Yöresel Tarif KARA LAHANA ÇORBASI (Karadeniz Yöresi)

Yöresel Yemekler
Ellerine sağlık Vuslat'cım:kk77:Bilmediğim farklı bir tarifi öğrenmiş oldum:KK19:Eminim çok güzel olmuştur.:rolleyes:Yarışmada bol şans diliyorum:KK68:
Çok teşekkürler Nevoşum:36:
Fotoğraf düzenleme için ayrıca teşekkür ederim canım:60:
Ellerine sağlık. Yarışmada başarılar
Teşekkürler...
eline sağlık canım başarılar :KK36::KK36:

bende çok severim bu yemeği kara lahana haşlama diyoruz biz :kk77:
Teşekkür ederim canım:36:

_VUSLAT_Canımm ellerine sağlıkkk..of of (kara lahana çorbası en en en sevdiklerimdenn)yanında birde mısır ekmeği deme keyfime ben kendi evimde pişiremiyorum maleseff eşim bulgaristan göçmeni olduğu için yemiyor bir tek kendim içinde uğraşmıyorumm.. amaa anneme her hafta sonu gittiğimde muhakkak yapar kadıncağız..sofralarımızda hep vardırr...Mükemmelsin beybii.. yarışmada başarılarr..(nevrestem dene bu tarifi yada karadeniz yemekleri yapan yerlerden muhakkak ye bayılacaksınn..)..:KK9::KK9::KK9:
Teşekkür ederim canım:36:
Ben de sevdiğim bazı yemekleri evdekiler yemiyor diye yapamıyorum, mesela kapuskayı çok severim ama ne eşim ne çocuklar yemez... Eşim askerdeyken bıkmış kapukadan:)
Elinize sağlık ve başarılar
Teşekkürler...
eline sağlık, başarılar:KK19:
Teşekkürler:36:
Ellerine sağlık :)) ailecek en sevdiğimiz çorbaa birde içine mısır ekmeği ımmmm: ) yarışmada başarılar:)
Çok teşekkürler canım:36: Bizimkiler mısır ekmeği sevmiyor pek, sunumu mısır ekmeğiyle yapıcaktım ama yenmez ziyan olur diye vazgeçtim:)

çok güzel gözüküyor,eline sağlık :))
Çok teşekkürler...
Offf cok severim kara lahana corbasini dolmasinida oohhh mis gibii.ellerine saglik canimm:kk77:
Teşekkür ederim canım:36: Evet miss gerçekten:) Lahanalar da taze olunca daha bir lezzetli oluyor, toprağından yeni ayrılmış olanlardan:)

Eline sağlık canım, merak ettiğim tariflerden biri.. Yıllardır adını duyuyorum ama deneyemedim. Yarışmada başarılar:KK60:
Teşekkürler canım:60: Dene canım çok lezzetli bir çorba:19: Ben dün dolu dolu 2 tabak yedim:)
başarılarrr dilerim :)
Teşekkür ederim...

Ellerine saglik canim guzel gorunuyor hic bilmedim bi tarif benimde bol sans:KK9:

Hiç yemedim kara lahana çorbası tadını çok merak
ediyorum.:kk77:Güzel görünüyor canım,.Ellerine
sağlık.Yarışmada başarılar.:KK36:

Eline saglik vuslat ..

Hic yapmadim , canim misir yarmasi yerine misir kırmasindan olurmu bu corba . Evde durup duram ve neyacagimi bilmadigim misir kirmasi var :). Esim yoresel biryerden alip getirmis :)

Eline saglik vuslat ..

Hic yapmadim , canim misir yarmasi yerine misir kırmasindan olurmu bu corba . Evde durup duram ve neyacagimi bilmadigim misir kirmasi var :). Esim yoresel biryerden alip getirmis :)
Teşekkür ederim canım:) Olur tabi, ben de de 3 çeşidi vardı, fırınlanmış olan, kırık mısır(yarma) bir de beyazı var... Eşim 3ünden de almış:) Her türüyle olur, hatta bunlar bulunmazsa dondurulmuş mısır da olabilir o da lezzetini veriyor:66:

Bir laz karisi ve laz gelini olarak bollca gordugum bir yemk ama ben pek sevendm bizimkilerin bir yiyisi var bunu 10 parmak çadį gevregiyle onlari izlerken insan acikir.Sende cok guzel yapmissin canim gorsellerinde superr
basarilar.:KK50:

Ellerıne saglık cnm bır ıkı defa yemıstım gıresunlu bı tanıdıktan, bız lahananın bulgurlu yemegını ve sarmasını yaparız.. Bunu yapmayı hıc denemedım bahceye ıkı lahana ekıyım en ıyısı:)Taze taze super olur:)
Basarılar:KK68:

Bir laz karisi ve laz gelini olarak bollca gordugum bir yemk ama ben pek sevendm bizimkilerin bir yiyisi var bunu 10 parmak çadį gevregiyle onlari izlerken insan acikir.Sende cok guzel yapmissin canim gorsellerinde superr
basarilar.:KK50:
Teşekkürler:)
Ben de aynı o şekilde yiyorum nefes almadan:-)
Ellerıne saglık cnm bır ıkı defa yemıstım gıresunlu bı tanıdıktan, bız lahananın bulgurlu yemegını ve sarmasını yaparız.. Bunu yapmayı hıc denemedım bahceye ıkı lahana ekıyım en ıyısı:)Taze taze super olur:)
Basarılar:KK68:
Teşekkür ederim canım:) Evet taze olunca bir başka lezzetli oluyor, banada eşim getirdi, bahçedeki bütün lahanaları yolmuş:-)

Vuslat yöremizin en sevilen çorbasını yapmışsın.:rolleyes:Bizim evde de her hafta pişirilen bir çorbadır ve annem çok güzel yapar.Biz içine kıyma da ekliyoruz.Hatta kıymasız hiç yemedim.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK60:

Teşekkür ederim canım:KK36:
Ben de sevdiğim bazı yemekleri evdekiler yemiyor diye yapamıyorum, mesela kapuskayı çok severim ama ne eşim ne çocuklar yemez... Eşim askerdeyken bıkmış kapukadan:)

Teşekkürler...

Teşekkürler:KK36:

Çok teşekkürler canım:KK36: Bizimkiler mısır ekmeği sevmiyor pek, sunumu mısır ekmeğiyle yapıcaktım ama yenmez ziyan olur diye vazgeçtim:)

Evet damak tadı alışmayınca pek sevilmiyor :) ama böyle de çook güzel duruyor ki :)) candır can karalahana ımmm :))

Back
X