Kar cinsten biri olsaydnz, kendinizle evlenir miydiniz?

tabikide evlenirdim böyle güzelini böyle maharetlisini (biraz dırdırı olmasa iyi olacak ama) nerde bulacam dimi ama:uhm:kendini beyenmiş ne olacak:mymeka:

gulsemın allah sıfa versın esını sana bagıslasın inş.
soruya cevap vereyım bu soruyu kendıme sık sık sorarım ve cevabım hıc degısmedı yıne HAYIIIIRRRR dıyorummm...
ama esım kız olsaydı ben erkek olsaydım onu alırdım bendendaha becerıklı:Roflol:

hergün 4,4 lük yemek isteyen, sürekli eve misafir çağırmayı seven,kıskanılmayı isteyen,sürekli ilgi isteyen ve anneci biri olsaydım evlenmezdim herhalde:)

kocam benı havada kaptıysa bir bildigi vaar diyorum..zemuszemus

ben de kendımı havada kapardım dıyorum ..bazen gereksız yere yaptıgım dırdır da olmasaaa kaydirigubbakcemile3

hayır , ben evlenmezdim çekilir kahrım yokzemuszemus Allah kocama bol bol sabır nasip etsin...:Saruboceq:

hiç kaçırmazdım gördüğüm an evlenme teklif ederdim benden iiisi bulunmaz kaydirigubbakcemile3

kesinlikle ve kesinlikle evlenmem hayır yani kaprisde bir yere kadar çekemem ama ....

:roflol:

Ben evlenmezdim hatta yüzüme bile bakmazdım. Ne işim olur yaa böyle pimpirikli hatunla.. :delphin:

ben gerçekten kaçırmazdım diyen arkadaşlara katılıyorumkaydirigubbakcemile3 hem eşim denizli de n kalkıp samsun da beni kimseye yar etmediğine göre:teytey:

Back
X