- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi now or never
-
Oy ne tatlısınız yahu. İçim ısındı. :) Birbirinizin kıymetini hep bilin, hiç ayrı düşmeyin, birbirinizi bol bol öpün koklayın e mi?zaten en cok istedigi sey ben gelibce benle oturmak, disari cikmak. Bende geleyim bi waffle ismarlayim sana diyorum cafeye gideriz kahve fali baktiririz diyorum . O da abla zaten para biriktiriyorum ben ismarlatim diyor. Hakikaten cok ayri kardes..
Oy ne tatlısınız yahu. İçim ısındı. :) Birbirinizin kıymetini hep bilin, hiç ayrı düşmeyin, birbirinizi bol bol öpün koklayın e mi?
ayy canım ya :)) benim küçük kardeşim yok, ablalarım var. Onlar üniye gidene kadar kanlı bıçaklıydık hep tek çocuk olsam keşke diyerek büyüdüm. Şimdi iyiki varlar diyorum
Netten gorus telden gorusYok 2. Senem ama ilk sene her ay memlekete gittimbu sene dersler daha agir sallayamiyorum
Netten gorus telden gorus
Derslerin daha onemli
Kimse kimseye kazancini vermiyor
Bu yasadiklarin masum cocukca seyler
Basarilar
kardeşin gelsin yanına hem oda kar görmüş olur...
Bizim burada da aynı durum var.
İlk finalime dün girdim. Cuma da iki sınavım vardı gerisi haftayaydı.
Bu haftakiler de haftaya ertelendi...
Valla normal zaman olsa sevinirdim oh ne guzel yatcam diye ama sevinemedim. Umarim siz sevinirsiniz
Yılbaşı tatili 4 güne çıktı gelemez mi bugün binse uçağa gelebilir,adanalıydın değil mi ben de mersinliyim keşke bizim buralarada kar yağsa.Yok 15 yasinda okulu var keske gelebilse :) bizim orda en son 27 yil once yagdi kar o da 1 gun kalmis erimis
Yılbaşı tatili 4 güne çıktı gelemez mi bugün binse uçağa gelebilir,adanalıydın değil mi ben de mersinliyim keşke bizim buralarada kar yağsa.
Vallahi bende senin aksine bu tatili duyunca havalara ucanlardanim. 2 gün önce ayni günde 3 sinava girdim calisirken beynimi yaktim :) ertesi gün en zor dersimin sinavina girdim. Bugünde zor bir dersimin sinavi vardi ancak calisacak kapasite kalmamisti. 1 guncuk dahi olsa bir araya ihtiyacim vardi o yüzden bana hediye gibi oldu bu tatil :) ama sinavlar çok uzun sureye ertelenmedi üzme kendini elbet kavusacaksiniz, sadece birkaç gün daha sabretmeniz gerekecek o kadar..
okullar tatil ya 2-3 günlüğüne gelebilir aslında..Liseye gidiyor okulu var yoksa cok isterdik
Zamanin yarisi yolda gecer :/ adanadan bura tam 10 saatokullar tatil ya 2-3 günlüğüne gelebilir aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?