bakmadım mağazaya bile girmeidm yanii acele acele işimi gördüm geldimkesin gezmeni kıskanmıştır. ama haber vermeme konusunda hatalısın. gerci cep tel yokmu oda aramadımı bi kere nerdesin hanım sen oldunmu kaldınmı diye
kabul eidyorum orada hatalıyım ama dediğim gibi ıkeaya bile gitmesem 5 de doğumgün evine varmışım 3 saat oturmuşum çokmuu[Iarayıp haber verrebilirdin.ozaman böyle sorun olmazdı.[/I]
keşke kendime bi gün ayırabilsemmm ahh ahhhesın olaya kaldığı yerden baslamzsa ıyı ama eğer surdururusede alttan al huzurun kacmasın bende uc cocuk annesıyım cok ıyı anlıyom valla senı cok zor ben bes dakka bıle olsa yanlız olmayı hıc bırseye değismem bende aksam esım ısten gelınce bazen cocukları ona bırakır arkadsla park komsu gıderım geldığimde de cocuklar ve uyumus olur bende cok mutlu oluyom ama asla tel almam yanıma yoksa hemen cağırır bunaltıyokı valla cocuklar sen bos ver canın sıkma bıseyde derse bak sen o kadr bakamıyon onlar 7 24 benım ustumdeler de bak bısey dıyomu ben oyle derım arada bırde pazr gununu kendıne tatıl ılan et asla o gun ıs yapma gez dolas cok yıy gelıyo ben oyle yapıyom yoksa acayıp bunalıyo ınsan
4 de gelmeyeceğimi biliyodu öyle beklentisi yok d. gününe gideceğimden haberi vardı yok 9. 30 da gelmedim canım yaa saate baktım 8.25 de evdeydimmvalla arkadaşım tabiki dışarı çıkmak hakkın, nefes alman hakkın.. tek çocukla uğraşmak zorken sen ikizlere bakıosun. sana çok hak veriorum.
1.si bu yaptığın çocukları bahanelerle babaya satmak değil.
2.si işi eltine bırakmayıp keşke sen sınava gidicem dediğinde bikaç işim var diye ekleseydin. bu senin hatan olmuş.
3.sü ve bence en önemlisi madem sen kocana haber vermemişsin ve adam senin 4 gibi evde olmanı beklio atıorum, saat 5 olmuş 6,7 derken 9.30 olmuş artık, akl nerdymiş yahu bu kadının başına bişeymi geldi diye kendi ne demeye aryıp sormamış. bence ilk önce sana bişey derse bunu söyle. ben biliodum ikeaya gtceğni falan dersede ozaman bu suratını yapmasının hiç bi mantığı olmamış olur.
birgün dışarı çıkmışsın onuda koşturmaktan hiçbişeye benzememiş zaten. birde eşinin bu yaptığı hoş olmamış. ama yinede bunu mantıklı konuşup düzeltmeye çalışın. çnk seninde hatan var unutma cnm.
Canım benim de küçücük iki kızım var.Seni çok iyi anlıyorum.
BEN PAZARA ÇARŞIYA YARIM SAAT ÇIKIYORUM YA TEK BAŞIMA O KADAR İYİ GELİYO Kİ.
EVE GELİYORUM SANKİ 5 SAAT DİNLENMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ.
ASLINDA EŞLERİMİZ BİRAZ YALNIZ KALMAMIZI SAĞLASALAR DAHA VERİMLİ OLACAĞIZ AMA NERDEEEE...
dışarı çıkarken bende de 4,5 yaşında 1 tane fıstık var onuda alıyorum yoksa kendimi yalnız hissediyorum. konuşa konuşa geziyoruz. bana daha zevkli geliyo vallahi
Ya güzelim sen 14.30 da sınava giderken bu adama kaçta gelirim dedin?doğumgününe gideceğini biliyor muydu ve telefonun yanında mıydı merak ettim cidden?
aradı beni o sırada doğumgünü evine yeni varmıştım sınavı sordu kapattık telii gezmemi kıskandığı konusu haklısın ama gezdimde sayılmaz evin eksiğini gördüm geldim oturup bi çay içmedim wc ye bile girmeidm yada kendime bi kıyaafet bile bakmadım mağazaya bile girmeidm yanii acele acele işimi gördüm geldim
kabul eidyorum orada hatalıyım ama dediğim gibi ıkeaya bile gitmesem 5 de doğumgün evine varmışım 3 saat oturmuşum çokmuu
keşke kendime bi gün ayırabilsemmm ahh ahhh
4 de gelmeyeceğimi biliyodu öyle beklentisi yok d. gününe gideceğimden haberi vardı yok 9. 30 da gelmedim canım yaa saate baktım 8.25 de evdeydimm
bi saat vermedim sıvadan zaten 4 e gelirken çıktım sarıyerden bayrampaşaya gittim doğumgününe gideceğimi biliyordu söylemedim tek şey ıkeaya gşdeceğimdi zaten ıkea doğumgününe gittiğim eev 5 dk idi yani dediğim gibi orayada uğramamış olsam 5 de doğumgünüe gitmiştim 3 saat otuurp 8 de çıkmışım çokmu yani buu
cnm madem d.gününe gitceğinden haberi vardı o zaman kocan sana çok haksızlık etmiş. Kesinlikle kavga et demiorum ama evet haber vermedim ikeaya gitceğimi haklısın gibi bi konuşma geçerse yandın daha çok üste çıkmaya çalışır. Ki madem haberi var ve sen ikeada azıcık bi zaman geçirmişsin bncede illa haber verilecek bi durum yok ortada. Bncede seni kıskanmış olan bu. Yinede arkadaşların dediği gibi empati kurmasını sağla kavga etmeden kapansın. çnk o yarın yine işe gidecek kafasını dağıtacak ama sen stresle evde kendini yeyip bitrmeye devam edeceksin. O yüzden umarım tatlılıkla hallolur. Canını sıkma sen yanlış bişey yapmadın
bilmiyorum işte geldiğinde ne yapsam suratımı asıp otursammı yoksa konuşsammı konuşsam off canan sus diyecek büyük ihtimalle canım sıkıldı gerçekten yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?