İyi geceler kızlar..
Çok komik bir derdim var.. :)
Sürekli bilekte pantolon giyiyorum ve bileklerim daha kara haliyle, bacaklarıma göre. Güneşten yanmış:)
Yarın da elbise giyeceğim..
Nasıl kamufle edebilirim:)
Vücut spreyi alamam sabah erken çıkıcam, bu sıcakta da çorap giyilmez..
Fondötenle kapanır mı ki?
Bir el atın şu kardeşinize:))
Dipçiknot; telefondan uygun başlığı bulamadım, gerekli görürlerse yöneticiler taşıyabilir..
Aklima direkt vucut spreyi ya da mendili geldi, baska yolu yok gibi gozukuyor, fondoten cok mantikli gelmedi...
Cok mu erken cikacaksin?, soyle bir kozmetik dukkanina ugrasan, mendil seklinde satilani varmis, iki dakikada alip uygulardin:44:
Aklima direkt vucut spreyi ya da mendili geldi, baska yolu yok gibi gozukuyor, fondoten cok mantikli gelmedi...
Cok mu erken cikacaksin?, soyle bir kozmetik dukkanina ugrasan, mendil seklinde satilani varmis, iki dakikada alip uygulardin:44:
İyi geceler kızlar..
Çok komik bir derdim var.. :)
Sürekli bilekte pantolon giyiyorum ve bileklerim daha kara haliyle, bacaklarıma göre. Güneşten yanmış:)
Yarın da elbise giyeceğim..
Nasıl kamufle edebilirim:)
Vücut spreyi alamam sabah erken çıkıcam, bu sıcakta da çorap giyilmez..
Fondötenle kapanır mı ki?
Bir el atın şu kardeşinize:))
Dipçiknot; telefondan uygun başlığı bulamadım, gerekli görürlerse yöneticiler taşıyabilir..
Ben bacaklarıma yeni ağda yaptıdığımda bazen bazı yerlerde kızarıklık, deri soyulması hafif kararma olabiliyor . İlk 1 2 gün bacaklarıma fondoten sürüyorum bazen, yalnız bacağınızın yalnızca bronz kısmına değil görünen kısımlarının tamamına sürün,işe yarıyor. üstüne de hafifçe pudra sürebilirsiniz, özellikle bronz bileğinize pudrayı daha fazla sürerseniz renk uyumunu sağlarsınız diye düşünüyorum :)
Ben de kullanmadim lilyen, ne amele yaniklari ile salina salina gezdim Mendil seklinde uygulanani duymustum...
Sabah yanina ugrayip alabilecegin bir arkadasin falan yok mu? Fondoten de kullanmadim hic yuzum disinda, sanki hem sicak hem de her yere bulasma riski cok mantikli gelmedi...
Ama en kotu cok olmayacak sekilde tam sinira hafif uygula, en kotu o keskinligi alir...
Ben bacaklarıma yeni ağda yaptıdığımda bazen bazı yerlerde kızarıklık, deri soyulması hafif kararma olabiliyor ya da kızarma. İlk 1 2 gün bacaklarıma fondoten sürüyorum bazen, yalnız bacağınızın yalnızca bronz kısmına değil görünen kısımlarının tamamına sürün,işe yarıyor. üstüne de hafifçe pudra sürebilirsiniz, özellikle bronz bileğinize pudrayı daha fazla sürerseniz renk uyumunu sağlarsınız diye düşünüyorum :)
Ayy hadi inşallah yaa:))
Bir de benim böyle lanet bir huyum var, kafamdaki soru işaretlerini çözmeden yatamıyorum, şimdi fondöten sürüp denesem mi diye bile düşündüm:)
Ben de kullanmadim lilyen, ne amele yaniklari ile salina salina gezdim Mendil seklinde uygulanani duymustum...
Sabah yanina ugrayip alabilecegin bir arkadasin falan yok mu? Fondoten de kullanmadim hic yuzum disinda, sanki hem sicak hem de her yere bulasma riski cok mantikli gelmedi...
Ama en kotu cok olmayacak sekilde tam sinira hafif uygula, en kotu o keskinligi alir...
Nivea'nın var, ucuz da ama o saatte bulamazsın diye demedim. Kullanımı rahat yalnız sonrasında biraz beklemeniz gerekiyor, diğer türlü bulaşır, buna vaktiniz yok sanırım. Ben hiç bronzlaştırıcı ürün kullanmıyorum ama etrafımdan gördüğüm bu , arkadaşım kullanıp 2 3 saat bekliyordu.
Ayy hadi inşallah yaa:))
Bir de benim böyle lanet bir huyum var, kafamdaki soru işaretlerini çözmeden yatamıyorum, şimdi fondöten sürüp denesem mi diye bile düşündüm:)
Nivea'nın var, ucuz da ama o saatte bulamazsın diye demedim. Kullanımı rahat yalnız sonrasında biraz beklemeniz gerekiyor, diğer türlü bulaşır, buna vaktiniz yok sanırım. Ben hiç bronzlaştırıcı ürün kullanmıyorum ama etrafımdan gördüğüm bu , arkadaşım kullanıp 2 3 saat bekliyordu.
Maşallah:)
O zaman 5te falan kalkmam lazım, nöbetçi gratis de yoktur o saatte..:))
Keşke nöbetçi eczane gibi, kozmetikçi de olsa Allahım..
Fondöten tek çare kızlarr yaa çok sağolunn rahatladım biraz