kar tatili ve huzun :(

zaten en cok istedigi sey ben gelibce benle oturmak, disari cikmak. Bende geleyim bi waffle ismarlayim sana diyorum cafeye gideriz kahve fali baktiririz diyorum . O da abla zaten para biriktiriyorum ben ismarlatim diyor. Hakikaten cok ayri kardes..
Oy ne tatlısınız yahu. İçim ısındı. :) Birbirinizin kıymetini hep bilin, hiç ayrı düşmeyin, birbirinizi bol bol öpün koklayın e mi?

ayy canım ya :)) benim küçük kardeşim yok, ablalarım var. Onlar üniye gidene kadar kanlı bıçaklıydık hep tek çocuk olsam keşke diyerek büyüdüm. Şimdi iyiki varlar diyorum

ayy canım ya :)) benim küçük kardeşim yok, ablalarım var. Onlar üniye gidene kadar kanlı bıçaklıydık hep tek çocuk olsam keşke diyerek büyüdüm. Şimdi iyiki varlar diyorum

İnsan özleyince degerini daha iyi anliyor bizde hep kardes kavgasi yapardik. Ama simdi hasret olduk

Bizim burada da aynı durum var.
İlk finalime dün girdim. Cuma da iki sınavım vardı gerisi haftayaydı.
Bu haftakiler de haftaya ertelendi...

Vallahi bende senin aksine bu tatili duyunca havalara ucanlardanim. 2 gün önce ayni günde 3 sinava girdim calisirken beynimi yaktim :) ertesi gün en zor dersimin sinavina girdim. Bugünde zor bir dersimin sinavi vardi ancak calisacak kapasite kalmamisti. 1 guncuk dahi olsa bir araya ihtiyacim vardi o yüzden bana hediye gibi oldu bu tatil :) ama sinavlar çok uzun sureye ertelenmedi üzme kendini elbet kavusacaksiniz, sadece birkaç gün daha sabretmeniz gerekecek o kadar..

Yok 15 yasinda okulu var keske gelebilse :) bizim orda en son 27 yil once yagdi kar o da 1 gun kalmis erimis
Yılbaşı tatili 4 güne çıktı gelemez mi bugün binse uçağa gelebilir,adanalıydın değil mi ben de mersinliyim keşke bizim buralarada kar yağsa.

Ay böyle şeylerde genelde uzakta okuyanları çok etkiliyor, üniversite öğrencileri sınav dönemi yapılan tatilleri hiç sevmez :) Neyse geç bile olsa gidersiniz inşallah

aslinda bnmde bugun olacak sinava calismamistim bari hem yilbasini yorgun gecirmem hmde calisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…